Popularna objava miha9977 Objavljeno Julij 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 10, 2016 na Roglo pa nazaj po makedamu do Mislinje pa še kak makedam na poti nazaj domov. builder, AJ, KyoKon in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava celjan89 Objavljeno Julij 14, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 14, 2016 Evo ena današnja na hitro v solo izvedbi. Kraj čez Vitanje na Roglo mimo peska do črnega jezera (Nisem ga videl drugič ko nebom sam) do 3 kraljev tam se je končal makadam... Kitajsko železo je po 2 mesecih tresljajov popustilo.. AJ, Janezs, hajoktejn in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 14, 2016 Deli Objavljeno Julij 14, 2016 pred 1 uro, celjan89 pravi: ... Kitajski aluminij je po 2 mesecih tresljajov popustilo.. Meni je popustilo po 2 dneh, potem sem dal na CNC odrezat nosilce...povej, ti pošljem dva komada..pa kavico bom mel v dobrem pa je to to igc1 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Julij 14, 2016 Deli Objavljeno Julij 14, 2016 Če maš viška se priporočam.... Full ti hvala!!!! Kavico 2 3 kamot evo še en kratek odsek poti v video izvedbi igc1, AJ, SF in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha9977 Objavljeno Julij 14, 2016 Deli Objavljeno Julij 14, 2016 pred 2 urami, celjan89 pravi: Če maš viška se priporočam.... Full ti hvala!!!! Kavico 2 3 kamot evo še en kratek odsek poti v video izvedbi Te ni nič strah da bi nasproti pripelu kak avto čez ovinek ko si na drugi strani ceste? Sem se zadnjič po isti poti peljal pa se tut avti vozijo bol po obeh straneh ceste naenkrat:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Julij 14, 2016 Deli Objavljeno Julij 14, 2016 pred 20 minutami, miha9977 pravi: Te ni nič strah da bi nasproti pripelu kak avto čez ovinek ko si na drugi strani ceste? Sem se zadnjič po isti poti peljal pa se tut avti vozijo bol po obeh straneh ceste naenkrat:) zato sem pa čez ovinke zmajnševal hitrost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Julij 14, 2016 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2016 Lepo se pelješ, neki tudi na pošreg vidim Fantje kdaj naredimo Tenere Meeting Slovenija? Oktobra ko bo lepo listje, mošt pa kostanj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Julij 15, 2016 Deli Objavljeno Julij 15, 2016 (popravljeno) pred 7 urami, Ni3ous pravi: Lepo se pelješ, neki tudi na pošreg vidim Fantje kdaj naredimo Tenere Meeting Slovenija? Oktobra ko bo lepo listje, mošt pa kostanj? Zadnja guma kliče po novi... Za drkaraj sem vedno za če bom prost Pa prevroče nebo več tko... Popravljeno Julij 15, 2016. Popravil celjan89 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Julij 15, 2016 Deli Objavljeno Julij 15, 2016 Preko vikenda se bo testiral top sikret 200 EXC Adventure model. Razvojna šifra 'El Papučar'. Poročilo sledi gsxf750, AJ, MiNa in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 16, 2016 Deli Objavljeno Julij 16, 2016 Ob Thursday, July 14, 2016 at 16:30, celjan89 pravi: Če maš viška se priporočam.... Full ti hvala!!!! Kavico 2 3 kamot evo še en kratek odsek poti v video izvedbi Ker se večinoma tako vozi, se boš z morebitnim nasprotnim prometom srečal po angleško. Jaz nisem preveč zadovoljen s takšnim srečanjem in to tudi pokažem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Julij 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 17, 2016 Odprava Enguro v sestavi @igc1, @SF in moja malenkost je uspela v popolnosti. Najprej smo mal flikal; oz. SF nama je pokazal kako se to dela Vreme je blo ... stabilno. Padal je od petka, temperatura na 1200 nmv. ni presegla 5 stopinj. Ljubezen se je rodila Tale moped se je potapljal v mal cez 1 meter vode ... Od vlage je bla tud leča mokra ... Super drsalni poligon In na koncu takle ambient Vrhunsko. Kmet2, HyperJack, C eagle in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Julij 17, 2016 Deli Objavljeno Julij 17, 2016 Nadomestek za Enguro3 uspel super. Do najbolj zahodnega dela Slovenije, skoraj (Breginj) in nazaj. Off asfalt in čez hribe kolikor se je pač dalo in ratalo. Ca 45% off asfalta. Klinc, Papučar se je hotu kr naprej dojit . Sicer pa 2 dni po 11h in ca 200km na dan. Vreme idealno od 11C v Ljubljani pa do nekje 25C, torej leča nč mokra pa morčk se je vidu iz Čaven-a. Slike pa bo El Papučar gor dau . MiNa, C eagle, miklavc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfighttuning Objavljeno Julij 17, 2016 Deli Objavljeno Julij 17, 2016 Vem da to ni tema za oglase, ampak je pa enduro in mogoče bi pa koga zanimal: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11145144&display=BMW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igc1 Objavljeno Julij 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 17, 2016 Še par fotk Engura z moje strani, najbolj atraktivne je tako ali tako že Hajoktejn prilepil. Jaz na terenu fotkal nosem nič, ker se mi ni dalo več telovadit s snemanjem rokavic gor-pa-dol ker so bile kljub oh in sploh membranam mokre in zunaj in znotraj, zunaj od dežja, znotraj pa od švica, sploh ko je bilo treba kravo naprej porivat. Moje gume po mokri zemlji niso prijele nič, je bil teren tolk fajhtn, da je šlo nekje v klanec rajš mal v rikverc kot naprej, čeprav sem imel na motorju obute kao "relativno grobe" Metzeler Karoo 3. Profil se je zabasal v prvi minuti. Približno so delale samo kramparce. ...v glavnem oprema je bila kar dobro impregnirana že pri petkovem prihodu udeležencev v bazni tabor...impregnirana je bila sicer od vode. Kamini, in sušilci za lase so delali na polno. ...pa še del voznega parka po prihodu v lepo urejeno bungalovsko naselje Balkis pri Banja Luki. Še dobro, da so talno ogrevanje v sobah zahajcal, da smo se spravil nazaj na približno sobno temperaturo. Odfural smo zaradi nemogočih razmer po hribih približno 1/2 predvidene trase. Nazaj grede je bilo pa že celo sončno. Hajoktejn ga je kar krivil po asfaltu čez ovinke, da je moral že mal kramparce hladit :-) Hvala @Hajoktejnu in @SF za dobro družbo. Seveda vse pohvale gostoljubnemu organizatorju Enduro klubu iz Banja Luke, da je kljub težkim razmeram spravil vse skupaj pod streho! miklavc, Yoghurt, hajoktejn in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 17, 2016 Deli Objavljeno Julij 17, 2016 Fouš . Hec. Me veseli, da ste uživali in, da se lahko še kje organizira nekaj čez drn in strn za motoriste. igc1, miklavc in hajoktejn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 18, 2016 pred 8 urami, gsxf750 pravi: Nadomestek za Enguro3 uspel super. Do najbolj zahodnega dela Slovenije, skoraj (Breginj) in nazaj. Off asfalt in čez hribe kolikor se je pač dalo in ratalo. Ca 45% off asfalta. Klinc, Papučar se je hotu kr naprej dojit . Sicer pa 2 dni po 11h in ca 200km na dan. Vreme idealno od 11C v Ljubljani pa do nekje 25C, torej leča nč mokra pa morčk se je vidu iz Čaven-a. Slike pa bo El Papučar gor dau . Čaven z Vipavsko dolino Kovk: Nova Gorica in v ozadju na levi je blo videt morje Banjščice: grebenom južno bohinjskih in Krn Kolovrat restavrirani ostanki WW1 Stol Kmet2, MiNa, miklavc in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Julij 18, 2016 Deli Objavljeno Julij 18, 2016 Mata mogoče kako traso zarisano.. Bi bilo za kaj težji motor? Zgleda zanimivo pa malo bi si ogledal ww1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Julij 18, 2016 Deli Objavljeno Julij 18, 2016 (popravljeno) Večji del ni problema tud za nekaj težjo "kravco", že moja "koza" (modra) en mal v letih ima 152kg mokre teže. ADRIA TOPO PRO je fajn zadeva, routabilna topografska karta, ki usmerja tudi pop kolovozih najde pa tudi kako singlco , ki je sicer fajn, če ni konec dneva preblizu. Popravljeno Julij 18, 2016. Popravil gsxf750 celjan89 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava miha9977 Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 18, 2016 Čez Lepo njivo proti Smrekovcu in zavil desno proti Črni na koroškem do Najevske lipe(Tam ni blo cajta slikat pa še 2 na suzuki gsr 600 sta se ravno gor prpelala). potem pa do Črne pa čez Sleme in Zavodnje domov. Čez Lepo Njivo pa do Najevske lipe in do Črne je samo makedam. MiNa, Kmet2, SF in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Julij 18, 2016 Deli Objavljeno Julij 18, 2016 pred 3 urami, gsxf750 pravi: Večji del ni problema tud za nekaj težjo "kravco", že moja "koza" (modra) en mal v letih ima 152kg mokre teže. ADRIA TOPO PRO je fajn zadeva, routabilna topografska karta, ki usmerja tudi pop kolovozih najde pa tudi kako singlco , ki je sicer fajn, če ni konec dneva preblizu. A se to zadevo da spravit na telefon oz. na avtomobilski garmin? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Julij 18, 2016 Deli Objavljeno Julij 18, 2016 (popravljeno) pred 13 minutami, celjan89 pravi: A se to zadevo da spravit na telefon oz. na avtomobilski garmin? ADRIA TOPO PRO karto sem kupil na SD kartici (ca 60 eur, uradno legalno) in za na avtomobilskega ne bi smel bit problem. Z usmerjanjem na terenu in na telefonu pa nimam izkušenj. Je pa šlo kar nekaj ur za pripravo trackov (in izbiranje) po meni enduraško neznanem terenu, ki pa ga sicer kar poznam. Popravljeno Julij 18, 2016. Popravil gsxf750 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Julij 18, 2016 Deli Objavljeno Julij 18, 2016 že vlečem dol!! Drago si plačal glede na to da je zaston.. Bomo pa videli če bo delalo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Julij 18, 2016 Deli Objavljeno Julij 18, 2016 pred 21 urami, gsxf750 pravi: Nadomestek za Enguro3 uspel super. Nadomestek za Enguro3 enostavno ne obstaja... hajoktejn, celjan89 in igc1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SF Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 18, 2016 Enguro3 je potekal v organizaciji Enduro kluba Banja Luka, ekipi organizatorjev se lahko samo priklonimo in to zelo globoko! Kot sta že napisala cenjena kolega Hajoktejn in Igc1 smo se od doma odpravili v suhem vremenu, po poti pa smo imeli zudi zabavni vložek s počeno pneumatiko. Kmalu nas je začelo prat in opralo nas je kvalitetno. Za najboljši del opreme so se pri meni izkazali škornji Forma Adventure, ki so po celodnevnem pranju komaj prepustili vlago, a ni bilo nobene luže... Prihodu v Zelenjkovac je sledila namestitev v zanimive bungalove s pečjo na drva! Kolega sta odšla počivat, sam pa sem odšel branit slovenske barve. Najprej ena za vse, ki niso bili z nami: Prijazni gostitelji so nas razvajali tako z dobro glasbo, kot s posebno polnitvijo piva... Držal sem se dobro, saj sem "bojišče" zapustil kot zadnji in tako prinesel dodatne točke za Slovenijo... Zjutraj sem po načelu "vsak gram šteje" preskočil zajtrk, da bi prihranil pri kaki desetinki odstotka moči in navora, potem se je začelo zares... Po tem je sledila Namestitev v centru Balkis. Verjetno ni potrebno niti namigovati, da nas je čakala še boljša namestitev, boljši band, boljša hrana, samo za bazen je bilo malce premrzlo... Organizacija je bila najboljša možna. Enguro3 bo težko preseči... jskrablin, aders, igc1 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Julij 19, 2016 Deli Objavljeno Julij 19, 2016 pred 14 urami, SF pravi: Nadomestek za Enguro3 enostavno ne obstaja... Kar se družbe in ambienta tiče nedvomno ampak glede vožnje pa Sm iz žabarije doma ampak motorje pa raje vozim po suhem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se