canam980 Objavljeno December 5, 2009 Deli Objavljeno December 5, 2009 Evo en dober link knjiga Zgodovnina borz . Meni je bila kar všeč, predvsem ker se redko dobi kaj takega zastonj in je zanimivo branje . Všeč mi je kronološka predstava mogoče bi lahko malo več povedali o novi dobi. Kakšno je vaše mnenje o knjigi? simonsi, halls, AlterMann in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 5, 2009 Deli Objavljeno December 5, 2009 (popravljeno) Kakšno je vaše mnenje o knjigi? Da gre za plehek način privabljanja bolj ali manj butastih žrtev na limanice ekstremnega kapitalizma. Če ste taki carji, si lahko verjetno privoščite plačan oglas -a-ja, saj res, morda potem ne bi noben kreten kliknil na vaš sajt, zato pa uporabljate takšne prijeme ... Čimvečje izgube vam želim (taki, kot vi, so privedli do razvrednotenja vsega živega na oltarju lahkega denarja (zaslužka brez dela). Lep pozdrav, S. PS: pa malce več investirajte za malo boljše pisce na vašem portalu ... predvsem pa razmislite, ali je folk res še vedno tako neumen, da bi padel na 'popeglan portal' z vprašljivo vsebino ... Z vseh strani so namreč ljudje danes zbombardirani z razmisleki "kateri broker je pravi", "forex je kul, ampak ni za vsakega" in podobnimi bučami. PS2: drugič pa vsaj koga od obstoječih uporabnikov našponajte, da bo objavil tole finto s knjigo, ne pa ustvarjati kar novega uporabnika zato, in prva objava je že na polno 'sranje' ... Popravljeno December 5, 2009. Popravil mashina klimbra, svarun13, v3sn4 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 5, 2009 Deli Objavljeno December 5, 2009 PS: če gre res za knjigo, mora biti v njej tudi kolofon, zapis o avtorskih pravicah (predvsem fotografsko/slikovno gradivo je lahko vprašljivo), pa odgovorna oseba itd. Pametno, da v knjigi ni vključeno dogajanje zadnjih 20-30 let ... bi tako pregnali preveč klientele, a? halls, klimbra, v3sn4 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Mašina v3sn4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 sem mal preletela....stvar je,se mi zdi,na stopnji referata iz osnovne šole in (mashina ma prav!) je najbrz namenjena nategovanju naivnezev... je pa ena pomembna stvar razvidna iz te kao knjige-vse poti vodijo v Rim...se pravi je nenapisano ozadje se vecji shit,kot pa ga predstavlja sama 'knjiga' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se