Robert Objavljeno Oktober 25, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2002 Mogoče, kdo pozna dober računalniški program za izdelovanje elektronskih vezij? Iščem in sprašujem vsepovsod, pa vendar nič ne dobim. Pozdrav od Roberta
Robert Objavljeno Oktober 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 26, 2002 probi tuki in tuki Najlepša hvala, zelo dober link. :D Pozdrav od Roberta
transalp Objavljeno Oktober 26, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2002 Priporočal bi "Eagle": http://www.cadsoft.de/ Za download je na voljo legalna brezplačna ("freeware") verzija, ki ima le tri omejitve: - velikost plošče do "Evropa" formata (160mm x 100mm) - le dve plasti (layerja) - "top" in "bottom" - shema omejena na en list (sheet) Tudi na internetu vse več amaterskih elektro-projektov dobiš v Eagle formatu.
sparonar Objavljeno Oktober 28, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2002 S temle programčkom lahko ugotoviš, kako bi (če bi :wink: ) stvar delovala v realnosti! www.digital-simulator.de l.p. sparonar
Robert Objavljeno Oktober 29, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 Priporočal bi "Eagle": http://www.cadsoft.de/ Za download je na voljo legalna brezplačna ("freeware") verzija, ki ima le tri omejitve: - velikost plošče do "Evropa" formata (160mm x 100mm) - le dve plasti (layerja) - "top" in "bottom" - shema omejena na en list (sheet) Tudi na internetu vse več amaterskih elektro-projektov dobiš v Eagle formatu. Tudi drugi mi priporočajo ta program. Bom probal dobit celotno verzijo. Drugače pa hvala za link. Sparonar, zanimiva stvar. :D Pozdrav od Roberta
transalp Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Priporočal bi "Eagle": Tudi drugi mi priporočajo ta program. Bom probal dobit celotno verzijo. Zame zaenkrat omejitev freeware verzije ni problematična - več od omejitev le redko rabim.
Robert Objavljeno November 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2002 Priporočal bi "Eagle": Tudi drugi mi priporočajo ta program. Bom probal dobit celotno verzijo. Zame zaenkrat omejitev freeware verzije ni problematična - več od omejitev le redko rabim. Trenutno zadostuje tudi meni, tako, da potrebe po celotni verziji ni, če jo pa že dobim še toliko boljše. Še enkrat hvala za link. Pozdrav od Roberta
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se