exe`FZS Objavljeno Januar 3, 2010 Deli Objavljeno Januar 3, 2010 Nej mi nekdo pojasni...ne kapiram več. Pred dobrim letom sem kupil novo Astro. Ker sem bil prej par let priden, sem si našparal keš. No, na koncu se je zgodilo tako, da sem Astro delno plačal prek Opel Leasinga, ker je bil za 1800€ cenejši, kot za gotovino. Predračun na gotovino je bil 18400, ker sem jo vzel na lizing, je bila potem cena 16600€. Matr...res mi ni jasno. saj o tem sem pisal nekaj vrstic višje.. avto za gotovino je bil nekaj čez 18k, ker sem vzel lizing, je bila cena 15k+obresti lizinga, torej skupaj 16800€. Govor pa je o Astri 1.9 CDTI Enjoy Kam smo prišli.. trgovci še gotovine več nočejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno Januar 3, 2010 Deli Objavljeno Januar 3, 2010 gotovino imajo samo še reveži. Noiser69, pajkica, exe`FZS in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 3, 2010 Deli Objavljeno Januar 3, 2010 (popravljeno) gotovino imajo samo še reveži. Ja, res. Zato je pa streslo ameriško "ekonomijo", da je posledično še svet zdrsnil v globoko krizo. Sem jih poslušal(Amerikance), ko so se že pred desetletji hvalili, kako kupujejo vse na kredit, keš so pa zapravljali v igralnicah in se na veliko šli turizem... To je bilo nekako isto, kot v socializmu, ko s(m)o vsi reveži gradili dvo stanovanjske hiše itd... Na "puf" živeti, draga družba, je kot "umeten futer"!! To pa je tisto, od česar še živali prej ko slej poginejo! Kako potem nebi tudi človek, (družba)...??! Samo na glas razmišljam. Popravljeno Januar 3, 2010. Popravil moto rider sesir, ciciban, domina in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Januar 3, 2010 Deli Objavljeno Januar 3, 2010 ....Predračun na gotovino je bil 18400, ker sem jo vzel na lizing, je bila potem cena 16600€. Matr...res mi ni jasno. Raje vidijo, da jim vsak mesec nekaj daš, da bo za plače. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Najbolj te scat peljejo takrat, ko misliš, da te niso sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se