gsx750f Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 Potem od Bovca proti Reziji sva vožnjo malo upočasnila, ker se od Učeje ne da kej zlo hitro vozit, ker je cesta ozka, polna peska in ponekod čisto zrita. Po spustu v Rezijo in pa potem proti Cividali / Čedat (da se ne bo spek kdo jezil, da je treba uporabljat slovenske nazive krajev :naughty: ) pa se je zopet začela »divja jaga«, ki se je nadaljevala preko Robiča do Kobarida, kjer sva si privoščila postanek in osvežitev. Lušna tura Vendar sta se ognila meni lepemu odseku Uccea proti Furlaniji. Asfalt z odličnim oprijemom in 17km uživaških ovinkov,ki se še nadaljujejo naprej proti Furlaniji. Na Italijanski strani seveda. Cesta proti Reziji pa je prav nasprotno. Bolj enduro varianta. Tud prehod preko Robiča mi je ostal v spominu kot povsem nezanimiv. bajkr88 in gandi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 (popravljeno) V soboto s Suzukijem(ne naš s foruma pač pa prevozno sredstvo) in lepšo polovico iz Postojne v Vipavo in naprej do Dobravelj, tam levo proti žabljam do Branika in gradu Rihenberg, od tam v Komen in Dutovlje pa čez Repentabor v Italijo do Opčin na Espresso od tam še čez Bazovico v Lokev in domow. manj kot 150 km počasnih a zelo slikovitih cest. V nedeljo pa z BMW in MojoMojo do Belvedurja na robu Slovenske Istre, razvajat brbončice z tartufi in požirkom zelo solidne malvazije. Razgled iz pravljic in pokrajina za film. Spet enih 150 km, do Gračišča gre hitro in lepo, od tam naprej pa bol počasi in brez ihte. za tiste kraje rabiš mir in čas. Bezljanje se jim ne poda. Škoda da je fotič oba dneva čakal doma Aja. doma je čakala tud Honda. Zelo sm jo pogrešal. Popravljeno September 13, 2010. Popravil Cartman tomkruz, suzuki, gsx750f in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maximus Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 Čez vikend napadel in osvojil Dolomite. Sebe pa osvobodil. Vreme, družba in pogoji za vožnjo očarljivi. Ko sem se vračal, sem si na zadnjem prelazu naročil kavico, se inštaliral na teraso in se spomnil vseh motocvetk in motosvetilnikov: - porednih in pridnih, - grdih in lepih, - debelih in suhih, - plastičarjev in chopperistov, - takšnih, ki bežijo pred policaji in takšnih, ki ne. Lepo je biti del te družbe Srečno borke in borci! gandi, suzuki, trebor in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blu Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 Lušna tura Vendar sta se ognila meni lepemu odseku Uccea proti Furlaniji. Asfalt z odličnim oprijemom in 17km uživaških ovinkov,ki se še nadaljujejo naprej proti Furlaniji. Na Italijanski strani seveda. Cesta proti Reziji pa je prav nasprotno. Bolj enduro varianta. Tud prehod preko Robiča mi je ostal v spominu kot povsem nezanimiv. Ja gsx750f poznam tisti odsek od Ucceje proti Furlaniji in sem ga letos 2 x prevozila. V Rezijo pa me vleče prav zaradi lepe narave, tako da se zaradi tega da malo potrpeti. Čez Robič pa zato, ker se pa tam res še nisem peljala pa da spet vidim kaj novega. gsx750f in suzuki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 Ja gsx750f poznam tisti odsek od Ucceje proti Furlaniji in sem ga letos 2 x prevozila. V Rezijo pa me vleče prav zaradi lepe narave, tako da se zaradi tega da malo potrpeti. Čez Robič pa zato, ker se pa tam res še nisem peljala pa da spet vidim kaj novega. Se mi je zdelo, a sem že napisu. Sicer pa raznolikost veseli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Šla sm tankat do Trebnjega, pa je bil tak lep sonček, da me je kr čez Žužemberk in Dvor do Kočevja zvleku pol je pa začel nekam zginevat tko, d sm po gasu pa domov čez Dolenjske toplice in NM dokler se je še kj vidl......srečala nobenga, nit polcajev začuda:hmm:in je blo prav super:010. crnaudova, freya, Carp in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 En maratonski izlet: Brežice - Podčetrtek - (izogibanje helikopterju) - Celje - Mozirje - Logarska dolina (je kar fajn blo spet mal videt) - Pavličevo sedlo (al kaj že je ) - Železna kaplja - Jezersko (ene 4x , fajn cestica ) - Trzin (THUMPER thx za kavo, prvič na turi, da je čalada šla z glave dol) - Domžale - Moravče - Zagorje - Hrastnik - Zidani most - Krško - Brežice. Kilometrov ne vem kolk.. ni blo velik. A muuu muuu v Logarski gandi, TOMTECH, crnaudova in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 (popravljeno) baje da blo 324 km, drkanje po Jezerskem treba prištet IZLET Popravljeno September 15, 2010. Popravil Frips Gem4, maus in crnaudova 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 (popravljeno) baje da blo 324 km, drkanje po Jezerskem treba prištet Popravljeno September 15, 2010. Popravil Frips crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 Bemu..neki me net zezal..naj admini pobrišejo ta in tist post z linkom IZLET, ker ni pravi link crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 baje da blo 324 km, drkanje po Jezerskem treba prištet IZLET To furo sem odpeljal pa jaz gsx750f, maus in crnaudova 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 Kolk gledam jutr vreme...Do Kočevja se bo dal it maus in crnaudova 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 Hola, danes je bil tko lep dan, da bi blo prou greh ne se it pelat!! (še posebej k je za naslednje dni in vikend napovedana mokrota do nižin ) po službi je blo časa sicer sam za na ride, ampak je bla fletna družba, tko da lahko samo zadovoljno rečem: skor nč, pa tko fajn sem pa uletel glih k se je en s CBRko "mal ulegu" (njegove besede ) no ja, vsaj nič mu ni blo... Krejzi, crnaudova, Me2You in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 Hola, danes je bil tko lep dan, da bi blo prou greh ne se it pelat!! (še posebej k je za naslednje dni in vikend napovedana mokrota do nižin ) po službi je blo časa sicer sam za na ride, ampak je bla fletna družba, tko da lahko samo zadovoljno rečem: skor nč, pa tko fajn sem pa uletel glih k se je en s CBRko "mal ulegu" (njegove besede ) no ja, vsaj nič mu ni blo... Jaz sm se ulegu samo na klopco Eni so preiskušali uklop svetlobne hitrosti skozi uvinke :naughty: ebony, gandi, Me2You in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 (popravljeno) Hola, @ rumenicestak: nene, nisi bil ti, je bla ena Repsolka... in ne ti meni o svetlobni hitrosti - zamenjaj fotič za manj zaspanega, pa bojo tudi slike ostre včeraj popoldan je posijal tko lep sonček, da sem po (sicer spet dolgočasni) MotoGP dirki prav nahitro zakurblal roštilj in spekel ćevapke, potem pa zapakiral fotič v tanktorbo, skočil v usnje in na Lubico, pa gasa proti Planini, da vidim kaj dogaja s Planinskim poljem po vsem tem dežju... da je zadeva resna tudi na našem koncu me je opozorila najprej voda med hišami v zgornjem Logatcu, posebej pa malo naprej zapora ceste proti Idriji (in Ajdovščini, NG) v Kalcah, naprej proti Planini pa je bilo tudi precej peska, na mestih kjer je voda tekla čez cesto, zato mal pazite, kdor gre danes v to smer, k je spet tko lep sonček Planinsko polje je sicer poplavljeno, a so ceste preko še (ali morda že spet?) prevozne evo nekaj slikc PS sem šel potem pogledat še do rid, pa so ble pa čist prazne je blo pa kar nekaj peska na nekaterih ovinkih, tko da pazite nase!! Popravljeno September 20, 2010. Popravil suzuki a79, gandi, Krejzi in 10 others 11 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 (popravljeno) Dans le sonček posijal po obupnem vikendu in sm se odloču it mal zapelat, kokr se je sploh dal zarad poplavlenih cest... Popravljeno September 20, 2010. Popravil skoda SharpNinja, crnaudova, dotem in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno September 22, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno September 22, 2010 Ker imam ta teden dopust, se vsak dan malo vozim po bližnji okolici, to je po celi Sloveniji. V ponedeljek sem belil stanovanje in nisem imel namena nikamor iti. Po nekaj kratkih poskusih dr.jakoba pa sem se ob 19:45 odpravil proti Trojanam na krofe strojan. Težko je žabo nagnat v vodo :yes: . Počakal sem Jakoba, da je tudi on nabavil svojo porcijo krofov, nato pa sva se odpravila k Pajkici na kavo. Dobila je krof, midva pa kavo. Domov sem prišel ob 23:45 s približno 90 km za seboj. V torek je bila celo dopoldne v kotlini megla :evilgrin: , zato sem se odpravil na motor šele ob 15h. Odpeljal sem se proti zahodni obali. V Postojni sem se ustavil na črpalki, da bi očistil vizir, a me je prestregla Nina, to pa je pomenilo sano eno: . Za mizo sta bila še Brembo in Krucymucy. Ker so se obirali in se jim ni dalo predaleč vozit, sem sam nadaljeval proti zahodu, oni trije pa so šli pogledat na Ride. Na poti do Kopra sem opazoval posledice poplav v dolini Rižane in ljudi, ki so čistili svoje imetje in poskusili rešiti, kar se je rešiti dalo :surrender: . V Kopru sem šel pogledat v Tomosovo trgovino, če je kaj za mojega tomosakija in se obrnil nazaj proti domu. Malo pred Postojno je postala lubica žejna, zato sem se ustavil na običajnem mestu za napajanje zadev na motorni pogon. Ne boste verjeli, koga sem srečal v bifeju zraven : Brembota in Krucymucy-ja :grim . Družbo jima je delal Maus. Spet je bila na vrsti . Z Mausom sva nato skupaj nadaljevala proti Ljubljani. Na Vrhniki sva se ločila, ker je moji vinjeti potekla veljavnost, zato sem se do doma odpeljal po stari cesti. Nabralo se je okoli 250 km. Danes pa sem se odločil, da bom preizkusil novo Yamaho Super Tenere. V KMC-ju imajo eno tako, ki jo posodijo za nekaj časa. Slučajno je bila nezasedena in sposodil sem si jo za cca 4 ure. Najprej sem jo peljal pokazat domov. Žena in tašča sta bili mnenja, da mi bolj paše R1 kot pa Super Tenere. Nisem se preveč ubadal z njunimi ocenami. Odpeljal sem se proti Planini, da bi videl, če je že voda kaj bolj odtekla. Nameraval sem se odpeljati iz Planine proti Uncu, samo sem se pri pogledu na zalito cesto premislil in sem se po vodi peljal samo kakšnih 50 m in na križišču obrnil nazaj proti vasi. Spet sem se odpeljal nazaj proti Logatcu in motor preizkusil na AC do Unca. Motor pri višjih hitrostih res malo opleta. Namen sem imel iti do Sodražice a mi je že malo zmanjkovalo časa. Spomnil sem se, da je čez Rakitno nov asfalt. Seveda sem šel zadevo preveriti na lastne gume. Moped se lepo pelje po teh kratkih ovinkih in dobro vleče ven iz njih. Seveda pa je potrebno imeti vključen S (sport) program in ne T (touring). Z Rakitne sem se odpeljal do Preserij, tam obrnil in ponovil vajo do Rakitne in nazaj. Odpeljal sem se še domov za par minut in nato vrnil motor minuto pred dogovorjenim rokom. Malo me je bolela trtica, ker nisem navajen tako pokončnega položaja za krmilom. Ko pa sem se usedel na svojo lubico pa sem imel občutek, da sedim na mini motu :krneki: , tako majen je napram Super Tenere. Aha, da ne pozabim: cca 170 - 180 km je naneslo. LP Robert maus, brembo, gsx750f in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 (popravljeno) Hola, danes po službi sem šel spet mal prečekirat Planinsko polje, ker se mi je zdelo da je blo v torek več vode kot v nedeljo, čeprav je že v nedeljo zjutraj nehalo deževat... in res, voda je vsaj en meter višje kot je bila, tako da je cesta čez polje poplavljena - sicer ni globoko zelo pod vodo, je pa dovolj da je neprevozna... in tale vikend bo baje spet deževen, kriza potem sem šel pogledat še na ride, pa je blo vse prazno, kljub prijetnemu, toplemu sončku :unsure: sem pa srečal kar nekaj enakomislečih motoljupcev, ki so prav tako lovili tople predvečerne sončne žarke, je blo treba veliko pozdravljat pa še nekaj slikc za primerjavo z nedeljskimi Popravljeno September 23, 2010. Popravil suzuki crnaudova, dotem, SharpNinja in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maximus Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 Danes sem šel z avtobusom do Ptuja in nazaj. Za tak dan kar v redu . trebor, jupiter, madkupe in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno September 26, 2010 Deli Objavljeno September 26, 2010 Danes sem šel z avtobusom do Ptuja in nazaj. Za tak dan kar v redu . A je blo kaj peska na cesti? Kej polcajev? brembo, crnaudova, madkupe in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maximus Objavljeno September 26, 2010 Deli Objavljeno September 26, 2010 A je blo kaj peska na cesti? Kej polcajev? Peska nisem porajtal, ker je tako lilo. Sem bil pa vsakič, ko smo prišli iz tunela navdušen, da ima bus spredaj šipo . zanimivo, da na policaje sploh nisem pomislil, jej jej, to je bla res dobra fura! Nikii 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 2, 2010 Deli Objavljeno Oktober 2, 2010 Danes ena super furca s Cartmanom in MteByKerom čez kras do Gorice, iz Gorice do Trsta in Vikiburgerja, na Omv Kozina sta se nam pridružila še Omega in Dinamik, na koncu pa še postanek na ridah Skratka men je bilo super Cartman, trebor, suzuki in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Oktober 2, 2010 Deli Objavljeno Oktober 2, 2010 Danes ena super furca s Cartmanom in MteByKerom čez kras do Gorice, iz Gorice do Trsta in Vikiburgerja, na Omv Kozina sta se nam pridružila še Omega in Dinamik, na koncu pa še postanek na ridah Skratka men je bilo super Ste pa na Ridah postavili motorje narazen, kot da ste na smrt skregani :naughty: :grim . LP Robert crnaudova, Maximus in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 2, 2010 Deli Objavljeno Oktober 2, 2010 Ste pa na Ridah postavili motorje narazen, kot da ste na smrt skregani :naughty: :grim . LP Robert Prej ni bilo frej placa za parkeđat crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 3, 2010 Deli Objavljeno Oktober 3, 2010 Danes ena super furca s Cartmanom in MteByKerom čez kras do Gorice, iz Gorice do Trsta in Vikiburgerja, na Omv Kozina sta se nam pridružila še Omega in Dinamik, na koncu pa še postanek na ridah Skratka men je bilo super men tudi!! hvačlla za vodenje in diktiranje tempa. Upam de ste se dns meli podobno fajn. crnaudova, tomkruz in rumenicestak 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se