vrho1679 Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Nekoč sem našel super mislim da švabsko stran, na katero uporabniki vpisujejo porabo svojih avtov in MOTORJEV. Tako nekako kot naša poraba.com, le da je notri tudi dosti motorjev. Seveda je ne najdem več. Če kdo pripopa link bom zelo hvaležen. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Nekoč sem našel super mislim da švabsko stran, na katero uporabniki vpisujejo porabo svojih avtov in MOTORJEV. Tako nekako kot naša poraba.com, le da je notri tudi dosti motorjev. Seveda je ne najdem več. Če kdo pripopa link bom zelo hvaležen. LP Tole bo kar pravo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Lep dokaz je ta tabela.Ko sem enkrat omenil, da mi moj K1200R rabi med 5,8 in 6,2 litra jih je veliko na tem forumu to oporekalo in mi niso verjeli! Po tej tabeli pa K-aji 1200 imajo povprečno porabo 6,08L na 100 K/m. Ps: zdaj se lahko prepričate neverni Tomaži!!! dore 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Za mojo aprilijo so in niso zadeli, tale, je vsekakor preoptimistična, tudi za model RP še nisem slišal http://www.motosvet.com/tabla/uploads/emoticons/biggrin.png' alt=':D'>. Medtem ko tale, isti model kot moj in isti letnik, je kar realna, meni spije od 7-8 na cesti, pri dinamični vožnji(ac pa to manj), na pisti pa sem enkrat za hec zračunal okoli 12.5l Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se