Skoči na vsebino

Ukradeni Motocikli!

Priporočene objave

Objavljeno
Kronika
Četrtek, 05. november 2015

5. 11. 2015 med 7. in 17.30 uro, je bilo na Bledu ukradeno neregistrirano motorno kolo Yamaha, wr 250r, enduro, modro bele barve, letnik 2008.

vir: www.policija.si

Objavljeno

Danes ponoci izpred Zabarja v Ljubljani ukraden BMW 1100gs, z rumenimi crtami na tanku in prepoznavnim ropotajocim leoVince izpuhom. Zadeva je '99 letnik 200kkm, totalno neprivlacna kraja. 

Prosimo obvestite me na 031331187 

image.jpeg

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Ukraden KTM 690 SMr

Danes okoli 04:00 je bil pred blokom v Domžalah ukraden KTM 690 SM r prestige

Če bi kdo imel kakršnokoli informacijo ga čaka bogata nagrada (€)

GSM: 041 538528

20140903_162447.jpeg

20140903_162626.jpeg

Objavljeno

Kronika
Ponedeljek, 21. december 2015

V noči na 21. 12. 2015 je bilo v Tržič ukradeno motorno kolo KTM Enduro 690, letnik 2010, oranžne barve, z registrsko številko KR DJ-62.

Kronika
Torek, 22. december 2015

V noči na 22. 12. 2015 je bilo v Domžalah ukradeno neregistrirano motorno kolo KTM 690 supermoto, letnik 2007, kovinsko sive barve, številka šasije VBKL1S4057M706527.

Vir:  www.policija.si 

Objavljeno
pred 14 minutami, maus pravi:

Kronika
Ponedeljek, 21. december 2015

V noči na 21. 12. 2015 je bilo v Tržič ukradeno motorno kolo KTM Enduro 690, letnik 2010, oranžne barve, z registrsko številko KR DJ-62.

Kronika
Torek, 22. december 2015

V noči na 22. 12. 2015 je bilo v Domžalah ukradeno neregistrirano motorno kolo KTM 690 supermoto, letnik 2007, kovinsko sive barve, številka šasije VBKL1S4057M706527.

Vir:  www.policija.si 

Morm moja dva skrit...zgrožen sem :P

Objavljeno

Tu je moglo bit pa fejst naštudirano....:mad:

:bum::kick-ass::twak:

Objavljeno

Podarim motor za podrobno informacijo o človeku ki je imel jajca ukrasti meni motor.

Gre se za zgoraj omenjenega KTM-a iz domžal.

Objavljeno
pred 10 urami, liliput pravi:

Podarim motor za podrobno informacijo o človeku ki je imel jajca ukrasti meni motor.

Će boš zvedel kdo je me kontaktiraj na ZS ;)

Objavljeno
Kronika
Sobota, 26. december 2015

Med 1. 12. in 24. 12. 2015 je bilo v okolici Tržiča ukradeno motorno kolo Honda NC700XA, letnik 2013, bele barve, registrskih oznak KR EV-50.

vir: www.policija.si

Objavljeno

Kaj je zdaj MOTOLOVER????

Prvo mi pošiljate da imate posnetke, če bi koga prepoznal, zdaj pa niti ne odgovarjate na mail, prisotni ste pa stalno na forumu.

Poslal sem privatni mail in niti odgovora nisem vreden.

Ne razumem!!!

Objavljeno
35 minutes ago, liliput said:

Kaj je zdaj MOTOLOVER????

Prvo mi pošiljate da imate posnetke, če bi koga prepoznal, zdaj pa niti ne odgovarjate na mail, prisotni ste pa stalno na forumu.

Poslal sem privatni mail in niti odgovora nisem vreden.

Ne razumem!!!

Za vse je kak razlog. Nisem ti odgovoril, ker pač nisem pogledal sporočil. Oprosti!

lp

Objavljeno

ali obstaja kakšen portal kjer bi se dalo videti face pravnomočno obsojenih lopovov motornih vozil??

Objavljeno
pred 14 minutami, thumper pravi:

ali obstaja kakšen portal kjer bi se dalo videti face pravnomočno obsojenih lopovov motornih vozil??

žal pri nas ne. V Turčiji imajo fejst porihtano to. Pokažejo ja ma samo glavo v roki še!!! 

Objavljeno
43 minutes ago, thumper said:

Si me spomnil, da moram poklicati kriminalista in vprašati kdaj in kje bodo objavili posnetke. Rekel mi je, da po nekaj časa objavijo, če sami s posnetkov nič ne najdejo. Pri meni je par fantov zelo dobro vidnih v obraz, eden je celo pogledal v kamero. Ni hudič, da bo ga kdo prepoznal.

Objavljeno
Ob 24. 12. 2015 at 21:35, liliput pravi:

Ne razumem zakaj iščeš informacijo o ukradenemu motorju in ga ob "morebitni" vrnitvi podariš?  

Objavljeno
20 minutes ago, kawasaki5 said:

Ne razumem zakaj iščeš informacijo o ukradenemu motorju in ga ob "morebitni" vrnitvi podariš?  

Tako imaš vsaj zadoščenje, da lahko lopovu prešteješ rebra.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ma kaj se bojiš MOTOLOVER objavi posnetek tukaj na MS. A misliš, da te bo kdo od zlikovcev tožil? Če te bo, boš vsaj vedel kdo ti je ukradel motor! Ne se bati lastne sence... le ta nas je pripeljala v državo kjer so lopovi bolj zaščiteni od poštenjakov... zdej pa video na dan...

Objavljeno

Dej na youtube pa napiš naslov da so: "Ljubitelji moškega mednožja ukradli motor"  

Res, ne se bat. Če bi men ukradl motor, bi na vsakem portalu bil posnetek.Še FB bi odprl sam da bi posnetek objavil! Pa slika bi bla na vsakem drevesu. Če bi mi pa kdo "sral" zakaj objavlam, pa tud nebi dobr skoz pršu. Ne podpirat in ne se bat barab!!! Počas bo treba zakon vzet v svoje roke, al bomo pa od zdej naprej marionete!

Objavljeno
pred 31 minutami, motolover pravi:

Kako naj to tehnično izvedem, ne da bi ga dal na Youtube?

Enostavno. Dej ga na Vimeo :D 

Objavljeno

liliput poglej ZS. Imas notri en kup koristnih informacij. 

Veliko sreče!

Objavljeno

Men ga pošlji na mail pa ga bom jaz objavil če je tebe strah.

Če boš kriminalista spraševal če lahko objaviš video je isto kot bi ženo spraševal če lahko greš na kurbe.

Kriminalistu  itaq sam to hodi v mislih, kje bo naslednga đankija ujev pa mu zaplenu tistih 5 gramov pa sam naprej prodal...

Ali objavi video ali pozabi na vse skupaj pa za vedno molči! 

Sam vem , da bi 10000% vsem povedal in pokazal, pa tud če me zaprejo!!!

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 44 minutami, motolover pravi:

Isto sranje kot YT.

Pa n fejs, kjer lahko kreiraš grupo ki ga lahko vidi, recimo ti, tvoja žena tvoja mama in lopov. Tule daš pa sam link na fejs. Mi kliknemo in wala, ker nism tvoja žena nit mama niti lopov, ne vidim nič :ras:

Objavljeno

Itak, ce ti kej ukradejo se ti more sam snet....ne pa ubogat neka pravila, kr neki. Krade se lahko, pravico iskat mors pa pravila upostevat? :lol1: Aja seveda, ker smo posteni!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!