timomimo Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 Imam gilero rx (zelo star motor ).dolgo časa mi je delala brez problema ko pa se enrat vozim pa je začela veriga preskakovati (zobnik se je obrabil) in zdaj iščem trgovine kjer bi lahko nabavil nov zobniški set . če kdo pozna kakšno trgovino v okolici lj oz dobrova pri ljubljani na mi prosim sporoči . lep pozdrav
Jerry_exc Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 Imam gilero rx (zelo star motor ).dolgo časa mi je delala brez problema ko pa se enrat vozim pa je začela veriga preskakovati (zobnik se je obrabil) in zdaj iščem trgovine kjer bi lahko nabavil nov zobniški set . če kdo pozna kakšno trgovino v okolici lj oz dobrova pri ljubljani na mi prosim sporoči . lep pozdrav mal se pozanimej keri motorji majo se enake zobnike. kaki modeli aprilie ali cagive sigurno...
timomimo Objavljeno Januar 16, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 najbolje bi bilo da vse poslikam . slike bodo kmalu
timomimo Objavljeno Januar 16, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 Evo tuki mate slike če imate identične zobnike prosim povejte da vidim za keri drug motor jih lahko nabavim da bodo pasali
no_name Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 Jao ! Pa s čim vse se vozte! To je eden nekej že šalabajzal s švas aparatom... Sem imel RX pa mi je odtrgalo verigo. Takrat sem menjal cel verižni set. Oba stara verižnika sta še doma; če imaš dobro verigo ti jih lahko šenkam... Drugače pa mogoče Gilera servis:hmm:
k0ci Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 čak malo, upam da se hecaš :closedeyes: a tole taveliko je zadnji zobnik ali šajba od cirkularja :blink:
timomimo Objavljeno Januar 16, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 hh no hvala de ste povedal .sploh nism vedu de je blo to kej že predelan no neki se mi je čudn zdel ka je tm švasan sam to jes nč ne vem k to mi je fotr iz italije prpelu smo svečko zamenal pa gasa .in mi že skos dela.
timomimo Objavljeno Januar 16, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 (popravljeno) aja pa še no_name prosm če mi loh natančn poveš kje s dubo nov verižni set trgovina al pa če majo kšno net stran . najlepša hvala. če mi bi pa res to šenkal pa povej ali si iz okolice ljubljane ali kje daleč stran. Popravljeno Januar 16, 2010. Popravil timomimo
no_name Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 Langus motocenter sem to takrat dobil... Je blo pa smešno poceni. sem pa 50KM iz Ljubljane ven
lulik Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 čak malo, upam da se hecaš :closedeyes: a tole taveliko je zadnji zobnik ali šajba od cirkularja :blink: Podobno sem se jaz vprašal, ko sem videl sliko. znj 1
Jerry_exc Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 kaj? to boš menjal... pa sej je se dobro za vsaj 10.000 .... bukovih drv :lol1:
peAk Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 probej langus, more met spletno stran Jerry_exc 1
Jerry_exc Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 probej langus, more met spletno stran jest mislm da je v 3h mescih ze zrihtov kej...
budacki Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 jest mislm da je v 3h mescih ze zrihtov kej... Fant je nov pa nabira poste
peAk Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 Fant je nov pa nabira poste ubistvu maš prou budacki in Jerry_exc 2
Priporočene objave