maus Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Da si sad ovde kad se osusilo prodimljeno meso pa kajmak pa loza rakija, zaboravio bi odakle dolazis. To zato govoriš, ker zdaj nisem tam ... skregan :glare: ... lačn sm ratu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Da si sad ovde kad se osusilo prodimljeno meso pa kajmak pa loza rakija, zaboravio bi odakle dolazis. Ijoj....sušeno meso, čakija za seckanje, pa meka rakija..... pravo meze.....joooooj, kak bi to pasalo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Da si sad ovde kad se osusilo prodimljeno meso pa kajmak pa loza rakija, zaboravio bi odakle dolazis. Jaz bi se pozabil VRNITI.....domov :worship: Sliši se noro njamiiiiiiiii Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 menjam alpsko mleko za kajmak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2010 menjam alpsko mleko za kajmak Ja i od alpskog mleka pravim kajmak i to znas kakav da ga na hleb mazes . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 Ja i od alpskog mleka pravim kajmak i to znas kakav da ga na hleb mazes . In? Je "žut, ko dukat"?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 15, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2010 In? Je "žut, ko dukat"?? Samo zlatiborski stari kajmak bude zut ko dukat. U Kanju se nekad pravila gauda najbolja na svetu ,koja je tako lepo mirisala da ti voda na usta krene.Da li je jos prave? Carp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carp Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 Samo zlatiborski stari kajmak bude zut ko dukat. U Kanju se nekad pravila gauda najbolja na svetu ,koja je tako lepo mirisala da ti voda na usta krene.Da li je jos prave? ne vem če je bila kranjska gauda najboljša na svetu, vem pa da mlekarna v kranju ne deluje že kar nekaj let, so izdelavo sirov preselili v kočevje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 Samo zlatiborski stari kajmak bude zut ko dukat. U Kanju se nekad pravila gauda najbolja na svetu ,koja je tako lepo mirisala da ti voda na usta krene.Da li je jos prave? Pa totega imam najrajši.....Seveda se proizvaja...Izvoli.... klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Januar 15, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2010 Pa totega imam najrajši.....Seveda se proizvaja...Izvoli.... To je ta ,najbolja. Bila je to u stari jugi najsavremenija sirarna za gaudu.Znajuci sve to siguran sam da je ocuvan kvalitet i danas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 Mlekar, vidim da si stručko. je bila pa v naših časih najpopularnejša embalaža za mleko (nekje sredi filmčka ti bo zanihala pred očmi) Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se