oks Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 Boste za božič doma ali se kam odpravite. Gre kdo k polnočnici. Jaz grem vsako leto na Veliko Planino k polnočnici, dobro uro hoje po snegu z baklami ali baterijami do kapelce, potem pa na kakšno kuhano v planinsko kočo in počasi proti domu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 Boste za božič doma ali se kam odpravite. Gre kdo k polnočnici. Jaz grem vsako leto na Veliko Planino k polnočnici, dobro uro hoje po snegu z baklami ali baterijami do kapelce, potem pa na kakšno kuhano v planinsko kočo in počasi proti domu. oba bom preživel doma za obloženo mizo.....pa seveda "topli obrok" je obvezen.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 pri Piki ! Piki Božič ! TOMTECH 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 k polnočnici ne hodim,tale ideja z Veliko planino se mi full dopade,tko da mogoče pa...bom imela v mislih,sploh pa ne bi blo neumno, da se očistim grehov prejšnega božiča oks dns bi mogli jit na otvoritu skodle skodle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 Boste za božič doma ali se kam odpravite. Gre kdo k polnočnici. Jaz grem vsako leto na Veliko Planino k polnočnici, dobro uro hoje po snegu z baklami ali baterijami do kapelce, potem pa na kakšno kuhano v planinsko kočo in počasi proti domu. a ni bistvo polnočnice verski obred v cerkvi? al je zdaj to v gostilni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcracing Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 ja cerku je itaq povna in pol mormo mi reveži bit zuni al pa u gostiln pa kakšno rečemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 Doma bomo PIRHE barvali :naughty: domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 Bom obriso prah iz srpa in kladiva pa ga položil pod jelko namesto jaslic. riderrgirl, bajkr88, Rude Boy in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se