maus Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 U soboto do črnega kala in nazaj U nedeljo v fajni družbi iz LJ - Trojane - Celje - Laško - Zidani most - Krško - Brežica - Kostanjevica na Krki (njami) - Dolenjske toplice - Novo mesto - Žužemberk - Ivančna Gorica - LJ ... jooooj .. kok je pasalo JANUSKA, KUK679, TOMTECH in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blu Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Za vikend do Krka in Lošinja. V soboto zjutraj sem se zbudila v megleno in turobno jutro, ceste pa so bile od rosenja iz megle v našem koncu tudi čisto mokre. Potrebno je bilo veliko volje in samoprigovarjanja, da sem spokala kufre in se napravila v motoristično obleko. V soboto do Krka in potem na Lošinj. V nedeljo pa že kar nazaj domov . Ne vem s čem vse bi se lahko pohvalila na tej poti, vse je bilo tipi-topi. Od družbe, lepega vremena na morju, topli sočni žarki, klepet v soboto zvečer na terasi in s pivom, nedeljski zajtrk na sončku in v senci borovih krošenj, lepe ceste, ogled Grobnika ... in če pomislim, da bi vse to zamudila, ker v soboto zjutraj še nisem vedela če bi se odpravila na pot. Na Grobniku sem bila prvič do sedaj in prisežem, da se bom še zapeljala tja. Izredno všeč pa mi je bil tudi odsek ceste od Grobnika čez Malo selo in Babno Polje, ker je cesta lepa in z nešteto ovinki, ki se sploh ne nehajo in ne nehajo . Tudi to bom še ponovila, vendar pa v poletnih mesecih, ko se bo prav prijetno peljat skozi to gozdnato pokrajino. crnaudova, trebor, Tiger in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pataja Objavljeno Oktober 7, 2010 Deli Objavljeno Oktober 7, 2010 No sem mislu da se sam men tud to dogaja.V nedeljo ali bom šel ali ne bom šel na motor...Pa sem kar hitro spakiral in sem smuknil v to motoristično garderobo.Kolega se je bal dežja in ostal doma...Jaz sem štartal iz Žalca trbovlje litija lj.postojna ilirska b.opatija lupoglav koper na primorskem je bil sonček in proti lj.in proti žalcu bilo mi je super..540km Še zadnji kilometrčki ki jih je treba iskoristiti.V nedeljo če bo vreme pa še zadnjo furco nekam proti morju...LP ŽAN :kva2: crnaudova in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Whiskey Objavljeno Oktober 9, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 Učeri 530km skoz Cerknico za Gerovo, Delnice in Tuka Mrkopaljskog. Naprej 21,5km makadamskega prečenja Bjelasice pri Belih stenah. Druga polovica makadama je bil strm blaten spust do asfalta za Jezerane. Pred Perušičem sem zavil desno za Krš in Kosinje. Od tam do prelaza Veliki Alan je okoli 12 + 5km makadama kateri je na koncu precej serpentinast in strm. Spust je asfaltiran. Od Jablanca Jadranka in skozi Postojno nazaj. Proti prelazu Veliki Alan Z roba Velebita proti mestu Rab, Cresu, Lošinju. V ozadju obrisi Istre Malo nižje Rab Rab, Grgur, Goli, Krk Goli, Prvič, Krk Z Raba do Jablanca Goli z Jadranke rumenicestak, malakai, Gasperr in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Dons je padu en krogc, pomoje kr zadn letos, ker je ratal res mraz, pa nimam več zaupanja v asfalt. Drugo leto nabirat naprej izkušnje No, šel sem pa, Škofja Loka - Železniki - Petrovo brdo - Most na soči (na eno kavico) - Dolenja trebuša - Straža - Cerkno - Gorenja vas - Škofja Loka. Fletna fura, dan je bil res lep, edino od cerknega do loke je bilo malo mraz, samo sej se da stisnt zobe rumenicestak, crnaudova, trebor in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Hola, včeraj sem bil na trgatvi, a tudi danes ni šlo brez obiska Dolenjske - Solzico je bilo treba odpeljat v brlog k medvedku na prezimovanje zunaj se je sončnku, ki se je pokazal glih pri kosilu, nastavljalo le 9 malce tresočih se Celzijev, pa sem pod usnje navlekel windstopper, tko da ni bilo krize, in se veselo nasmejan odpeljal naprej in na desno furca je bila prav imenitna: windstopper se je odlično obnesel, gume so držale, višnjegorski klanec je bil zabaven kot vedno, tudi cesta od Muljave do Žužemberka še vedno lepo vijugasta in dokaj prazna, kar prehitro se je pojavila tabla Dolenjske Toplice... priznam da me je vmes, v Dvoru, zamikalo naredit še ovinkec do Kočevja in nazaj :naughty: srečal cel kup jezdecev, ki so enako kot jst lovili tople popoldnevne žarke skratka, prav imenitna furca, upam da bo še kakšna taka preden pride tečna gospa Zima freya, rumenicestak, She in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 Hola, včeraj sem bil na trgatvi, a tudi danes ni šlo brez obiska Dolenjske - Solzico je bilo treba odpeljat v brlog k medvedku na prezimovanje zunaj se je sončnku, ki se je pokazal glih pri kosilu, nastavljalo le 9 malce tresočih se Celzijev, pa sem pod usnje navlekel windstopper, tko da ni bilo krize, in se veselo nasmejan odpeljal naprej in na desno furca je bila prav imenitna: windstopper se je odlično obnesel, gume so držale, višnjegorski klanec je bil zabaven kot vedno, tudi cesta od Muljave do Žužemberka še vedno lepo vijugasta in dokaj prazna, kar prehitro se je pojavila tabla Dolenjske Toplice... priznam da me je vmes, v Dvoru, zamikalo naredit še ovinkec do Kočevja in nazaj :naughty: srečal cel kup jezdecev, ki so enako kot jst lovili tople popoldnevne žarke skratka, prav imenitna furca, upam da bo še kakšna taka preden pride tečna gospa Zima Ejga stari, a se je teb mal igla na kompasu zataknila dotem, gsx750f in crnaudova 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Me2You Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 Ne ne!! Zdej se mu je obrnla v pravo smer... freya, crnaudova, TBoxer in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 Hola, @ rumenicestak & Me2You: se že po minusih vidi da je bila smer prava stari nč bat, bo tudi še kaka druga smer letos, sej še ni konec sezone :naughty: SharpNinja, Krejzi, dotem in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ironbeeper Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 Danes ena super furca s Cartmanom in MteByKerom čez kras do Gorice, iz Gorice do Trsta in Vikiburgerja, na Omv Kozina sta se nam pridružila še Omega in Dinamik, na koncu pa še postanek na ridah Skratka men je bilo super kje je to letalo? crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 Ne ne!! Zdej se mu je obrnla v pravo smer... Pol pa v redu, sm se že ustrašu da mu samo še cvičk po glav hod Hola, @ rumenicestak & Me2You: se že po minusih vidi da je bila smer prava stari nč bat, bo tudi še kaka druga smer letos, sej še ni konec sezone :naughty: Kakšno furco al pa dve bo treba res še narest kje je to letalo? Letališče Gorica, greš čez mejni prehod Vrtojba in zapelješ v krožišče in via Trieste, 200-300m na desni strani je letališče, mal pogledaš okol sebe in zagledaš med drevesi rep od letala crnaudova, Me2You, ebony in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava JANUSKA Objavljeno Oktober 11, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 ČE koga zanima Hr. Zagorje, ki je zelo lepa izletniška točka, ki nudi obilo lepot narave, prijaznih ljudi, dobrega vina in slastnih Zagorskih štrukljev.... vikend v Zagorju.pdf SharpNinja, Tiger, Maximus in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 15, 2010 Deli Objavljeno Oktober 15, 2010 (popravljeno) Hola, danes sem mislil it mal prej iz službe, hitro na Lubico in narest en fletn krogec, pa je g. Murphy poskrbel da sem šel celo 1 uro kasneje kot ponavadi ker je bv scat proti vetru sem mu le povedal da se ne dam kar tako in se odpravil vsaj tankat, da bova z Lubico ready za lovljenje morebitnih koščkov lepega vremena in sva šla do vrhniške črpalke, kjer pa sem se spomnil da majo na Molu v Logatcu zihr boljši benz, pa sva zavila tja in natankala... ...in ker je bilo še vedno svetlo, Lubica pa komaj dobro ogreta in je - ko je mislila da ne vidim - zavistno gledala naprej proti Kalcam, sem si rekel da ne bi blo slabo sprobat benz, če je OK, pa sva zavila še do Kalc... in pol še proti ridam... pa še naprej do odcepa za Rakek, kjer sva le obrnila in se, spet v rahlem drncu, napotila domov parkirišče na ridah je bilo zapuščeno, na malem parkirišču tik pod vrhom pa rid sta bila dva policaja, ampak sta mirno (ob)sedela v avtu, kljub temu da sta naju morala slišat že iz Planine... no sej ni blo kej, sva šla čist na izi, pa tudi opremo sva mela vse po PSu prav fletna vaja za jutri je bla tole, upam da bo vreme vsaj to sobotico držalo z nami Popravljeno Oktober 15, 2010. Popravil suzuki Agostini, freya, TommyP in 9 others 7 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Oktober 16, 2010 Deli Objavljeno Oktober 16, 2010 Luštno za ta letni čas. Lepo, da še vedno motoristi ustavijo, če sumijo, da ni vse vredu brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 16, 2010 Deli Objavljeno Oktober 16, 2010 Hola, danes po zajtrku (ki je trajal od devete do desete ure ) najprej skok v Velenje, po čelado za Me2You, potem pa še na sladoled s KeCom, Lejči, Godyjem in Kamikazico... po lizanju sva odbrzela domov, gledat posnetek avstralskih kvalifikacij, potem pa hitro na Lubico in gasa proti ridam, kjer me je že čakal Tarumen; pred tem me je še opozoril da se je en bimbo z novim BMWjem zaletel v ograjo v ovinku pod parkiriščem in zatem s hladilno tekočino, ki mu je tekla iz prebitega hladilnika, posvinjal polovico ceste, vse do šole v Planini glih ko sva premišljevala kam bi se še dala, je Tarumen dobil klic, da njegov zet potrebuje prevoz iz Idrije in pol ni blo kaj, sva morala v Idrijo, seveda v prav prijetnem LS stilu pri Gabronu sva še polizakla in pojedla sladoled in kremšnito preden je uletel zet, potem pa smo se v troje pognali skozi vse tiste prijetne ovinkce do Kalc na poti domov me je presenetila prometna nesreča v drevoredu tik pred Logatcem, kakor sem lahko videl v mraku sta se grdo oplazila in fajn potolkla dva avta (upam da je nastradala samo pločevina!) no meni se je mudilo domov, saj me je že čakala odlična kočerja posebej moram povedat, da gume še vedno odlično držijo, tudi mraz se je danes držal zlo nazaj, tko da je bla furca zares uživaška - najbrž le zatišje pred jutrišnjim snegom in mrazom pa še ena slikca tihožitja rumenicestak, SharpNinja, Krejzi in 9 others 9 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava rumenicestak Objavljeno Oktober 16, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2010 Ja, prav pester dan se je naredil danes Po službi veselo pridem domov in vonj v zraku je prav simpatično dišal po snegu. S pogledom obšinem jablano, katera je bila še polna jabolk. Pomislim, res diši po snegu in čas bi bil da jo oberem. Stopim v akcijo in jablana je bila hitro obrana, pomedem še listje okoli hiše in iz minute v minuto je bilo bolj vroče Kaj hitro zaključim z delom in iz boxov potegnem rumenkota, skočim še v kombinizon in veselo šibnem proti Idriji Z užitkom in previdno požiram ovine in naenkrat je bila tukaj Idrija, kjer srečam Omego in Dinamika Rečemo par besed in šibnem še proti Postojni. Uf, tukaj se je začel pester del dneva, med Idrijo in Jeličnim vrhom so nasproti vozeči avtomobilisti na mojih desnih ovinkih krepko sekali ovinke. Nekako se prebijem skozi ta plehovje, nakar med Jeličnim vrhom in Godovičem na mojem levem ovinku pripelje bel golf 1/3 po mojem pasu (mal ga je ven neslo) Zaradi pomanjkanja prostora mu z ramo odbijem zunanje levo ogledalo (zvok in občutek, kot da bi podiral količke na smušarskem slalomu) pogledam v svoje ogledalo in vidim da tipson veselo nadaljuje z istim tempom naprej Pogledam še v ogledalo če je z mojo ramo in kombinizonom vizualno vse v redu in hitra ocena je bila da se ne obračam in pustim tipa naj gre veselo svojo pot, jaz pa svojo Peljem naprej in med Hotedršico in Kalcami dohitim rdečo kijo, v njej vesel ata z ultramaratonsko hitrostjo veselo seka ovinke za cel pas, čist nehote padem mimo njega kar po svojem pasu :grim. Pot nadaljujem proti Postojni, kjer se ustavim na Omv in natankam tarmenga, šibnem nazaj proti kačjim ridam, kjer se ustavim. Snamem čelado, vržem rokavice na tank, ko zmoti tišino zamolklo tokanje ihtavega šestvalnika. Pograbim fotoaparat da bi ga kliknu, vendar naenkrat zamolklo tokanje prekine oster pok, nastopi spet tišina Bovli movli, nekaj ni v redu, šibnem peške po bližnici in vidm ovinek nižje novejšiga bmflna, ki se v kontra smeri iz katere je prihajal vleče in za sabo cedi olju podobno tekočino, s katero je zalival cesto do šole v Planini :xx:. Sedem na motor in šibnem za njim, z nogo med vožnjo probam podrsat po sledi izpuščene tekočine in res je bilo zelo spolsko. Dohitim modela, ki se je že parkiral v kot šole, od tam sva poklicala cestno službo, jaz pa sem odšel še mal na sonček, se gret na klopce No, pol je pa uletu še cuzuki, ki je tudi že napisu svoje utise Skratka, pestro popoldne polno neljubih situacij ki so se srečno končale, upam da za vse Hehe, noja pozabil sem še oment povoženo veliko poleno, obilni kupi gnoja ki so padali iz prikolice traktorja brez luči, ...... Še ena moja dnevna fotka Me2You, dotem, benny0104 in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 17, 2010 Deli Objavljeno Oktober 17, 2010 Žutko, to si pa tko napisal, k da si naredil furo po Sloveniji .. Matr, tam so pa sami norci, ja. :surrender: KUK679 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Whiskey Objavljeno Oktober 22, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 22, 2010 Učeri skok na Nanos in makadamsko prečenje do Podkraja, Kalce in nazaj domov. Skupaj 170 km. Bilo pa je takole: Proti Gorici in Alpam TV oddajnik v ozadju pobeljeni Snežnik Kamniške Alpe, v dolini meglena ljubljanska kotlina Učka Proti našemu morju. Desno Gradež in v ozadju Benetke Na koncu makadama sem se pripeljal v Podkraj Jesenska pobarvanka Ervin93, trebor, simonsi in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
creatin Objavljeno Oktober 22, 2010 Deli Objavljeno Oktober 22, 2010 Uf tole je pa moglo bit res super. Fotke me spomnijo na čas, ko smo take vrhove osvajali z mountainbiki - tudi 60 do 80 km na celodnevnih turcah in smo parkrat srečali tudi kakšne enduraše. Bi kar hitro zamenjal. Če bo kdaj še kak višek € si bom vsekakor omislil kakšnega lažjega enduraša, vsaj za eno leto, da še z motorjem prelezem par hribov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 25, 2010 Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 Petek ... klasika Ljubljana - Črni Kal - Ljubljana Sobota ... Ljubljana - Postojna - Ljubljana - Trojane - Celje - Ljubljana ... prau pasal je KUK679, rumenicestak in JANUSKA 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava suzuki Objavljeno Oktober 25, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 (popravljeno) Hola, tale vikend pa je dogajalo, zato ni blo časa prej napisat najprej sobota: naši vrli vremenarji niso obljubljali preveč lepo vreme, oblačno in z možnimi padavinami, predvsem na zahodu Kure, tko da sem se v megleno sobotno jutro zbudil bolj skeptičen do kake fajn furce... dokler ni jvalant na fbju vrgel vabe: kdo se upa it pelat?!?! kaj, jst da se ne bi upal it pelat?!?! ko sem preveril da ve v katero smer je treba obrnit prvo kolo (seveda samo zaradi slabega vremena ), sem bil takoj ZA in sva jo ubrala proti Dolenjski, na obisk jvalant najprej še malo naokoli proti Štajerski, jst pa malo kasneje, v krasnem sončku na AC do Ivančne (ja, sej vem, podn ) potem pa po prijetno ovinkasti cestici skozi Muljavo in Žužemberk do Dolenjskih Toplic; vožnjica je bla prav prijetna, kljub kar nekaj gradbiščem na cesti - prvo je bilo že na AC na Rudniku, kjer so zaprli pol ceste zaradi asfaltiranja in seveda s tem naredili kolono skoraj do Viča... tu sva se našla z jvalantom in potem skupaj odpeketala do medvedka da naju je bla vesela, se je opazilo po neizmerni količini jabolčnega štrudlčka in (potratne) potice - če posebej omenim samo dve od vseh dobrot, ki jih je hitela nosit na mizo, da so se kar noge šibile pod silno težo polnih krožnikov in krožničkov, tko da sva se z jvalantom kar malo ustrašla; ampak samo v prvem hipu, pol pa sva prešla v napad, kjer sva skoraj zmagala (čist do konca zmagat za mizo je na Dolenjskem nemogoče :wacko: ) vrme zunaj se je začelo malce kisat in začela sva razmišljat o povratku domov, ko je poklicala Hitra Perut: končala je službo in bi šla še mal na motorčka; pa smo se zmenili da se srečamo nekje med Dvorom in Kočevjem in tako sva se, ko sva lahko vstala od mize, za nekaj ur poslovila od medvedka in jo ubrala proti Dvoru, najprej napojit najina žejna motorčka in potem proti Kočevju... ta (nekoč) prav fajna cestica je vsakič ko se peljem po njej bolj zmahana in razrita, vedno je pesek na nekaj ovinkih, zato sva bila zelo previdna, ubrala lep, izi, lagani LS stil, in še pred prihodom v Kočevje nama je nasproti privihrala Hitra Perut; obrnila sva in šla za njo, postanek pa sem izkoristil še za zmehčanje blaženja prednjih vilic na Lubici - za en klik sem popustil compress in rebound, da bo prednje kolo lepše sledilo večjim luknjam in neravninam (z orodjem ni blo problema, ga ma jvalant vedno s seboj cel komplet ) Perutka si je zaželela ovinka čez Bogenšperk in Litijo, a meni tista cesta ni preveč všeč, da bi naredili ovinek čez Boštanj/Sevnico, pa Laško, Celje in Tuhinjsko) pa ni bilo več časa, bi nas ujela tema, zato smo se v pravi soloriderski maniri poslovili: onadva čez Bogenšperk in potem domov proti Gorenjski, jst pa sem po konsultaciji z Rumenim cestakom, ki mi je povedal da je vreme tam gor vedno lepše, dal gas do Kočevja in potem čez Ribnico, Cerknico, Rakek in Planino proti domu prednje vilice so zdaj odlično sledile vsem neravninam razsute ceste, zato sem malce poživil LS tempo ko sem zavijal iz glavne ceste proti Cerknici, sem opazil na drugi strani ceste motorista, ki vneto buli v karto... ko sem čakal da se kolona odpelje mimo in bom lahko zavil, je on še kar bulil v karto, da sem dobil vtis da mu nič ni jasno - morda, najbrž kak turist ki se je malce izgubil... pa sem zavil do njega in vljudno začel: Hello, do you need help with this?? in pokazal na karto... ...in zaslišal nežen: Prosim?? u pišuka, pa to je naš čovjek, ups, ženska!! nasmejala sva se moji zmedenosti, povedala je da bi rada šla domov čez Cerknico in Planino, pa ne ve če tam morda ne dežuje; ohrabril sem jo s svežimi vremenskimi podatki in tudi sam dal gas v isto smer... ...in mi je ušla!! že na koncu prve vasi se je izkazalo, da je njen naked (mislim da CBF) veliko hitrejši od moje Lubice, ki v naselju ne zmore več kot 60 km/h, vasi pa so se vrstile ena za drugo, tako da sem jo ujel šele na odprti cesti malo pred Cerknico, in potem je vozila več ali manj za mano vse do Planine (zanimivo, tudi skozi vsa naselja ), kjer sva si pomahala v slovo, saj se jst nisem mogel upreti klicu sladoleda (Beli Max, mmmmm ) in sem zavil na levo čez (prazne) ride do Postojne na OMV črpalko, ona pa na drugo stran proti Logatcu aja, Planinsko polje/jezero je blo že skoraj brez vode, cesta preko seveda odprta; travniki, ki so bili še nedavno pod vodo, pa so še vedno izgledali kot dno jezera pred kafičem na črpalki je bilo že parkiranih nekaj motorčkov in medtem ko sem se slačil, sem zagledal... o jebenti, a je to res Sašo?!?!?! SAŠOOOOOO, kje si stara sablja?!?!?!** in pol smo čvekali dokler se nista začela tema in hlad spuščati proti nižinam in je bilo treba domov (vmes mi je še uspelo dokončno zastrupit z GigSrčki enega njegovih prijateljev, hehe) evo, takole je bilo konec prijetne, presenetljivo tople in večinoma sončne sobote; koliko je bilo kmjčkov ne vem, ker sem pozabil dat števec na 0 sem bil pa kar malce razočaran, da nikjer nisem srečal mausa nedeljsko vožnjo moram opisat pa v drugem topicu, ker je edina povezava s tole da je blo tudi podnevi PS se vidi da danes dežuje in imam čas, al ja **(Sašo je moj nekdanji sosed iz bloka, ki me je zastrupil z motorčki; nekoč Triumphator - imel je najprej Triumpha 500 in potem še 650, kasneje pa je spregledal in si že dolga leta lasti čudovitega Suzukija GSX-R 750, letnik 1988, zračno-oljno hlajena mašina (ki je služila kasneje kot osnova za Bandite), prevoženih 112.000 km, brez kakršnihkoli težav ali okvar, op. prev.) Popravljeno Oktober 25, 2010. Popravil suzuki gsx750f, gandi, TommyP in 16 others 15 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
assasoga Objavljeno Oktober 26, 2010 Deli Objavljeno Oktober 26, 2010 hej,hej, to je pa lep kompliment za tega Sašota -ga je vesel Nikii, rumenicestak in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Oktober 28, 2010 Deli Objavljeno Oktober 28, 2010 Danes sem užival v krasnih...samo malo bolj frišnih km. Relacija:Dutovlje-Most na Soči-Idrija-Godovič-Črni vrh-Ajdovščina in domov KM: 186 Vreme: sončno, malo frišno s priokusom burje Ceste: suhe... nekje pa mokre in spolzke s pridihom zimske idile. še slikce.... trebor, a79, Me2You in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maximus Objavljeno Oktober 29, 2010 Deli Objavljeno Oktober 29, 2010 Lj. - Izola - Lj. Zjutraj mraz, da sem imel na nosu svečko, srečal oz. dohitel pa samo enega motorista. Pa še to sem šele čez čas opazil, da je motor na prikolici. Ko sem ga prehitel, sem ga vseeno pozdravil. Popoldne je bila pa druga pesem. Sonček in pravljičnih 17 stopinj na morju je zvleklo na cesto kar nekaj borcev. Sam se držim pravila, da dokler so mušice, se vozim. Ko postanejo pametnejše od mene in zaključijo sezono, zaključim tudi jaz. Danes jih ni bilo več prav veliko . dotem, Nikii, suzuki in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Oktober 29, 2010 Deli Objavljeno Oktober 29, 2010 Danes je ponovno padla turca. Relacija: dutovlje-Il.Bistrica-Opatija-Brestova-Lupoglav-Pazin-Motovun-Buzet-Sočerga-Kozina in domov Km: 290 Vreme: sončno in toplo Ceste: bp... od Moščenićke drage proti Puli je nov asvalt in se da lepo vozit....brez tresenja in izogibanja lukenj. Gužve na cesti ni blo, srečal sem ene tri motoriste (Tdm,Xt in GoldWing). rumenicestak, Maximus, gsx750f in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se