gorazd Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 :lol: JA KAJ :?: :lol: skuter na valčke, pa gas do konca. :twisted: EVO, PA JE PROBLEM Z REALNO HITROSTJO SKUTERJA REŠEN :!: :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedbostjan Objavljeno Oktober 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Ne ni rešen problem skuterja z realno hitrostjo, ker ce ha das na valje pa zmeris hitrost nima zracnega upora in ne kaze pravilno hitrost. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Ampak usejen bojo uni mel take oči :shock: :o k bojo gledal hitrost :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno November 1, 2002 Deli Objavljeno November 1, 2002 tak za informacijo jaz sn na nete najšo ono elektronsko blodako ki jo sam vklopiš in izklopiš, samo finta je v tem da ta blokada nima tehnične dovoljenja kot blokada za moped :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno November 1, 2002 Deli Objavljeno November 1, 2002 Ja, in? Saj njih ne zanima, na kakšen način je blokiran. Misliš, da bojo pokrov variomata jemali dol vsakemu skuterju in gledali, če ima blokado? Samo da bo na valarjih kazalo 50, pa je kul. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 2, 2002 Deli Objavljeno November 2, 2002 To maš pa čist prov. Sam tolk de nardiš pol pa gasa :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Tistim, ki bi to kar z valjčki naredl - kaj pa če bojo gledali tudi obrate? :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 zakaj bi te obrate gledali? nikje ne pise kolko obratov more met skuter:) samo da 45 leti. in to je to. das 2,5 g valjcke in gre dosti skuterov samo 50:) razen sr mora met neke superlahke valjcke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Ja vbistvu sej res. To sem enega slišal, da je širu to okol, čeprav nikjer ne piše kolk moraš met obratov. Čeprav bi moj letel 50 tudi z 8g valjčki in kakim znucanim jermenom. Z 8g nikamor ne potegne, niti končne ne more nabrat. Vsaj v mojem ne, pri SR-jih je drugače. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Jaz mam 8,5 gr da mi dobro gre:) kakih 9 bi blo kul, bi so malo vec se.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Jaz mam 8,5 gr da mi dobro gre:) kakih 9 bi blo kul, bi so malo vec se.) Ja sej to je čisto odvisno od skuterja. Meni gre najbolj idealno s 6g, ampak potem nastopi težava, ker začnejo jermenice glodat jermen ko kaki hrček. S tistimi valjčki sem mel končno okol 120km/h (po števcu) in kar dober pospešek (čeprav nevem, kolk se je razlikoval od tega, ampak na občutek dosti boljše). Trenutno mam noter 5g, luknjo pri speljevanju (drugače kar konstantno pospešuje do 90, končno okol 110km/h in pospešek okol 16-18 sekund do 100. Odvisno tut kaj sem pred tem jedu. Moraš računat, da mam še originalni fergazer :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 to maš prav ja! se itaq bo gužva, tako kot lani, tak da itaq ni panike! jaz samo to pač povem! se nebo meli cajta! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A3Turbo4Life!!! Objavljeno November 17, 2002 Deli Objavljeno November 17, 2002 Preveč komplicirate!!V zračni filter si daš za tisto urco še neki gobe noter al pa kakšno peno, pa motor ne bo nikamor šel.Pa nič ne zapraviš, razen če razrežeš kakšno kobo za umivanje motorja pol si morš novo kupit :lol: :wink: Bye Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 17, 2002 Deli Objavljeno November 17, 2002 Preveč komplicirate!!V zračni filter si daš za tisto urco še neki gobe noter al pa kakšno peno, pa motor ne bo nikamor šel.Pa nič ne zapraviš, razen če razrežeš kakšno kobo za umivanje motorja pol si morš novo kupit :lol: :wink: Bye Jst pa skutr s šlavfom umivam. a nej šlavf not zatlačm :D :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A3Turbo4Life!!! Objavljeno November 17, 2002 Deli Objavljeno November 17, 2002 Preveč komplicirate!!V zračni filter si daš za tisto urco še neki gobe noter al pa kakšno peno, pa motor ne bo nikamor šel.Pa nič ne zapraviš, razen če razrežeš kakšno kobo za umivanje motorja pol si morš novo kupit :lol: :wink: Bye Jst pa skutr s šlavfom umivam. a nej šlavf not zatlačm :D :twisted: He he :lol: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno November 17, 2002 Deli Objavljeno November 17, 2002 Preveč komplicirate!!V zračni filter si daš za tisto urco še neki gobe noter al pa kakšno peno, pa motor ne bo nikamor šel.Pa nič ne zapraviš, razen če razrežeš kakšno kobo za umivanje motorja pol si morš novo kupit :lol: :wink: Bye ...al pa da ti ga bo dušilo v prostem teku? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A3Turbo4Life!!! Objavljeno November 18, 2002 Deli Objavljeno November 18, 2002 Nič ne duši, ker pod prostim tekom mašina ne potrebuje toliko zraka kot med vožnjo, ko imaš gas.Preizkusi pa boš videl!!Men gre skuter drgač 90, ampak če dam noter dve gobi(enaki kot so serijske) mi gre motor še samo bogih 60 km/h in potegne vekiko manj. Bye Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 Kaj pa če manjaš tesnilo na Leo vince ZX tam ko gre cev v dušilec. V novo tesnilo pa zvrtaš čisto malo luknjico tako da ga bo dušilo in ne bo več šel kot pa 40kmh do 50 kmh. Bi tud šlo ne ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Moraš gledat na to, da mora bit ustrezna mešanica zraka in bencina, ne samo bencina. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Nič ne duši, ker pod prostim tekom mašina ne potrebuje toliko zraka kot med vožnjo, ko imaš gas.. Sej tam morš dat gas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Če boste dajali pred uplinjač blokade, bo motor zelo grdo zalivalo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Če boste dajali pred uplinjač blokade, bo motor zelo grdo zalivalo!!! Pa to jim jast hočem že celi cajt dopovedat. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Men se zdi dost na sipl opcija enostavno en štiftk na gasu nrdit ... da map pol samo 1/3 gasa al pa kej podobnga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A3Turbo4Life!!! Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Za tiste pol urce na tehničnem pa res ni problem! Bye Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Men se zdi dost na sipl opcija enostavno en štiftk na gasu nrdit ... da map pol samo 1/3 gasa al pa kej podobnga To je pa dobra verjanta. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se