Mikey Objavljeno December 26, 2009 Opozori Objavljeno December 26, 2009 haha sej vem da sm hlod, samo nekako mi ne rata dobit starih ročk iz moje gilere runner 50 dol, da bi lahko namontiral nove. Jih moram samo potegniti dol (prvo malo segreti, ker mi trenutno to ni ratalo ?) ali je kakšen bol zapleten postopek?
trojan69 Objavljeno December 26, 2009 Opozori Objavljeno December 26, 2009 Segrej pa vrti.. Al pa še najlaži-olfa nož pa prereži Ko boš pa nove montiral jih mal segrej pa zmoči belanco z milnico
Mikey Objavljeno December 26, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 26, 2009 hvala za hiter odgovor =)
Mikey Objavljeno December 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2009 (popravljeno) Malo me zajebava ročka oz. zajla za gas kajti z nekim razlogom se ta ko zategnem vijake ne vrača na minimum. Sklepam da zaradi tege ker ko je zategnjeno je prevelko trenje (ta del, ki ga privijem gor z vijaki pritiska na že fiksnega, ki je pritrjen na balanco. preko obeh teče žica, del, ki ga privijem jo "vleče" (je vanj upeta) drugi pa služi kot vodilo. Moram to samo malo podmazati, sem narobe sestavil (dvomim ker sta samo 2 oz. 3je deli) ali je problem drugje? Lp Miha Še eno uprašanje. Čemu je namenjeno to orodje? http://www.skuterist...ta-pia-gil.html Popravljeno December 29, 2009. Popravil Mikey
jgsays Objavljeno December 29, 2009 Opozori Objavljeno December 29, 2009 najbolš je da daš kšno slikco da bomo lahko vidl kako ta tvoja ročka sploh zgleda, to orodje je pa da zablokeraš variomat da ga lahko sploh odšraufaš ker drgač se skos vrti
Mikey Objavljeno December 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2009 (popravljeno) najbolš je da daš kšno slikco da bomo lahko vidl kako ta tvoja ročka sploh zgleda, to orodje je pa da zablokeraš variomat da ga lahko sploh odšraufaš ker drgač se skos vrti deam na tem, baterija fotiča se povne =D Popravljeno December 29, 2009. Popravil Mikey
Mikey Objavljeno December 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2009 problem je bil v novih ročkah. niso bile zadosti velike (dolge) zato so ko sem zategnil vijake, pritiskale na balanco.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se