maus Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Glej ti prleka, kak se hrši!!! Hahahahahahahahahaha, za crknit!!!! kaj si se spet name spravo lahko greva pa skup u Srbijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 kaj si se spet name spravo lahko greva pa skup u Srbijo Oprosti, ne bom več. Lahko komot. Tretji vikend v maju, 6 dni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Oprosti, ne bom več. Lahko komot. Tretji vikend v maju, 6 dni... A ja sam kod vas u drugoj nedelji u maju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 A ja sam kod vas u drugoj nedelji u maju. Kliči, pa greva na pivo in rakijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Če se pogovarjate v Schengenu je to pravi SCHENGEN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Kliči, pa greva na pivo in rakijo Alkohol nikom nije nista dobro doneo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 Alkohol nikom nije nista dobro doneo po drugi strani pa tudi mleko ne...... :evilgrin: pokliči ko boš tukaj....da gremo na eno telefon je v profilu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 Alkohol nikom nije nista dobro doneo :kva2: osim bivšim muževima.... i novim prijateljima .... pa dobro ,to znamo ,da alkohol ne rešava probleme ... ali i voda nije ništa bolja u tome (osim ako žena koja stvara pakao mužu slučajno zapne pa padne u nju )...:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 12, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2010 po drugi strani pa tudi mleko ne...... :evilgrin: pokliči ko boš tukaj....da gremo na eno telefon je v profilu.... Moze, al samo na eno...pa se eno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 Liberalizacija šengenske meje očitno vodi v alkoholizem :yes: thumper, GRUNF in zika 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 Liberalizacija šengenske meje očitno vodi v alkoholizem Bravo Matori Hanza.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 12, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2010 Liberalizacija šengenske meje očitno vodi v alkoholizem :yes: Bojim se da si u pravu ,ali nacicemo izlaz iz te medjunarodne problematike i cvrsto se odupreti tom poroku, koji razara lagano ali sigurno covecanstvo.Ja vec imam lek za tu problematiku a to je ALPSKO MLEKO i to sa hriba. dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 ...Ja vec imam lek za tu problematiku a to je ALPSKO MLEKO i to sa hriba. Mlekar, da nisi ti slučajno infiltrirani agent Ljubljanskih mlekarn? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 Bojim se da si u pravu ,ali nacicemo izlaz iz te medjunarodne problematike i cvrsto se odupreti tom poroku, koji razara lagano ali sigurno covecanstvo.Ja vec imam lek za tu problematiku a to je ALPSKO MLEKO i to sa hriba. Od ovog mleka si još više zadet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 12, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2010 Mlekar, da nisi ti slučajno infiltrirani agent Ljubljanskih mlekarn? Sve je mogoce u danasnjem vremenu kad svetovna ekonomska kriza prihaja u sve pore zivljenja,a narocito u mlekarskoj industriji. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Od ovog mleka si još više zadet vam že na otročje seka od tega mleka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carp Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Mlekar, da nisi ti slučajno infiltrirani agent Ljubljanskih mlekarn? ne ni sem danes preveru, ni ga na seznamu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 ne ni sem danes preveru, ni ga na seznamu kje si pa ti tega kapča ujel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Jaz mislim, da je PKB-jevac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Jaz mislim, da je PKB-jevac Kaj je pa to ... kratica za pelinkovec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Kaj je pa to ... kratica za pelinkovec PKB bi lahko bil: Poljoprivredni kombinat Beograd ali Państwowy Korpus Bezpieczeństwa Kratica za pelinkovec je pa: petelinkovček, pijača moje mladosti :wacko: lasagna 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Kratica za pelinkovec je pa: petelinkovček, pijača moje mladosti :wacko: sj moje tud , pa se lih ne bi hvalu ... mal je bil grenek, tko, da sem ga poplaknil z Brandy Stock 84 (38%) Kar se tiče mlekara, bo na oni strani šengena zrihtal kajmak in mladi sir .. a ne mlekar ... lahko pa je za prilogo odojek :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Jaz mislim, da je PKB-jevac Svaka cast , pogodio si. Ali posle dvadeset godina sam proglasen za tehnoloski visak ,kao posledica svetske krize. Zato sad krecemo u surovi kapitalizam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2010 PKB bi lahko bil: Poljoprivredni kombinat Beograd ali Państwowy Korpus Bezpieczeństwa Kratica za pelinkovec je pa: petelinkovček, pijača moje mladosti :wacko: Stari vuk sve zna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2010 sj moje tud , pa se lih ne bi hvalu ... mal je bil grenek, tko, da sem ga poplaknil z Brandy Stock 84 (38%) Kar se tiče mlekara, bo na oni strani šengena zrihtal kajmak in mladi sir .. a ne mlekar ... lahko pa je za prilogo odojek :naughty: Da si sad ovde kad se osusilo prodimljeno meso pa kajmak pa loza rakija, zaboravio bi odakle dolazis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se