Skoči na vsebino

Aixam vs Ligier vs Microcar vs Chatenet

pcmamut

Priporočene objave

Aixam vs Ligier vs Microcar vs Chatenet

Odločam se med zgoraj omenjenimi znamkami, zanima me katera je po vašem mnenju najboljša, (zakaj, motor, udobje) Kolikor vem so vse francoske popravite me če se motim.

Avto (kolo z motorjem) bi potreboval za v šolo in pa v trgovino. kupil bi ga verjetno tam za od 1500€ do 2000€ V Italiji, saj so v Sloveniji presneto dragi.

Torej katero znamko, in mogoče tudi model priporočate za te majhne denarce?

Hvala, lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nobenega!Vozil sem sicer samo par kilometrov vsakega(prve tri,rabljene) in lahko rečem le...vse ropota,trese,malo,počasno,nevarno...

Moje mnenje je,da so ti "avti" uporabni samo za vozit v službo,če ti vzamejo izpit.Čeprav je boljša vendar tudi dražja opcija plus pogoj C izpit nakup enega od USA džipov,ki so vozni z C

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nobenega!Vozil sem sicer samo par kilometrov vsakega(prve tri,rabljene) in lahko rečem le...vse ropota,trese,malo,počasno,nevarno...

Moje mnenje je,da so ti "avti" uporabni samo za vozit v službo,če ti vzamejo izpit.Čeprav je boljša vendar tudi dražja opcija plus pogoj C izpit nakup enega od USA džipov,ki so vozni z C

C kategorija odpade ker mam 15 let. Pa sošolec ima ligierja in je res, da trese, samo drugače je pa v redu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

živce parajoč zvok, tresenje, malo, počasno in nevarno... vse to je tudi skuter. čeprav se mi zdi tale avtek boljši - si na toplem, imaš radio + več prostora (trgovina, še kakšna 2 ne preveč visoka človeka, od tega enega v prtljažniku :) )

ti bi mu pa kar usa džip dal :OK:

ampak cene pri nas... povprečno 3-4 jurje za 10 let starega :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

živce parajoč zvok, tresenje, malo, počasno in nevarno... vse to je tudi skuter. čeprav se mi zdi tale avtek boljši - si na toplem, imaš radio + več prostora (trgovina, še kakšna 2 ne preveč visoka človeka, od tega enega v prtljažniku :) )

ti bi mu pa kar usa džip dal :OK:

ampak cene pri nas... povprečno 3-4 jurje za 10 let starega :wacko:

Jst ga bom šel verjetno enkrat do marca enega iskat v Italijo, tudi po mojem mnenju, je še vedno dosti boljše tole kot pa skuter. Aja, pa peljejo se lahko trije (dva na zicih eden v prtlažniku)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja, pa peljejo se lahko trije (dva na zicih eden v prtlažniku)

In te ustavi policaj,ter ti ga po možnosti zapleni...da ne govorimo,če se kaj zgodi!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In te ustavi policaj,ter ti ga po možnosti zapleni...da ne govorimo,če se kaj zgodi!

To sem napisu zato, ker je eden pred mano napisu glih tako, kot, da ima avt sm en sedež, če bi hotu pa še enga pelat bi ga mogu pa v prtljažniki...Zakaj? Saj ma dva zica.

Pa itak, da bi se vozu večinoma sam, razen če bi šla še 1 oseba zame. Kdo bi bil pa tak, da bi se mu dal v prtlažniku sedet?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo bi bil pa tak, da bi se mu dal v prtlažniku sedet?

:?

Ko sem bil jz tolk star se nas je enkrat 8 okoli vozilo z astro karavan-dva v prtljažniku,tako,da ne vem....se najde kdo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!