poggy Objavljeno Oktober 7, 2015 Deli Objavljeno Oktober 7, 2015 Lahko bi se šli eno jesensko turo, primerno tudi za nas "kravarje"... GS, XT1200Z, 990 Adv itd? Kakšni lepi makedamski odseki itd? celjan89, KyoKon, SF in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Oktober 7, 2015 Deli Objavljeno Oktober 7, 2015 Hvala. Sprašujem, ker bi se kdaj na kakšnem gozdnem odseku pridružil s trialom, v tanku imam samo za dve uri sokca. Kanto v nahrbtnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 7, 2015 Deli Objavljeno Oktober 7, 2015 Kanto v nahrbtnik Možno, ne pa prijetno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Oktober 7, 2015 Deli Objavljeno Oktober 7, 2015 A nimaš Beto? A to ne paše na tvojega? http://www.trialsnuts.com/betalrk.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 7, 2015 Deli Objavljeno Oktober 7, 2015 Monteso. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 S. Velebit mal solidnega makedama ....lp Ni3ous, DAMI34, motolover in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Oktober 14, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 Super! A je blo že kej mrzlo in veter? Kdaj si šel? Versys je verjetno precej nehvaležen na toliko km makadama a. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 Letos planirate še kaj tako makadam.... brezpotje? Jaz tako sproti ko je čas bi pa blo lepo skupaj kako traso opalit... pik1 in Ni3ous 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 Letos planirate še kaj tako makadam.... brezpotje? Jaz tako sproti ko je čas bi pa blo lepo skupaj kako traso opalit... Sem za! pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 Letos planirate še kaj tako makadam.... brezpotje? Jaz tako sproti ko je čas bi pa blo lepo skupaj kako traso opalit... Sem za! Jaz tud fantje. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 Letos planirate še kaj tako makadam.... brezpotje? Jaz tako sproti ko je čas bi pa blo lepo skupaj kako traso opalit... Jest sem za...ampak da bi se pelal tud kje, kamor babicin Clio ne more...ne sam utrjene makedamske avtoceste. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 če bom fraj se pridružim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 Super! A je blo že kej mrzlo in veter? Kdaj si šel? Versys je verjetno precej nehvaležen na toliko km makadama a. Gor je bilo okrog 8-10stopinj,vetra nobenega ,krenil sem v ponedeljek ob 10.40 preko Rupe po AC do Sv. Roka v Paklenico,od tam pa v Karlobagu za Krasno ostalo pa že poznaš Mim odcepa za Kugino kučo sem šel okrog 17.30h A ti to o Versysu.....pa to je ultimativna mašina no ja ni ravno užitek ,a odtehtajo pogledi na prelepo jesensko paleto barv ...... Tudi jaz bi šel ,če bi se šlo vsaj tam kamor babičin clio gre pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 Sem za Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 Sem za ko Babicin Clio omaga http://ludodobola.com/video/genijalno-rjesenje-najjednostavniji-nacin-za-izvuci-auto-iz-blata-9540.html Nearrain in NX650 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Kakor kaze bo sla se ena zelo dobra tema u kurac (GRAND ENDURO SLOVENIJA) , bi vse nastopajce prosil, da se preselimo v temo NAJAVA ENDURO VOZENJ, ce je seveda namera o enduriranju resna. Za vse ostalo nabijanje, kam Versys lahko spleza in kam ne pa v Kawasaki Versys brezvezno nabijanje. Z vsem dolznim spostovanjem do ekipe GRAND ENDURO SLOVENIJA Ni3ous, gsxf750, siks in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Za vse ostalo nabijanje, kam Versys lahko spleza in kam ne pa v Kawasaki Versys brezvezno nabijanje. Jest sem za...ampak da bi se pelal tud kje, kamor babicin Clio ne more...ne sam utrjene makedamske avtoceste Se povsem strinjam !!! motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Oktober 15, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Letos planirate še kaj tako makadam.... brezpotje? Jaz tako sproti ko je čas bi pa blo lepo skupaj kako traso opalit... Ja dejmi se zmenit nekaj enodnevnega, kaka sobota. Traso sestavit tako da bo bolj univerzalna. To lahko pripravim jaz. Glavni problem bo termin, letos si kar ne predstavljam da bi zlaufal. Mogoče spomladi? gsxf750, NX650, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Ja dejmi se zmenit nekaj enodnevnega, kaka sobota. Traso sestavit tako da bo bolj univerzalna. To lahko pripravim jaz. Glavni problem bo termin, letos si kar ne predstavljam da bi zlaufal. Mogoče spomladi? Ja dej zloži še nekaj za nas amaterje z kravami aka XTZ1200,KTM1200.......Jaz pa Poggy,pa Pik1 pa še se bi nas nabral ,šotorček s sabo pa gasa...... Koliko si kaj prevozil kočevske makedame ,je kar nekaj lepih odcepov proti Gotenici,Glažuta,Mestni vrh,Fridrihštajn itd..... gsxf750 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Ja dej zloži še nekaj za nas amaterje z kravami aka XTZ1200,KTM1200.......Jaz pa Poggy,pa Pik1 pa še se bi nas nabral ,šotorček s sabo pa gasa...... Koliko si kaj prevozil kočevske makedame ,je kar nekaj lepih odcepov proti Gotenici,Glažuta,Mestni vrh,Fridrihštajn itd..... Kočevskih makadamov ne poznam, bi mi pa blo zelo zanimivo it pogledat, počasi se že privlečem do tam po cesti če bo kak pametn dan gas... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Ja dej zloži še nekaj za nas amaterje z kravami aka XTZ1200,KTM1200.......Jaz pa Poggy,pa Pik1 pa še se bi nas nabral ,šotorček s sabo pa gasa...... Koliko si kaj prevozil kočevske makedame ,je kar nekaj lepih odcepov proti Gotenici,Glažuta,Mestni vrh,Fridrihštajn itd..... dami bo tut ziher šou zravn. on ma rad makadam...:-) DAMI34, pik1 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 (popravljeno) dami bo tut ziher šou zravn. on ma rad makadam...:-) tole je dobiček pridelan z makedamom: Popravljeno Oktober 15, 2015. Popravil DAMI34 celjan89, pik1 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 tole je dobiček pridelan z makedamom: REKLAMERI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 REKLAMERI a makedam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 a makedam? FILTER, mujo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se