BIG YELLOW Objavljeno Oktober 24, 2002 Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 Zanima me ,kdaj je odprt muzej v Gmundu v Avstriji in če ima mogoče spletno stran? :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 24, 2002 Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 http://www.porschemuseum.at ... uživaj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Oktober 24, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 Hvala Easy! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pokalica Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 hallo Tam sem ze sicer enkrat bil kot se spodobi a ne saj mama nazadi motor ki ga je naredil Ferdinand Porche .drugace pa nic te ni vec cut. mene trenutno jebe gripa tako da bol lezim kot stojim pa mam cejt za slikice na ja tati je dejala da sem preplavil moto svet z slikami .ja jas se stalno pravim naj se vidi kaj se dogaja na soncni strani alp pa tudi osebno mislim da je prav da pokazemo kaj delamo a ne Lp Miro ps ves je bila samo proba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 a si ti kaksnega prevec popil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se