bajkr88 Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 .....and the winner is??? ...nobady yet... bo treba še ceu let počakat da se bo vidl ko bo zmagu, glede na to kakšen je naslov teme.. brembo in maco47 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 Pravil ni veliko. Prijavljajte kandidate v tej temi po mili volji in s poljubno obrazložitvijo. Tričlanska komisija (sestava - jaz + še 2 osebi, za katere bom sporočil naknadno) bo dne 30. januarja 2010 odločila, kdo si je z nastopom prislužil največ točk. (mashina) Po moje bi rezultati ze mogl bit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 ...nobady yet... bo treba še ceu let počakat da se bo vidl ko bo zmagu, glede na to kakšen je naslov teme.. sej motocikel leta 2010 je tut že izbran klimbra in casper7 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 sej motocikel leta 2010 je tut že izbran k se zbira avto leta.. je zmeri za nazaj.. da se vid kolk je biu avto dobro prodajan,kolk je biu folk zadovoljen z njim,.. itd.. brembo in maco47 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 hvala motosvetu, motosvetovkam in ostalim ter komisiji, da ste glasovali za mojo zmago. motosvetovec 2010 (jaz) in motor 2010 (aprilia RSV4) se že pripravljava na prve vožnje. res lepa nagrada, zelo prijetno sem presenečen casper7, Fritz, Rude Boy in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 (popravljeno) Zamudu glasovanje. Popravljeno Februar 2, 2010. Popravil RHonda Rude Boy in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 19, 2010 Deli Objavljeno April 19, 2010 Zamudu glasovanje. fuuuul .... Rude Boy in brembo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se