DaJoker Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Kopiran text od prijatelja; omenjeni motor je letnik 2006, prevoženih 400Km, z končno hitrostjo sem "zadovoljen", motijo me le pospeški. Sploh kakšen hrib je problem, rabi en čas, da se obrne in pridobi na hitrosti. Zanima me kaj mi je storiti (pa ne v smislu "menjaj motor"). Menjava valjčkov? Kakšne valjčke? Odstranit kakšno blokado? Menjava izpuha? Če je kakšen mojster iz Celja, naj tu napiše svoje predloge, pa se tut čujeva, kaj in kako, čeprav bi najraje sam poskusil kaj narediti. Hvala za vse predloge!
skuterist Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Kopiran text od prijatelja; omenjeni motor je letnik 2006, prevoženih 400Km, z končno hitrostjo sem "zadovoljen", motijo me le pospeški. Sploh kakšen hrib je problem, rabi en čas, da se obrne in pridobi na hitrosti. Zanima me kaj mi je storiti (pa ne v smislu "menjaj motor"). Menjava valjčkov? Kakšne valjčke? Odstranit kakšno blokado? Menjava izpuha? Če je kakšen mojster iz Celja, naj tu napiše svoje predloge, pa se tut čujeva, kaj in kako, čeprav bi najraje sam poskusil kaj narediti. Hvala za vse predloge! Mopeda ne poznam vendar dvomim da boš dobil kakšen variomat (npr. Malossi, Pollini), zato Ti ne preostane nič drugega kot da poskusiš s lažjimi valjčki. Preveri koliko so težki originali in potem poskusi s kakšnimi ki, so lažji za 2-3 grame (komplet ni tako drag da nebi mogel malo experimentirati). Tako bi moral dobiti boljše pospeške. Blokad ti "mlinčki" nimajo vsak kolikor je meni znano.
DaJoker Objavljeno December 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2009 Pa z menjavo valjčkov izgubi kaj na končni hitrosti?
leocek Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 Pa z menjavo valjčkov izgubi kaj na končni hitrosti? če kupiš lažje valčke bo malenkost manjša hitrost...tak da se glede tega ne sekiraj
Mikey Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 če kupiš lažje valčke bo malenkost manjša hitrost...tak da se glede tega ne sekiraj drugače pa poglej malo za športni variomat (in izpuh )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se