a79 Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Par koncev sveta smo že preživeli upam da tudi tega.Sicer pa bojmo se muslimanov, predvsem njihove vere ! Ne morm verjet!!!
moto rider Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Komi čakam! Kaj bo to še zanimivo. Adrenalin že kipi od presenečenj! Škoda le, da ne bomo vsega doživeli. MowzancR 1
hilton Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Ke ste "babe"?Gremo sexat da naute umrle potrebne carsko oni teleti se pa naj ukvarjajo je bo 3 sv vojna pa konec sveta itn.... thumper 1
hilton Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Par koncev sveta smo že preživeli upam da tudi tega.Sicer pa bojmo se muslimanov, predvsem njihove vere ! zakaj bi se moral zdaj muslimanov bat? imas mogoče kaksno utemeljitev= logično seveda??? glej skozi stoletja so vedno različni pogledi verstev vodili v vojne in vedno bo tako... Ne vidim pa zdaj razloga da muslimansko vero krivis?? Jaz bi prej krščansko Aja nisem musliman in ne kristjan!!!! Vojne vedno bodo, ker so vedno bile. in za to bodo naši pametni amarikanosi poskrbeli, ker njihova industrija je v k....... je treba malce orožje delat. Seveda bodo našli tam zdaj enega zapečenega mu 20 kg plastike okrog zvezali in bo zopet zadosten razlog, da je alkaida vsega kriva thumper, dotem, DAMI34 in 3 others 5 1
soncy Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 ja pa kaj, pa naj bo O:-) že marsikaj sem preživela, bom pa še eno vojno. :lol: thumper in Nata 1 1
alkatraz Objavljeno Januar 5, 2010 Opozori Objavljeno Januar 5, 2010 Adijo pamet. A gremo kar samomor naredit vsi skupaj? Tega Vanga ni napovedala Nata 1
perimund Objavljeno Januar 5, 2010 Opozori Objavljeno Januar 5, 2010 Med drugim je napovedala točen datum smrti svojega moža. To lahko vsaka žena za svojga napove ko bo zvedla kod okrog skace. :naughty: Kor13 in thumper 2
stuhec Objavljeno Januar 5, 2010 Opozori Objavljeno Januar 5, 2010 Med drugim je napovedala točen datum smrti svojega moža. To lahko vsaka žena za svojga napove ko bo zvedla kod okrog skace. :naughty: zanimivo, pa tut mogoče resnično halls 1
buellina Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 napovedi srhljive gor dol.... zase vem, da se s tem ne obremenjujem.... zakaj? ker bo vsaka morebitna vojna potekala s pomočjo takega orožja, da ne boš niti dojel, kdaj te bo konec.... vsaj nekaj pozitivnega.... bolj se s tem ukvarjate, bolj boste zafrustrirani... tako pač delujejo človeški možgani prerokbe.... isto kot horoskop...tako posplošene, da je v vsaki nekaj renice..... in če nas je tako zelo strah prerokb, potem jih raje ne berimo.... DAMI34, ninjaxx, revival in 2 others 3 2
rdeci_vragec Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 citirano iz "prerokbe"... 4509: Getting to Know God. The man has finally been reached such a level of development that can communicate with God. ta zmaga vse... :lol1: Tako ko sem bral, se ti recimo da skoraj vse zdi še morda možno...pač zakaj pa ne...samo ko sem do te vrstice prišu, sem začutu nekakšno mini olajšanje No ja, verjetno sem tolko zabit pa ne štekam dovolj...ni še leto 4509 thumper in Nata 1 1
pajkica Objavljeno Julij 27, 2010 Opozori Objavljeno Julij 27, 2010 še mal.... DAMI34, maco47 in Nata 2 1
Nata Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 mar ne bi bilo fantastično če bi vsi idioti ( beri ljudje) tega sveta izginili ??? bi živali in rastline končno lahko zadihale v miru! jojur, v3sn4, Jure in 1 other 3 1
stuhec Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 pa Vanga je tu med nami kaj bo pa rekla v danšnjem času ...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 mar ne bi bilo fantastično če bi vsi idioti ( beri ljudje) tega sveta izginili ??? bi živali in rastline končno lahko zadihale v miru! in ka jbi to koristilo? Še vedno bi medved plenil ovco, plevel bi izrinjal travo ... DAMI34 in maco47 1 1
miran10 Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 Kaj se potem naši politiki in drugi bockajo okoli pokojninske reforme. Na pir naj rajš gremo saj bo itak konec vsega
dlicen Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 Meni je od vsega najbolj pretresljivo to, da se je uporabniku bna-ju dalo tipkat vse tisto črevo v prvem postu.
aleksandergabriel Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 Meni je od vsega najbolj pretresljivo to, da se je uporabniku bna-ju dalo tipkat vse tisto črevo v prvem postu. Si pa optimist če misliš da je to sam natipko. O tej napovedi sem bral (mislim da) identičen članek na enem drugem foromu. Pa tudi če ni bil isti članek je malo verjetno da je sam šel tiso tipkat. Razen če je vadil tipkanje
stuhec Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 Si pa optimist če misliš da je to sam natipko. O tej napovedi sem bral (mislim da) identičen članek na enem drugem foromu. Pa tudi če ni bil isti članek je malo verjetno da je sam šel tiso tipkat. Razen če je vadil tipkanje ja če bo konec mu drugo ne preostane
rebel Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 saj to je jasno, da v takem stanju kot smo, se mora nekaj zgodit. vedno se je v zgodovini na določen cikel ponovilo dogajanje. in to je tudi interes glavnega svetovnega manipulatorja, da se zgodi tudi sedaj. krize spori globalizacija unije zadolževanje je zelo preračunljivo izvedeno. razpoloženje, ki trenutno vlada v vsakem domu je odlična priložnost za izvedbo. če ne bo 2010 bo 2011... ampak bo... verjetno ne v evropi, ampak če spremljate dogajanje malo južneje je teren pripravljen. 2012... taki dogodki so se že zgodili, večkrat, življenje na planetu ni izumrlo, ne vemo pa kakšne vplive ima to na celoten sistem okolja.... če kakšen elektromagnetni val skuri vso elektroniko, ki nam kroji vsakdanjik ne bi bilo nič narobe, neko obdobje samo s papirjem in svičnikom bi bilo prijetno kako vpliva sprememba magnetnega polja, ki se ga tudi pričakuje v tem obdobju je težko napovedat, baje so velike težave imeli astronavti s s spominom in zavestjo pri izhodu iz zemljinega magnetnega polja...
maus Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 vseeno mi je ... sam da do takrat nardim še ene 10.000 km brembo 1
stuhec Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 vseeno mi je ... sam da do takrat nardim še ene 10.000 km ja naprej boš pač s biciklom delal kilometre anja37 1
maus Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 ja naprej boš pač s biciklom delal kilometre pol je itak zima DAMI34 in bajkr88 1 1
dlicen Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Si pa optimist če misliš da je to sam natipko. O tej napovedi sem bral (mislim da) identičen članek na enem drugem foromu. Pa tudi če ni bil isti članek je malo verjetno da je sam šel tiso tipkat. Razen če je vadil tipkanje Seveda imaš prav. A tudi copy/paste je čisto preveč dela za tole...
blindek Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 saj kot je že nekdo napisal, vojna bo, ker še vedno je bila in vedno bo to je enostavno v človekovi naravi... če pa elektrike ne bo, imam kamin, peč na drva itd., katere komaj čakajo da se jih uporablja in seveda polno drv, za enopar zim mojamiska in bajkr88 1 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2010 Še hvalabogu, kr mi vinjeta poteče, vsaj ne bo šla u nič. thumper, mojamiska, anja37 in 3 others 5 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se