8sinalco8 Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Mene pa zanima zaka mi na avtomatiku ko dam gas al pa se hitro pelem, mi potem luc ugasne ko pa zabremzam se pa nazaj prizge. Prosim ce mi lahko pomagate pri tej stvari!!! Lp Kumše, bajkr88, rs125black in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Mene pa zanima zaka mi na avtomatiku ko dam gas al pa se hitro pelem, mi potem luc ugasne ko pa zabremzam se pa nazaj prizge. Prosim ce mi lahko pomagate pri tej stvari!!! Lp A to sam zadnja luč mogoče ? bajkr88 in rs125black 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 :lol: mopedist5, rs125black in Miha27 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Mene pa zanima zaka mi na avtomatiku ko dam gas al pa se hitro pelem, mi potem luc ugasne ko pa zabremzam se pa nazaj prizge. Prosim ce mi lahko pomagate pri tej stvari!!! Lp verjetno kontakti,ker se preveč trese k je na obratih (zaradi tega pa ne treba novih tem odpirat ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
8sinalco8 Objavljeno Januar 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 1, 2010 A to sam zadnja luč mogoče ? Ne sm spredna zadna je uredu bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
8sinalco8 Objavljeno Januar 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 1, 2010 verjetno kontakti,ker se preveč trese k je na obratih (zaradi tega pa ne treba novih tem odpirat ) Ja ka pa nej zdej naredim ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Ja ka pa nej zdej naredim ??? zmoli 2 očenaša pa ti bo odpuščeno mopedist5 in Miha27 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Ja ka pa nej zdej naredim ??? jah preveri vse kable ki vodijo do zadne luči ,pa če je kje precvikana ali pa odtrgana izolacija je možno da je poškodovana žica pa da se ob treslajih zamaje in da spet stik...če pa ni to pa je možnosti ogromno priporočam še dve zdravi mariji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 a ne vidte da se budalo dela ... ah ja Miha27 in mopedist5 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
8sinalco8 Objavljeno Januar 2, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2010 jah preveri vse kable ki vodijo do zadne luči ,pa če je kje precvikana ali pa odtrgana izolacija je možno da je poškodovana žica pa da se ob treslajih zamaje in da spet stik...če pa ni to pa je možnosti ogromno priporočam še dve zdravi mariji OK thx bom pogledu XD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 A nima avtomatik neke mase nekje,ko se nek križni vijak odvija Neki se mi sanja a je le 18let tega...Se pa spomnim,da neka masa nekje zafrkava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
8sinalco8 Objavljeno Januar 3, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 3, 2010 A nima avtomatik neke mase nekje,ko se nek križni vijak odvija Neki se mi sanja a je le 18let tega...Se pa spomnim,da neka masa nekje zafrkava A to mislis za luci ? bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mikey Objavljeno Januar 3, 2010 Deli Objavljeno Januar 3, 2010 A to mislis za luci ? če nimaš kontakta z maso, ne delajo tako luči kot tudi kaj drugega -.-' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
8sinalco8 Objavljeno Januar 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2010 če nimaš kontakta z maso, ne delajo tako luči kot tudi kaj drugega -.-' Eh ni to pol mi ja nc nebi delal sm spredna luc ne dela -.-' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apriliash125rs Objavljeno Junij 14, 2012 Deli Objavljeno Junij 14, 2012 Lp. Bi mogoče kdo vedu kako bi registriral Tomosa avtomatika starga 20 let brez papirjev. ni bil ukraden ali karkoli takega ampak je originalni kupec izgubil papirje. pa me zanima če se da to na cesto spraut. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se