bna Objavljeno Januar 22, 2010 Deli Objavljeno Januar 22, 2010 11 danes sem rastavil motor vespe in naletel na pokvarjen ležaj ojnice ali mogoče kdo ve za kakšnega mojstra ali specializirano delavnico kjer bi mi zamenjali ležaj na ojnici ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 22, 2010 Deli Objavljeno Januar 22, 2010 11 danes sem rastavil motor vespe in naletel na pokvarjen ležaj ojnice ali mogoče kdo ve za kakšnega mojstra ali specializirano delavnico kjer bi mi zamenjali ležaj na ojnici ? Sem ti že odgovori (v temi sam svoj mehanik)Živec v Lj blizu BTC-eja za tel.vprašaj informacije. bna, biker77 in Cartman 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Januar 22, 2010 Deli Objavljeno Januar 22, 2010 (popravljeno) Sem ti že odgovori (v temi sam svoj mehanik)Živec v Lj blizu BTC-eja za tel.vprašaj informacije. hvala vsaj eden ki je še pripravjen pomagati tukaj na motosvetu brumer . vsi ostali pa ki vam je težko napisati kakšno info Popravljeno Januar 22, 2010. Popravil bna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno Januar 22, 2010 Deli Objavljeno Januar 22, 2010 (popravljeno) hvala vsaj eden ki je še pripravjen pomagati tukaj na motosvetu brumer . vsi ostali pa ki vam je težko napisati kakšno info Če si iz Koroške in morda Mandel iz okolice Prevalj verjetno poznaš avtopralnico v Velenju pred OMW črpalko in tam uprašaj za lastnika avtoprlnice (Jevšnika) ki je doma v neposrednji bližini in koliko se spomnim mi je lani razlagal da ima doma dele za staro vespo in celo je eno prodajal. Pozanimaj se in ti je morda kaj koristno. LP. Popravljeno Januar 22, 2010. Popravil x raider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Januar 23, 2010 Deli Objavljeno Januar 23, 2010 maš prav ja res sem ta :naughty: bom povprašal v velenju ker res rabim neakaj delov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno Januar 26, 2010 Deli Objavljeno Januar 26, 2010 hvala vsaj eden ki je še pripravjen pomagati tukaj na motosvetu brumer . vsi ostali pa ki vam je težko napisati kakšno info Bom takole napisal. Če si iz Ljubljane ali pa okolice imaš na voljo tri rešitve. Poizkusiš srečo z lokalnimi "mazači", čeprav tega ne bi ravno priporočal, se naučiš šraufat sam ali pa in to je po mojem še najboljša rešitev, se spoprijateljiš z uprabnikom @x_raider in h njemu voziš zadevo. Nas je že nekaj, ki iz vseh koncev Slovenije hodimo v okolico SG in to z zelo dobrim razlogom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Januar 26, 2010 Deli Objavljeno Januar 26, 2010 (popravljeno) Sem ti že odgovori (v temi sam svoj mehanik)Živec v Lj blizu BTC-eja za tel.vprašaj informacije. Živc se res ukvarja z starimi vespami itd. ampak je tipo če mene vprašaš mal nesposoben-milo rečeno. Splača se vprašat v Timmg pri strelišču (dobre izukušnje, vsaj kar se nabave pa iskanja delov tiče) al pa mogoč donacco (z njim pa nimam izkušenj). Popravljeno Januar 26, 2010. Popravil trojan69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Februar 25, 2010 Deli Objavljeno Februar 25, 2010 no pa dveh mesecih dela smo pa že malo napredovali dotem in babilon 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Marec 3, 2010 Deli Objavljeno Marec 3, 2010 kupim starejšo vespo za dele če kdo ve slučajno za kakšno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Marec 20, 2010 Deli Objavljeno Marec 20, 2010 no po treh mesecih je vespa že skoraj končana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 @bna: svaka čast, res lepo opravljeno delo! @vsi ostali: baje je v Mariboru v industrijski coni TAM firma, ki prodaja rezervne dele za Vespe. Ima kdo kontakt? stric Google ni bil najbolj zgovoren LP W. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 @vsi ostali: baje je v Mariboru v industrijski coni TAM firma, ki prodaja rezervne dele za Vespe. Ima kdo kontakt? stric Google ni bil najbolj zgovoren LP W. Našel... ni v industrijski coni, pač pa na Vrbanskam platoju za Meltalom... LP W. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se