Kikifmx Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 Zdravo! Prosim vse, če imate idejo kaj bi lahk blo narobe. Težava je sledeča...Pred tremi dnevi sem kupil ktm-a sx125 2007 letnik. Vse je normalno delalo do danes. Vžgal sem ga in pustil teči tam nekje 10minut...ko je motor kar naenkrat ugasnil. Spet sem ga probal vžgat a je delal samo 3 sekunde in ga je spet zamorilo (moooop). Svečka da iskro...prosil bi za nasvete če kdo ve kaj bi lahko blo še narobe =S. Hvala in lp Kiki.
trojan69 Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 (popravljeno) Ena čist banalna ampak se je men že zgodila-si slučajno pozabu izklučt zaug? Če ga zadeva sploh ma-ne poznam tega motorja... Spuci svečko pa poskusi še enkrat ap poročaj. LP Popravljeno Januar 11, 2010. Popravil trojan69
Kikifmx Objavljeno Januar 11, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 (popravljeno) Ena čist banalna ampak se je men že zgodila-si slučajno pozabu izklučt zaug? Če ga zadeva sploh ma-ne poznam tega motorja... ne =S tudi to sem preveril, ker tak mojster kot sem mi je tudi to že poratalo XD svečko pa nimam kej pucat k je čiist čista. =( Popravljeno Januar 11, 2010. Popravil Kikifmx
budacki Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 ne =S tudi to sem preveril, ker tak mojster kot sem mi je tudi to že poratalo XD svečko pa nimam kej pucat k je čiist čista. =( kOMPREsija je? da ni vtrgal mašine :S Bencin imaš noter? Se je tut rednim šoferom dogajalo, da je biu prazn rezervar ( konkretno men pa kolegu, k sva misnla da je prebilo dihtunge na cilindru pa je blo sam premau benza. Aja pa pipco tut treba odpret. Pa ehm ... no ja ... stikalce maš za elektriko ( za ugasnt ) pazi da je na ON al pa na kar pač mora bit)
Kikifmx Objavljeno Januar 11, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 kOMPREsija je? da ni vtrgal mašine :S Bencin imaš noter? Se je tut rednim šoferom dogajalo, da je biu prazn rezervar ( konkretno men pa kolegu, k sva misnla da je prebilo dihtunge na cilindru pa je blo sam premau benza. Aja pa pipco tut treba odpret. Pa ehm ... no ja ... stikalce maš za elektriko ( za ugasnt ) pazi da je na ON al pa na kar pač mora bit) Kompresija je....pipca je odprta...bencin pa tudi notr -.-*
Guest Brumer Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 Če vse imaš kot praviš potem bi morala biti svečka mokra ne pa kot praviš čista, po vsej verjetnosti nedobi benzina:možnost je, da ti ja zaštekal plovček ali pa je glavna diza zamašena.Če pa imaš vergazer z gumijasto membrano je lahko tudi ta membrana pretrgana veš na daljavo je motor ZELO težko popravljat.Najbolje bo, da ga zapelješ v kako delavnico in ti to takoj ugotovijo ali si najdi nekoga,ki se vsaj malo spozna na šraufanje.Namreč, če sam neznaš ugotoviti, da mašina nedobi benzina tudi napake neboš sam odpravil!!! ElvisPrisli, dotem, Cartman in 1 other 2 2
Kikifmx Objavljeno Januar 12, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 Če vse imaš kot praviš potem bi morala biti svečka mokra ne pa kot praviš čista, po vsej verjetnosti nedobi benzina:možnost je, da ti ja zaštekal plovček ali pa je glavna diza zamašena.Če pa imaš vergazer z gumijasto membrano je lahko tudi ta membrana pretrgana veš na daljavo je motor ZELO težko popravljat.Najbolje bo, da ga zapelješ v kako delavnico in ti to takoj ugotovijo ali si najdi nekoga,ki se vsaj malo spozna na šraufanje.Namreč, če sam neznaš ugotoviti, da mašina nedobi benzina tudi napake neboš sam odpravil!!! Težavo sem že odpravil z menjavo svečke. Problem pa ni bil v bencinu ..ampak motor ni dal dovolj iskre, kot se m je zdelo najprej. Hvala vsejeno in Lp, Kiki
Priporočene objave