mlekar Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Malo mi je cudno da niko nije pomenuo da tri zemlje bivse SFRJ od 19.12.2009 ulaze u Shengen zonu, pa iz tog razloga postavljam ovo pitanje = koliko su oni dobro dosli u Evro zonu i naravno Sloveniju = dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 šengen se je prestavo? to pa malo hecno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Malo mi je cudno da niko nije pomenuo da tri zemlje bivse SFRJ od 19.12.2009 ulaze u Shengen zonu, pa iz tog razloga postavljam ovo pitanje = koliko su oni dobro dosli u Evro zonu i naravno Sloveniju = Ne ulaze, već im je dozvoljen ulazak u zemlje EU bez (schengenske) vize....ne znam zašto drugi dio pitanja, kad smo mi predložili da se to sprovede dotem in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 6, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Ne ulaze, već im je dozvoljen ulazak u zemlje EU bez (schengenske) vize....ne znam zašto drugi dio pitanja, kad smo mi predložili da se to sprovede U pravu si, samo je dozvoljen ulazak u zonu EU.Znam da je Slovenija predlozila cak ranije da se to desi ali drugi deo pitanja odnosi se na to da me interesuje u kolikoj meri obican narod prizeljkuje integraciju balkana ,sobzirom da znamo sta smo sve preziveli pre i posle SFRJ. dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 me interesuje u kolikoj meri obican narod prizeljkuje integraciju balkana ,sobzirom da znamo sta smo sve preziveli pre i posle SFRJ. Pa naravno da vas volimo, dođite svi ovamo. Ako nas može 2 milijona u takvoj zemlji, zašto ne bi išlo sa 10 milijuna? Rude Boy, sesir, anja37 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 U pravu si, samo je dozvoljen ulazak u zonu EU.Znam da je Slovenija predlozila cak ranije da se to desi ali drugi deo pitanja odnosi se na to da me interesuje u kolikoj meri obican narod prizeljkuje integraciju balkana ,sobzirom da znamo sta smo sve preziveli pre i posle SFRJ. u Sloveniji nije ništa drugčije ko po Srbiji sa slovenskim tablicama ... na kratko... kolko mi je poznato, nema nikakvog problema ali.. sto ljudi, dvesto mototokotaća Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 6, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Zamolio bih vas da pisete na vasem jeziku , kako bih ga inace usavrsio JA. sesir in Kramp 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 (popravljeno) U pravu si, samo je dozvoljen ulazak u zonu EU.Znam da je Slovenija predlozila cak ranije da se to desi ali drugi deo pitanja odnosi se na to da me interesuje u kolikoj meri obican narod prizeljkuje integraciju balkana ,sobzirom da znamo sta smo sve preziveli pre i posle SFRJ. Pa priželjkujem,da mi bez problema dođe u posetu prijatelj (iz vojske) iz BG sa familijom, a ja kod njega u BG i kasnije u Pecku kod Valjeva, da se malo razvalimo sa prasetinom i mekom rakijom... O kakvoj ti integraciji Balkana pričaš? Sa ekonomskog gledišta namam ništa protiv....novac ipak ne smrdi, jel tako?? Zamolio bih vas da pisete na vasem jeziku , kako bih ga inace usavrsio JA. Prepozno.....mi smo poligloti.... Jel tako druže vapotek?? Popravljeno Januar 6, 2010. Popravil GRUNF dotem in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 postavljam ovo pitanje = koliko su oni dobro dosli u Evro zonu i naravno Sloveniju = Vsi so dobrodošli. Sicer ženske malo (ok, dosti) bolj, ampak kar se pač menimo... sesir, anja37 in Dolenc™ 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Prepozno.....mi smo poligloti.... Jel tako druže vapotek?? Ja, maš prav. Cela Slovenija je čisto nora na Poli!!! dotem in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Vsi so dobrodošli. Sicer ženske malo (ok, dosti) bolj, ampak kar se pač menimo... Uf, če se samo spomnim kake sponzoruše iz Doline silikona....jeah samo naj pridejo Ja, maš prav. Cela Slovenija je čisto nora na Poli!!! Hmja....maš prav.... anja37 in dotem 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 raje ne... če toti štajerci začnejo toto špraho govort, se tudi med sabo ne razumejo ... zato pa pol rata štajerska ikebana ... to vračam vapoteku za prleka, čeprav so prleki v šengenskem obroču Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 čeprav so prleki v šengenskem obroču Čista administrativna napaka... anja37, Rude Boy, Pervy in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 6, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Pa priželjkujem,da mi bez problema dođe u posetu prijatelj (iz vojske) iz BG sa familijom, a ja kod njega u BG i kasnije u Pecku kod Valjeva, da se malo razvalimo sa prasetinom i mekom rakijom... O kakvoj ti integraciji Balkana pričaš? Sa ekonomskog gledišta namam ništa protiv....novac ipak ne smrdi, jel tako?? Prepozno.....mi smo poligloti.... Jel tako druže vapotek?? Ali nije sve u novcu ima nesto i u ljubavi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Uf, če se samo spomnim kake sponzoruše iz Doline silikona....jeah samo naj pridejo :grim anja37 in Pervy 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Ali nije sve u novcu ima nesto i u ljubavi. Točno...zato pa se še vedno družimo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Točno...zato pa se še vedno družimo.... Kako da jebem ljubav brez novca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Kako da jebem ljubav brez novca Pa upotrebi sav svoj šarm, ako nemaš para... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 (popravljeno) Pa upotrebi sav svoj šarm, ako nemaš para... lakše mi je platit ... lažje mi je plačat JBG ... bolje šengen kot šanghaj Popravljeno Januar 6, 2010. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 JBG ... bolje šengen kot šanghaj Od kdaj pa to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 6, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2010 (popravljeno) lakše mi je platit ... lažje mi je plačat JBG ... bolje šengen kot šanghaj U tvijim godinama je lakse platit nego se zelu noc klatit. Popravljeno Januar 6, 2010. Popravil mlekar impulz in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Maus al te res vsak takoj "prebere" ali pa si znan po celi naši jugi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Malo mi je cudno da niko nije pomenuo da tri zemlje bivse SFRJ od 19.12.2009 ulaze u Shengen zonu, .....= turizem smo ljudje, ovce pa ne ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 Maus al te res vsak takoj "prebere" ali pa si znan po celi naši jugi :naughty: včasih sem bil brez skrbi... zdj pa njeni bratje lahko pridejo u šengen bolje da me tukaj pobere, kot pa na cesti tud poznajo me... odspod piše: TRAŽI SE ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 6, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2010 turizem smo ljudje, ovce pa ne ! Zasto ovce? Sta tu ima cudnog , pa motoristi su ti koji ne poznaju granice jos kad se otvore neke nove pa to treba prvo da pozdrave ,barem ja tako mislim i zato ova tema i postoji. impulz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se