AREA Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Povejte vi meni kolk dopusta te mate na leto, da si lahko privoščite tolko potovanj???? Pa kolko mate delovne dobe? Jaz sem začel letos junija, se baje bom dobil 16 dni ampak naenkrat ne morem izkoristit več kot 12. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Čez leta boš mel več, pa še nadure za nadoknado ipd. Tako da pride tudi več kot 25 delovnih dni :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 24 dni + se kaksen dan vmes... ce mi zapase.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 24 dni + se kaksen dan vmes... ce mi zapase.... :D A si ti tud v prosveti zaposlen? ;) FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Meni gre dopust tudi za sobote, še komu med vami? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Jaz mam dva meseca v letu dopust + še ene par tednov umes. A se še kdo lohk pohval s tem? :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Aja ....pa še to: Definicija dopusta: Šefov opomin ,da v službi teče vse normalno tudi če tebe ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 20 dni dopusta pa še ene 100ur ki jih naredim pozimi ob sobotah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 tri mesce dopusta mam na leto... delovna doba pa 8 let :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Povejte vi meni kolk dopusta te mate na leto, da si lahko privoščite tolko potovanj???? Pa kolko mate delovne dobe? Jaz sem začel letos junija, se baje bom dobil 16 dni ampak naenkrat ne morem izkoristit več kot 12. Po zakonu ti pripada minimalno 20 dni dopusta letno, tako, da ne vem kako ti nudijo le 16. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dream_er Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Jest bom imel zdej 2 leti delovne dobe, pa imam se mi zdi da tud 20 dni dopusta. Sicer je pa tako, če je želja dovolj velika, se vse da zmenit. :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yankee Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 prej,ko sem delal v lesni fabriki sem ga mel 18 dni :? sedaj,ko delam doma sam zase pa ga mam tolko kot hocem in kadar hocem...problem je le v $$$$ :? 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 28 dni. Sicer imam pa 4 leta delovne dobe s VII stopnjo. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Kuker so mene informiral, vem glede dopustov tako, ker si zacel na sred leta, ti pripada toliko kolikor imas. Lahko pa porabis 2 dni na mesec, s tem, da prve 6 mesece v novem podjetju ne smes koristit dopusta. Ce si bil pa zaposlen v kakšnem drugem podjetju tisto leto in si pokuril dopust, se ti zmanjsa. Drgac pa vzem uradni list in njihove zakone, tm ti vse pise. Ure si naberaj, da lahko potem ure koristis, se ti full splaca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Onim Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 .... neomejeno, dopusta kolikor hočem..... nezaposlen.... v zadnji fazi faksa (manjkadiplomapress) :lol: Lp, Onim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 30 dni :) ; 26 let službe :shock: ; VII st. izobrazbe :arrow: ; motorist 8) . Vsi razlogi, da se prihodnje leto pogajam za (vsaj)33 dni :lol: :lol: :lol: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 31 dni, VI stopnja, 2 otroka, 17 let delovne dobe, pa se vse sešteje, pa pride toliko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Rednega 20 dni, Študijskiga 7dni, 2 dni na delovno dobo, na zahtevnost dela 2 dni Pa grem kadar mi paše.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 rednega 28, 20 let delovne dobe >VII stopnja pa par tečajev (prva pomoč pa to) malo mi hodi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 24 dni + se kaksen dan vmes... ce mi zapase.... :D A si ti tud v prosveti zaposlen? Hehehe... ne, razen honorarno... ampak ko zjutraj vstanem, sefa v kopalnici vprasam, ce danes pa res ni nic nujnega za narediti... pa si vzamem malo fraj... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 24 dni + se kaksen dan vmes... ce mi zapase.... :D A si ti tud v prosveti zaposlen? Hehehe... ne, razen honorarno... ampak ko zjutraj vstanem, sefa v kopalnici vprasam, ce danes pa res ni nic nujnega za narediti... pa si vzamem malo fraj... :D Sin po poklicu? :wink: :wink: FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 24 dni + se kaksen dan vmes... ce mi zapase.... :D A si ti tud v prosveti zaposlen? Hehehe... ne, razen honorarno... ampak ko zjutraj vstanem, sefa v kopalnici vprasam, ce danes pa res ni nic nujnega za narediti... pa si vzamem malo fraj... :D Sin po poklicu? :wink: :wink: FLAYO Ne, v ogledalo se pogledam in odgovorim... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Sorry, moja pripomba je bla res neumna. Brez zamere... FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jlaznik Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 23 dni , VII stopnja ...... pa ne bi blo nic narobe se +10 dni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 o kaksnih stopnjah vi? in kva nej bi te stopnje pomenile? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se