anja37 Objavljeno Januar 18, 2010 Deli Objavljeno Januar 18, 2010 Jest dajem 1.mejstu GRUMFU,ker je prepameten za ta forum,itd 2.mejstu HALLSU,ker je nor na mene... :lol1: 3.mejstu pa VAPOTEKU,ker bi vse dau sam da ga ne da..... :lol1: domina, Fritz, TBoxer in 11 others 7 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 18, 2010 Deli Objavljeno Januar 18, 2010 3.mejstu pa VAPOTEKU,ker bi vse dau sam da ga ne da..... :lol1: Kaj bi dau da ne dam? domina, GRUNF, Fritz in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 18, 2010 Deli Objavljeno Januar 18, 2010 Takega tableta ni...... ekola exe`FZS, maus, casper7 in 12 others 8 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 18, 2010 Deli Objavljeno Januar 18, 2010 Po moje da si nagrado najbolj zasluži WALTER hilton in roko 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 18, 2010 Deli Objavljeno Januar 18, 2010 (popravljeno) A tut za motosvetovko se glasuje......nisem vedel. Torej.....ena in edina.......Anja 37.....pardon....sedaj že 38.....se pardoniram. Anja 37.......ker je dokazala, da ti tut faks ne pmaga, če si totalno butast. Anja 37.......ker je besedi....BIT POTREBEN....dala nov pomen. Anja 37.......ker kjlub vsej izobrazbi dokazuje, da je popolnoma neberljiva in nepismena. Anja 37.......ker je ........vsaj kolikor je razbrati iz njenega besedovanja........človek VEIIIIIIIIIIIIkega srca....v katerem je prostora za mnogo virtualnih penisev. Popravljeno Januar 18, 2010. Popravil klimbra Target, alkatraz, m147 in 12 others 8 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 18, 2010 Deli Objavljeno Januar 18, 2010 tole točkovanje je približno isto k tisto s plusi in minusi. v lajfu moraš bit lep, da si opazen ali pa se vsaj obnašat tako v virtualnem svetu pa zgleda da zažiga, če si neumen ali pa se vsaj delaš da si. :lol: slovenci kremeniti halls, dotem, exe`FZS in 10 others 10 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Jest dajem 1.mejstu GRUMFU,ker je prepameten za ta forum,itd 2.mejstu HALLSU,ker je nor na mene... :lol1: 3.mejstu pa VAPOTEKU,ker bi vse dau sam da ga ne da..... :lol1: Hvala, hvala ekola Hi, hi, hi,hi exe`FZS, zverac, KARAMBOLA in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 A tut za motosvetovko se glasuje......nisem vedel. Torej.....ena in edina.......Anja 37.....pardon....sedaj že 38.....se pardoniram. Anja 37.......ker je dokazala, da ti tut faks ne pmaga, če si totalno butast. Anja 37.......ker je besedi....BIT POTREBEN....dala nov pomen. Anja 37.......ker kjlub vsej izobrazbi dokazuje, da je popolnoma neberljiva in nepismena. Anja 37.......ker je ........vsaj kolikor je razbrati iz njenega besedovanja........človek VEIIIIIIIIIIIIkega srca....v katerem je prostora za mnogo virtualnih penisev. Klimbra nisam folgal tolk plusev stisnit, žal je ostalo samo pri enem, jebem im tehniku.... exe`FZS, KARAMBOLA, hilton in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 A tut za motosvetovko se glasuje......nisem vedel. Torej.....ena in edina.......Anja 37.....pardon....sedaj že 38.....se pardoniram. Anja 37.......ker je dokazala, da ti tut faks ne pmaga, če si totalno butast. Anja 37.......ker je besedi....BIT POTREBEN....dala nov pomen. Anja 37.......ker kjlub vsej izobrazbi dokazuje, da je popolnoma neberljiva in nepismena. Anja 37.......ker je ........vsaj kolikor je razbrati iz njenega besedovanja........človek VEIIIIIIIIIIIIkega srca....v katerem je prostora za mnogo virtualnih penisev. Ti si zjetnu res u 0... :lol1: xyznanixyz, bajkr88, TBoxer in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 A tut za motosvetovko se glasuje......nisem vedel. Torej.....ena in edina.......Anja 37.....pardon....sedaj že 38.....se pardoniram. Anja 37.......ker je dokazala, da ti tut faks ne pmaga, če si totalno butast. Anja 37.......ker je besedi....BIT POTREBEN....dala nov pomen. Anja 37.......ker kjlub vsej izobrazbi dokazuje, da je popolnoma neberljiva in nepismena. Anja 37.......ker je ........vsaj kolikor je razbrati iz njenega besedovanja........človek VEIIIIIIIIIIIIkega srca....v katerem je prostora za mnogo virtualnih penisev. Pozabil dodati še en razlog.....a se je žal pjavil šele pred nekaj minutami...... Anja 37.......ker od objave gornjega prispevka......veselo lovi po MS moje objave......in mi lepi minuske GRUNF, exe`FZS, anja37 in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 definitivno VAPOTEK .... ... ostalih sploh ne berem, le njegove nasvete vzamem za "svete" DAN, klimbra, pajkica in 13 others 5 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Pozabil dodati še en razlog.....a se je žal pjavil šele pred nekaj minutami...... Anja 37.......ker od objave gornjega prispevka......veselo lovi po MS moje objave......in mi lepi minuske KAJ??????TI SI ŠEU U..... :grrr Alla, sjeng, roko in 12 others 5 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 1. mashina - ker bi brez njega forum imel 50% manj objav. no nekaj jih prispeva sam, ostalo so divje replike na njegove poste. pa ker je vredu ded in ga ni nič sram se vozit z multistrado (ta staro). 2. vapotek - ker je vredu ded in da za pivo brez težav. pa ker me nadomešča če je treba kako perverzno spustit v kako temo in jaz slučajno recimo nimam časa. 3. furioso - ker se nikoli ne naveličam njegovega bruhanja 4. hilton - ker ima (zaenkrat) triumpha 5. jaz (pervy) ker sem pač vredu ded 6. anja37 - ker bi brez nje imel forum 30% manj objav 7. kdo mi plača pir??? PERVY,TI PLAČAŠ,jst pijem :grim maco47, sjeng, Fritz in 12 others 6 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 (popravljeno) PERVY,TI PLAČAŠ,jst pijem :grim Midva s Pervyjem vedno v duetu pijeva, tak da, al si za "flotter dreier" varianto, al pa kurc vse skup... Popravljeno Januar 19, 2010. Popravil vapotek SCORPIONS, bajkr88, Furioso in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 definitivno VAPOTEK .... ... ostalih sploh ne berem, le njegove nasvete vzamem za "svete" Po pravici povedano, zelo resno razmišljam o ustanovitvi lastne cerkve. Me še kdo podpira? Rude Boy, thumper, Jure in 11 others 6 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Po pravici povedano, zelo resno razmišljam o ustanovitvi lastne cerkve. Me še kdo podpira? sam povem, da bo vsak dal samo 40 % svojih prihodkov - seveda prostovoljno :fredy: SCORPIONS, thumper, roko in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 sam povem, da bo vsak dal samo 40 % svojih prihodkov - seveda prostovoljno :fredy: ti boš moj podšef, tak da maš 15% popusta... SCORPIONS, klimbra, Furioso in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Po pravici povedano, zelo resno razmišljam o ustanovitvi lastne cerkve. Me še kdo podpira? klinc, podpiram že vse te cerkve k so, pa čeprav ne prostovoljno. :lol: naj bo pa še ena, podpiram, ampak le če bom imela kakšno funkcijo? :naughty: bajkr88, Alla, SCORPIONS in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 tri v srcu ! :naughty: bajkr88, KARAMBOLA, anja37 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Po pravici povedano, zelo resno razmišljam o ustanovitvi lastne cerkve. Me še kdo podpira? Če boš imel dober vin, grem jaz za ministranta. pajkica, bajkr88 in SCORPIONS 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 odrekam se Vapoteka... zminusal so me zarad njega thumper, alkatraz, Jure in 8 others 4 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 odrekam se Vapoteka... zminusal so me zarad njega Prekleti materialist!!! :angry: bajkr88, Pervy, SCORPIONS in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 Prekleti materialist!!! :angry: sj se sam delam, da sem se te odreku ... JBG ... punce najprej pogledajo status, potem ugled ... sj itak vzamem vse tisto, kar od tebe odpade Pervy, malakai, bajkr88 in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 gospoda ko je napisal en post nad mano Pervy, bajkr88 in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 .....and the winner is??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se