Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno November 20, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno November 20, 2010 Po vcerajsnjem posiljanjem smsjev sva v koncni fazi ostala sama z Wix-om za furo. Nato pa me je ob 10h klical še Samo, da bi on tudi skočil na en krog. Zato je iz Kamnika prišel pome v Celje in skupaj sva jo mahnila nazaj proti Trojanama. Cesta je bila suha in normalno prevozna, XJR je tudi od zadaj vredu za pogledat, razen, ko se ji pri 190 strga in zacne prav grdo opletat, matrvola sm se usral, ej!!! Kava unt krof Strojan, nato pa me je Samo zapustil in sibal na rano kosilo. Nato je pribobnel WIX in furca se je tudi uradno zacela. Pot naju je vodila preko Celja, do Šentjurja in nato preko Kozjega do Bizeljskega. Wix se je tako zavzel za hude ovinke na Planini, da mu je zadnjo gumo odneslo in skorajda je pristal v ograji, hlavakomurkolize, je imel dovolj pameti in sreče, da temu ni bilo tako. Celo pot, razen Celja, naju je spremljalo sonce, na Planini pri Kozjem pa je bilo prav kičasto toplo in sončno. Take fure se kar tako hitro ne naveličaš, zato sva se obrnila nazaj na SeveroVzhod in tokrat naju je pot peljala preko Bistrice ob Sotli do Olimja. Vmes naju je ustavila policijska kontrola, na čelu z eno "MA NI ZA GOVORT" super lusno policistko, ki je bila neverjetno prijazna in nama ni napisala nikakrsne kazni, celo na SVjeve odprte rore je pozabila. Kul, ne? WIX je imel s seboj super kruper fotoaparat, a se je BEDAK ni spomnil slikat!!! Skratka, nato sva jo picila preko Poljčan do Maribora, kjer sva se spomnila na KUKa in se najavila na obisk. Cedevita, keksi in super druzba dveh ljudi in dveh mickenih (HAHA) cuckov bi naju znala zadrzat tam cel dan, ampak cas je bil, da se opraviva naprej. Pot naju je nato vodila po dravski cesti vse do Radelj, kjer naju je prestregel Milanandonovski na svoji raketi. Seveda sva se z njim odpravila do njegovega doma, kjer sta naju s Petro pocastila s čajem in domačimi keksi. Cestitke se enkrat!!!! Jst sm jo tako na veliko hvalil, da mi je keksov dala se za domov . Ker sva nekje slisala, da Januska pece strudl, sva jo od Milana s tezkim srcem popihala in sla zažret se njo, oz njem jabolčni wannabe strudl. Super zadeva!! Čvek in kmalu je bila ura pozna, zato sva se pocasi odpravila domov. Ker ima WIX od mame sposojeno staro celado (kul mama, še dobro, da ima WIX noro mickeno betico) in ker ta celada nima nobenega pinlocka, sem vozil spredaj jaz, ker on ni videl NICESAR zaradi meglenja vizirja, zunaj je bila pa itak tudi megva. Skratka, pospremil sem ga do Vranskega in se pocasi spet vrnil nazaj v Celje. Un runkl pa je skrajno pocasi nadaljeval proti Thinu. Padlo je okrog... 402 km, sodeč po google maps. Še kdaj, banda!!! wix, benny0104, DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno November 20, 2010 Deli Objavljeno November 20, 2010 ataIBA, JANUSKA, logarr in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno November 21, 2010 Deli Objavljeno November 21, 2010 Jaka, moj števec jih je naštel točno 475 km. Prazen tank bencina pa se strinja z njim! logarr, Dr_Jakob, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Maximus Objavljeno November 26, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno November 26, 2010 Danes cca 1 km. Vlekel sem hčero na sankah. Opazil sem, da se v ovinkih nagiba. Sem bil kar malo ponosen. Kri ni voda! thumper, trebor, perici in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nejcgs Objavljeno November 27, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno November 27, 2010 jaz pa danes do cro istre in nazaj. Sem se šel mal pogret na sonce (11°C) in probat če je morje še slano. Vožnja je bila super; nobene gneče, jasen dan, pri nas malce hladno dol pa toplo, pa svež morski zrak, dobra malica (hladno stisnjeno olivno olje, pa pršut pa feta sir :yes: , glede pijače pa :xx: ) Nazaj grede pit stop pri vikiju na en sirov hamburger potem pa grizenje skozi temo in meglo po (kljub iztrošeni vinjeti) AC. In vso toploto, ki sem jo nabral na morju mi je izpuhtela na AC pri vožnji domov (temp. od +1.5 do -3.5 ) Gume se pa po 20k km še kar dobro držijo hladnega in s snegom prepojenega asflata (sem pa šele doma ugotovil v kako slaben stanju so gume - glej slike spodaj) morje danes: guma po 20k km: takole je pa zgledala guma ob nakupu: Ervin93, Nikii, trebor in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava simonsi Objavljeno November 28, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno November 28, 2010 Ena od včeraj TOMTECH, MowzancR, MihaJ in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 12, 2010 Deli Objavljeno December 12, 2010 Za vceraj smo se banda Slončkarska zmenili, da ni variante, da na MNZ 2010 pridemo z avti, fej in fuj! Zato je Wix dopoldan prisel pome v Ciele, nato pa sva jo skupaj preko Trojan na brzake krenila proti Domzalama. Tam sva spila kofi pri Vaskih, tja je prisel tudi Thumper na svoji APN4ki. S Samosamo-tom smo bili zmenjeni na bencinski v Trzinu, kjer je bilo treba se eno kavico spit, potem pa laganicki do MNZ. ... CENZURA Danes smo morali spraznit Rollbar, da so ljudje lahko drkali, ups, dirkali. Tam smo se namalali vsi zalimani okoli 9:30, kofetkanje itd. nato pa pot domov v Ciele, kamor me je pospremil NejcGS. Do Vranskega ceste tako-tako, od Vranskega do Ceilja pa SUHE, sonce je svetilo kot noro itd.!! Fajn!! malakai, She, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Za vceraj smo se banda Slončkarska zmenili, da ni variante, da na MNZ 2010 pridemo z avti, fej in fuj! Zato je Wix dopoldan prisel pome v Ciele, nato pa sva jo skupaj preko Trojan na brzake krenila proti Domzalama. Tam sva spila kofi pri Vaskih, tja je prisel tudi Thumper na svoji APN4ki. S Samosamo-tom smo bili zmenjeni na bencinski v Trzinu, kjer je bilo treba se eno kavico spit, potem pa laganicki do MNZ. ... CENZURA Danes smo morali spraznit Rollbar, da so ljudje lahko drkali, ups, dirkali. Tam smo se namalali vsi zalimani okoli 9:30, kofetkanje itd. nato pa pot domov v Ciele, kamor me je pospremil NejcGS. Do Vranskega ceste tako-tako, od Vranskega do Ceilja pa SUHE, sonce je svetilo kot noro itd.!! Fajn!! Lepo , da ste u Domžalama spil kofi , seveda pri Vaških ... Ha ha ha , verjetno je biu poceni ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Lepo , da ste u Domžalama spil kofi , seveda pri Vaških ... Ha ha ha , verjetno je biu poceni ... Mel ste novo natakarco, k ni vedla, da mamo eno pijačo zastonj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava simonsi Objavljeno December 21, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno December 21, 2010 lepo je bilo rinit po polmetrskem deviškem pršiču dokler nisem hotel narest obvoz snežnih zametov po grabnu, ki se je izkazal za 1.5 metra globok in sem rabil cca uro pa pol, da sem motor nekako izkopal in izvlekel ven She, sergini, malakai in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno December 30, 2010 Deli Objavljeno December 30, 2010 Zgleda zadnjih 20 km v letošnji sezoni. Do Btc-ja pa nazaj. Skupaj letos dobrih 16.000 km. thumper, gandi, DRVOWP in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CeneR Objavljeno December 30, 2010 Deli Objavljeno December 30, 2010 lepo,he he 1.1.2011 pa v Celje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno December 30, 2010 Deli Objavljeno December 30, 2010 Cene_r: A si ti s Prušnikove s tistim belim Advenčerjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CeneR Objavljeno December 30, 2010 Deli Objavljeno December 30, 2010 Cene_r: A si ti s Prušnikove s tistim belim Advenčerjem? mal naprej,pa oranžen iz Guncelj.(041 639 658)jutri na kavi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 31, 2010 Deli Objavljeno December 31, 2010 Zgleda zadnjih 20 km v letošnji sezoni. Do Btc-ja pa nazaj. Skupaj letos dobrih 16.000 km. Tudi jaz sem danes naredil zadnjo letošnjo furo v BTC. Tja sem šel samo zato, da malo podražim mojo pošast in Nino. Ker so bili pa vsi rondoji mokri in spolzki :angry: , si nisem upal na njih obračat, zato sem nadaljeval skozi Šentjakob, Domžale in Lukovico do Trojan. Nabral sem dve vreči krofov strojan in se odpravil domov. Ker me je lubica opozorila, da je žejna, sem v Domžalah obiskal še OMV, kjer sem ji privoščil visokoktansko piojačo, zadnjo letos . Mimogrede sem se ustavil še pri Thumperju, a ga ni bilo več v službi. Malo čuden je ta folk :wacko: , navaden delovni dan, firma pa zaprta . Današnja furica je nanesla 82 km, vse skupaj sem pa letos naredil 11032 kilometrov . LP Robert shark90, Dr_Jakob, dotem in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno December 31, 2010 Deli Objavljeno December 31, 2010 Tudi jaz sem danes naredil zaključno furco... Sicer je blo malo mrzlo ampak je bilo potrebno zaključit to sezono. Zapeljal pa sem se do hotela bellevue na mariborskem pohorju nabralo se je 45km trebor, blu, benny0104 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se