mlekar Objavljeno Januar 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 8, 2010 alo mlekar, ker lih vidim da si še gor ! a v Kraljevu še stoji oni s puško na sred korza ? ker ko sem jaz bil doli je imel še pištolo ! smo se po poligonu drajsali ! z duplaki pa guzziji ! vsi nažalost smb boje ! :grim Da, spomenik Srpskom junaku simbol proboja Solunskog fronta.Guzzija si vozio po Beranovcu ,dobra staza zar ne ali ne moze da se poredi sa Grobnikom . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno Januar 9, 2010 Deli Objavljeno Januar 9, 2010 Javicu kojim putem stizem da mi ptipremite zasedu u nekom restoranu gde ima kranjskih klobas. Dva dana necu nista da jedem pred put. sama politka pa kranjske klobase so vas kdo se bo pa vozu Lubikaa Rozzica, thumper in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 Malo mi je cudno da niko nije pomenuo da tri zemlje bivse SFRJ od 19.12.2009 ulaze u Shengen zonu, pa iz tog razloga postavljam ovo pitanje = koliko su oni dobro dosli u Evro zonu i naravno Sloveniju = Dajmo to kar na začetek Mlekar, dobro došel. Že zato ker si štromar Drugače pa dobrodošli vsi ljudje dobre volje in dobrih namenov, ne glede na to, od kod so. Butlov se pač izogibaj, tako doma kot pri nas. Se vedimo na kakšnem stromerskem srečanju ali popotovanju..pri nas ali pri tebi..kdo bi vedel Tema namenjena druženju KLV-stromerjev klimbra in sayo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 Kaj kitajskega zida se ne da nardit? Kramp, GRUNF, Rude Boy in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 Nisam znao da pratite Crnog Gruju, ima tu dosta istine, nazalost. Nego šta... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 Kaj kitajskega zida se ne da nardit? Seveda se ga da...ti si živ dokaz :evilgrin: Fritz, maus in urssa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 Kaj kitajskega zida se ne da nardit? Zidu fantič, zidu! Alla, Fritz, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 10, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2010 I berlinski zid je jednog dana pao, pasce i balkanski na Kolpi. Alla in dotem 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 I berlinski zid je jednog dana pao, pasce i balkanski na Kolpi. Ja sam kle je pa še voda vmes Matori Hanzo, Kramp, Fritz in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 I berlinski zid je jednog dana pao, pasce i balkanski na Kolpi. Zidovi so v glavah..na obeh straneh GRUNF in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Zidovi so v glavah..na obeh straneh Strinjam se stabo ,zidovi so v glavah .Ce prides v Srbijo ti se oglasi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Ja sam kle je pa še voda vmes So zadnjič opazili krokodile notri... :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Strinjam se stabo ,zidovi so v glavah .Ce prides v Srbijo ti se oglasi. A jaz tudi lahko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2010 A jaz tudi lahko Seveda lahko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Ce prides v Srbijo ti se oglasi. Jaz pridem maja...pač vprašam, če boš dal za kakšno pivo, ali dve... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Jaz pridem maja...pač vprašam, če boš dal za kakšno pivo, ali dve... Maribor i Kraljevo su pobratimljeni gradovi tako da su stajarci uvek dobro dosli malo vise od ostalih, samo se ti javi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Maribor i Kraljevo su pobratimljeni gradovi tako da su stajarci uvek dobro dosli malo vise od ostalih, samo se ti javi. To mi delaj stari!! Edina pizdarija je, ker se me boš potem težko znebil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 To mi delaj stari!! Edina pizdarija je, ker se me boš potem težko znebil... Bog naj nas čuva ognja, poplav, Turkov in globokega grla-vapota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 globokega grla-vapota Zar ti ja lićim na pederćinu??? :angry: Aja, zaradi pira si mislil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Zar ti ja lićim na pederćinu??? Aja, zaradi pira si mislil... Jebi ga......če maš pa ti G-točko na dnu grla (mije Linda Lovelace povedala ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 mije Linda Lovelace povedala Kdo??? Aja sorry, sem pozabil, da si že prileten... Jaz se ne družim s tak starimi babami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Kdo??? Aja sorry, sem pozabil, da si že prileten... Jaz se ne družim s tak starimi babami. To niso stare babe....to so pionirke obrti..... Spomenik ji bi morali postavit..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Maribor i Kraljevo su pobratimljeni gradovi tako da su stajarci uvek dobro dosli malo vise od ostalih, samo se ti javi. super... za nas štajerce ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 to so pionirke obrti..... stari, pa ti sploh veš, kak dolgo ni več pioniork? Tak ko sem reko.....stara je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 super... za nas štajerce ... Glej ti prleka, kak se hrši!!! Hahahahahahahahahaha, za crknit!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se