Agostini Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 (popravljeno) Danes se nisem mogel vsrat, čeprav to delam redno vsak dan. Imam pa sekret na štrbunk. Ali ga moram posodobiti ali kaj ? A mislite, da bo po novem letu boljše ? Kaj priporočate ? Popravljeno December 29, 2009. Popravil Agostini xenon900, halls, Miha27 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Donat MG! :closedeyes: Agostini in KARAMBOLA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Kašne teme si to spomnete hahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 štrbunk je zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 @ Sanda7 ne pa ni... js vedno nacilam u center... pa pol štrbuuuuuunk, po hrbtu nazaj dobim :glare: malakai, anja37 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 @ Sanda7 ne pa ni... js vedno nacilam u center... pa pol štrbuuuuuunk, po hrbtu nazaj dobim :glare: Uf kšne debate pa po možnosti še z listjem obrisat Alla, TBoxer, halls in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Uf kšne debate pa po možnosti še z listjem obrisat Če ti tak paše... anja37, klimbra in xr800 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Danes se nisem mogel vsrat, čeprav to delam redno vsak dan. Imam pa sekret na štrbunk. Ali ga moram posodobiti ali kaj ? A mislite, da bo po novem letu boljše ? Kaj priporočate ? Res žalostno, to je najlepša vsakodnavna sprostitev na tem svetu "aneda"!!!! Ps: Ni takega junaka,da nebi lulal kadar kaka! Cartman, klimbra, halls in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 pa nč ni za brat anja37, halls, thumper in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno December 31, 2009 Avtor Deli Objavljeno December 31, 2009 Donat MG! :closedeyes: Hja pa je res pomagalo odpreti ventil. Odslej bo to moja glavna pijača jeeee štrbunk je zakon Ja je v toplejših dneh in normalnem vremenu, če pa zavija veter in pozimi pa ni ravno prijetno sedeti začepljen na prepihu. Uf kšne debate pa po možnosti še z listjem obrisat No za zdaj še ni take krize, ker je še dovolj odpadnega papirja, ki ima dve funkciji. Res žalostno, to je najlepša vsakodnavna sprostitev na tem svetu "aneda"!!!! Ps: Ni takega junaka,da nebi lulal kadar kaka! A veš da maš ti še najbolj prav. pa nč ni za brat Za to pa vedno poskrbim pa tud luč sem namontiral.... Drugače sem pa tole temo odprl, ker vem, da vas je tukaj mnogo dobrih in izobraženih ljudi, ki radi prijazno pomagate človeku v stiski. Če pogledate se podnaslov teme glasi "Kaj še delate na sekretu" . Tule vas čakam da delite svoje doživljaje. Sam večkrat pobegnem iz prebučnega okolja na sekret premlevat strategijo za tekoči dan...... xenon900 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wewerca Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Mogoče šajs papir ni pravi! Takega nabavi.... FrOGGY in domina 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Pa ga apdejtej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno Januar 5, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2010 No po enem tednu spet na domačem sekretu. Sem kar malo pogrešal svež gorski zrak. Prebava se je pa lepo uredila zahvaljujoč tudi vašim cenjenim nasvetom. xenon900 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Če ti tak paše... a ti se ne obrišeš,se kr po hribu spustiš in ti.... halls, domina, klimbra in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 a ti se ne obrišeš,se kr po hribu spustiš in ti.... kako pa misliš, da označujejo tekmovalne proge ... domačinom, dajo jest modro galico in hude feferone domina, anja37, Ursha in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno Januar 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 8, 2010 Uf danes me je pa zašraufalo, ko sem bral objave DiegoMenendesa tko, da sem komaj pritekel na sekret. Prišparal Donat Mg. xenon900 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 8, 2010 Deli Objavljeno Januar 8, 2010 kako pa misliš, da označujejo tekmovalne proge ... domačinom, dajo jest modro galico in hude feferone domačinkam pa fafarone, samo ne vem, a so pol tiste bele markirunge kaj uporabne? klimbra, thumper in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno Januar 28, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2010 Joj kolk spet danes paše posrat vso tole NEberljivo hrano. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno Februar 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2010 En empiričen nasvet za v sekret: Če hočeš ugodno srati, daj roke pod kolena! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno Februar 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2010 Par modelov štrbunka: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno Februar 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2010 (popravljeno) Tole je pa za tiste, ki ste 100% za naravno - naravna školjka: Popravljeno Februar 1, 2010. Popravil Agostini xenon900 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 19, 2010 Deli Objavljeno April 19, 2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 iščem enga da mi usposobi moj wc na štrbunk..... mal je zdelan, pa premejhno lukno ma, pa mrazzzz je not Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se