ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 (popravljeno) Torej, na podlagi neformalne subintenzivne iniciative razpisujem amatersko in neuradno, popolnoma neusklajeno tekmovanje za naziv "Forumaš leta Motosveta 2010". Pravila: Pravil ni veliko. Prijavljajte kandidate v tej temi po mili volji in s poljubno obrazložitvijo. Tričlanska komisija (sestava - jaz + še 2 osebi, za katere bom sporočil naknadno) bo dne 30. januarja 2010 odločila, kdo si je z nastopom prislužil največ točk. Kandidirate lahko sami sebe (tako, da odgovorite v tej temi in v nekaj stavkih poveste, zakaj si ta naziv zaslužite), ali vas kandidirajo drugi (tako ,da v objavi enoznačno zapišejo, da vas kandidirajo in pripišejo še svojo obrazložitev). Katarina Kresal ne more kandidirati. :-). ------------------------- Naj se izbor začne!!! Popravljeno Januar 15, 2010. Popravil mashina bajkr88, m147, dotem in 13 others 6 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 15, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2010 PS: seveda kandidiram sledeče kandidate: Vapotek - Ker je The One and Only! GRUNF - Če ne bi njega blo, bi bla Tanjuška najbolša smučarka na Pohorji. Pervy - Vsi vemo, zaradi česa. Omenil bom le - "1-10"! Enega z FZ6 - Zato, ker malo balasta mora biti ... hilton, Fritz, dotem in 7 others 3 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 lahko predlagam kenny juniror( najbolj strokovno podkovan v temi moto gp) Vapotek ( car da vecjega cara ni pa se lignja velikana je ubil vceraj ) brumer ( strokovnjak z področja self made popravila na 10001 način ) exe`FZS, roko, sesir in 7 others 4 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 lahko predlagam kenny juniror( najbolj strokovno podkovan v temi moto gp) Vapotek ( car da vecjega cara ni pa se lignja velikana je ubil vceraj ) brumer ( strokovnjak z področja self made popravila na 10001 način ) Nerazumem, kako me ravno ti predlagaš,ko pa te imam že dolgo na ignore. Ps: verjetno mi je to zadnja priložnost,ker sem že tik pred izključitvijo! Fritz, brembo, albin in 10 others 8 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 agh! bajkr88, klimbra, casper7 in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 1.vapotek - ker je duhovit, izviren in me s svojimi posti vedno nasmeji. 2.maus - ok, včas tud kaj pametnega napiše, predvsem pa pridno piše in nabija :lol: 3. sanda - preprosto, ne morjo samo deci bit na listi :evilgrin: motoristka z dušo in pridna motosvetovka thumper, hilton, maus in 9 others 7 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 agh ! Kter je pa ta thumper in exe`FZS 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 1. Kahel Ehjavec: ker, pač... She, bajkr88 in exe`FZS 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 Brumer Zakaj? Ker mi je že velikokrat pomagal pri kakšnih "šraufarskih" zagatah bajkr88, brembo, sesir in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 LETEČI, ker je vedno pripravljen priskočiti na pomoč v zvezi tehnike okoli mopedov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 1. Brumer..ker mi vsakič ko se prijavi stisne vsaj en minus.. 2. Brumer..ker edino on kej zna 3. Brumer..ker edini ve kaj je pravi motor.. Igorr, Dadi, dore in 20 others 11 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 Jz sm za Sando .......sm ne vem kk bo to šlo, k se baje zbira forumaš klimbra, thumper, bajkr88 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 1. mashina - ker bi brez njega forum imel 50% manj objav. no nekaj jih prispeva sam, ostalo so divje replike na njegove poste. pa ker je vredu ded in ga ni nič sram se vozit z multistrado (ta staro). 2. vapotek - ker je vredu ded in da za pivo brez težav. pa ker me nadomešča če je treba kako perverzno spustit v kako temo in jaz slučajno recimo nimam časa. 3. furioso - ker se nikoli ne naveličam njegovega bruhanja 4. hilton - ker ima (zaenkrat) triumpha 5. jaz (pervy) ker sem pač vredu ded 6. anja37 - ker bi brez nje imel forum 30% manj objav 7. kdo mi plača pir??? anja37, klimbra, bajkr88 in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 nominiram sebe.. ker mashini za vsak nespameten(torej vsak) komentar dam minus in s tem dvigujem raven komuniciranja na tem forumu. ..upam, da me žirija izbere casper7, hilton, ImenitnaPriložnost in 10 others 8 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 (popravljeno) Nerazumem, kako me ravno ti predlagaš,ko pa te imam že dolgo na ignore. Ps: verjetno mi je to zadnja priložnost,ker sem že tik pred izključitvijo! He, he, he.....to ti ne boš nikol razumel............BTW kak sn pa jaz počaščen, da sn v toti renomirani družbi....... :grim Popravljeno Januar 16, 2010. Popravil GRUNF exe`FZS, sesir, Fritz in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 (popravljeno) mashina - ker me je najveckrat nasmejal s svojimi posti Brumer - enkrat me je orng ustrasu s svojo diagnozo mojga problema z motorjem Suzuki - ce kej ne ves o gumah, vprasaj njega Jure - zna svetovat tko in drgac Sharpninja - hudomusna na 10+ nacinov janezprosenik - se mi zdi, d ni napisal se niti enga posta Ostali kandidati: Sanda, Rumeni cestak, Igorr, CVICKAR, trojan69, biker 77, domina,.... Popravljeno Januar 16, 2010. Popravil a79 Sanda7, hilton, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Brumer.......ker je prvi in edini do sedaj, ki me ima na ignor Brumer.......ker vozi znamko, ki je sinonim za edino pravo prevozno sredstvo Brumer.......ker kljub letom še vedno ne zna pisati slovensko Vsei ostali so nepomembni :evilgrin: :evilgrin: hilton, anja37, Fritz in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Definitivno bi predlagal Vapoteka,ker se vedno nasmejim ob njegovih postih,ker je njegov foter najmočnejši sploh,ker vozi Fičeka,ker je ubil 100 meterskega lignja in nenazadnje je tut v živo ful faca! Od bab pa Anjo,ker zgleda po njenih postih, najbol potrebna forumašica!!!! exe`FZS, anja37, KARAMBOLA in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Klimbra - zaradni njegove čustvene navezanosti na ..................................... :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Jest sm na žalost še prezelen, da bi bil ta prau za kej glasovat, morm pa rečt da razen ene temne izjeme so mi do sedaj še vsi, ki sem jih spoznal kaj svetovali in nikol ni noben odklonu pomoči Upam da ni preveč off topic, si pa srčno želim spoznati čim več mojstrov na tem forumu LP Uroš hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Jest sm na žalost še prezelen, da bi bil ta prau za kej glasovat, morm pa rečt da razen ene temne izjeme so mi do sedaj še vsi, ki sem jih spoznal kaj svetovali in nikol ni noben odklonu pomoči Upam da ni preveč off topic, si pa srčno želim spoznati čim več mojstrov na tem forumu LP Uroš mojster je samo eden..in edini.. eden in edini hilton, exe`FZS, malakai in 13 others 5 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 definitivno brumer ker vedno ve kaj pišejo tisti, ki jih ima na ignor. brumer, ker še vedno ne zna uporabljat citiranja brumer, ker nikoli nepiše presledkov tam kjer bi bilo treba in ga to nezanima. brumer, ker ima čedno ženo, ki je kupila noro frajerski avto iz prihrankov gospodinjstva. brumer, ker.... mašina, ker je kul Dadi, ImenitnaPriložnost, hilton in 15 others 9 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Mattori Hanzo - ker napiše malo, pove veliko in pogosto te še fajn nasmeji. Lasagna - ker je cool. Pervy - ker je fejst in brihten ded. Nagaya - ker je fejst in brihtna deklica. Vapo - ker te skoraj vedno fajn nasmeji. Grunf in Kramp - ker obdelata butle tedaj, ko se tebi to ne da Brumer - ker mu z odnosom rata posrati 90% tistega kar zna. Miha27 - ker je zakompleksan, še posebej, ko prebere kaj od Mashine in Mashina - ker je malakai, ImenitnaPriložnost, klimbra in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 kaj pa miran iz črnomlja? :unsure: ImenitnaPriložnost, klimbra, thumper in 8 others 5 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 17, 2010 Deli Objavljeno Januar 17, 2010 (popravljeno) Fritz-ker je poln tehtnih argumentov, mashina- ga občudujem, ker še vedno uživa, ko nastavlja ogledalo nekaterim, vapotek-eh, njega morm napisat, ker mi pivo plača-drugače, pa je tudi privat cool-še posebej, ko plača pir, Matori Hanzo-Ej, ko ga pa Hanza vseka.... anja37-zato, ker pri njej nikol ne vem v kateri razred hodi-pač tudi polpismeni morajo bit, tak da mi ne bi kateri kaj očital.... Furioso-virtualno mi vedno ponudi kafe, al pa pir, pa tudi glasbeni izbor nima slab... Nagaya-ker ma strupen jezik (ga pa zadnje čase malo manj uporablja-tak, da to pogrešam)... Popravljeno Januar 17, 2010. Popravil GRUNF ImenitnaPriložnost, exe`FZS, hilton in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se