AREA Objavljeno Oktober 24, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2002 Zanima me zakaj ni v galeriji Ducati 944 ST2? Kolkor vem jih prodajajo na Bledu...ga nimajo v prodajnem programu al kaj?
easyrider Objavljeno Oktober 25, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2002 Zanima me zakaj ni v galeriji Ducati 944 ST2? Kolkor vem jih prodajajo na Bledu...ga nimajo v prodajnem programu al kaj? ... če jih prodajajo, potem jih tudi imajo v prodajnem programu, se ti ne zdi??? :twisted:
AREA Objavljeno Oktober 25, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 25, 2002 Ehm...hoto sem vprašat če jih majo v prodajnem programu ker KOLKOR JAZ VEM (ne vem če dobro vem :twisted: ) jih majo...in sem pač pričakoval da bo predstavljen tudi tukaj :wink:
Noise Objavljeno Oktober 25, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2002 V galeriji? V galerije damo pač tiste motocikle, za katere dobimo pametne press kite. Ergo?
SiR Objavljeno Oktober 31, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2002 V galeriji? V galerije damo pač tiste motocikle, za katere dobimo pametne press kite. Ergo? zakaj pa rabiš press kit, da bi dal zadevo v galerijo? Informacije o motorjih so na spletnih straneh izdelovalcev, cene se dobijo že s telefonskim klicem ali e-mailom, zastopniki so znani, slik pa tudi ni težko dobiti... sicer pa opažam, da ima kar nekaj motociklov, ki so mene zanimali, napačne podatke. Za začetek Yamaha fazer 600 - napačna višina, končna hitrost, masa motocikla, ... ali rabite pomoč pri filanju galerije in rpeverjanju podatkov? Se javljam za kustosa galerije! Pozdrav, Simon
Noise Objavljeno Oktober 31, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2002 Čaki malo, galerija je galerija, katalog je pa katalog. Vprašanje je bilo o galeriji - kdo pa ima cajt iskat fotke po internetu, ki so - v veliki večini po vrh vsega še copyrightane ?? V galerijo damo pač tiste fotke, ki jih pusti objaviti proizvajalec, ali pa jih naredimo sami... Kar se tiče kataloga - vsem zastopnikom pošljemo prošnjo za preverjanje podatkov, pa se - razen Aprilie, BMW in KTM - ni odzval nihče drug. Zastopniki so resda znani, le njihov odnos do potencialnih kupcev in internetne javnosti je - v večini primerov - zelo mačehovski. Pomoč je vedno dobrodošla - se pomeniva kako in kaj po PM ali e-mailu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se