Popularna objava casper7 Objavljeno Januar 28, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28, 2010 Mene pa tut neki zanima, prej je bla tema Rakitna v On and Of The Road, kjer smo kar na enkrat mi začel na velko pisat, ampak pač vsi uni k smo bli na Rakitni res vsak dan...No pa so se začel v nas vtikat posamezniki ali več njih, ker jim je to ful dobr filing, češ da preveč nabijamo in bla bla bla....Po tem je iz strani moderatorja prišel predlog, da naj si nardimo temo lepo v Sekcije, skupine, ok to smo naredil in se začel tuki menit, aja pa da ne pozabim povedat, da je una tema Rakitna v On and Of The Road temi res popularna, dost ste se zmenil not odkar ste nas skenslal!?! In zdej pride neka nova moderatorka, brez podlage od prej in nam legenda nardi še tretjo temo hahaha Zanima pa me isto kot gandi-ja, če ti/vm gre vse tok na živce nm zbrište to vse skp, pa bomo sral po celmu forumu, tko kt to dela mashina(pa mu btw noben nč ne reče) pa še kakšen drug bi se najdu... Lp. Sharko, MoTo G_P, thumper in 12 others 13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Januar 28, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2010 Opozorilo moderatorja: Da te ne bo preveč glava bolela maus in Alla 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Januar 28, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2010 Opozorilo moderatorja: Da te ne bo preveč glava bolela da nebo tebe xyznanixyz, Miha27, thumper in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 ej mashina...Pa a si ti smotan al ja? A ti je Casper napisu v uni temi, da je bla ta tema na pobudo mdoeratorja...Ti pa še kr neki serješ pa pametuješ za brez veze pa drek mešaš tm k ni treba...Tema je bla zato narjena da bi se mi "rossiji" lahko pogovarjal v svoji temi, da neb blo semetenja pa sm ti to že prej povedu pa ti še enkat povem. Nikjer drugje nism smetil po forumu razn tm, drgje sm se držou topica in če zdj ne razumš pol si ti neumnn ne jst, kaj si ti fouš ker ti nisi odpru teme al kaj? Al ker se ne morš uklop v družbo? Dej mal razjasn tole tvojo zakompleksanost, da te bom bol razumu. vse druge teme bi lahka takoj psopravl neeeee 1. ste se takoj mogl spravt na rakitno. In model povem ti da si si skopu zdj jamo k si se tuki javu, to ti jst garanteram. Pa nism tak tip človeka da se hitr razburm, ker me enostavno boli kurac, kaj si ti mislš o men, ampak če pa posegaš nekam kamor ti ni treba, kratš pravice men pa mojim kolegom pa to že rata osebno. Če smo pa mi glupi je pa to naš problem in s tem se bom ubadu nasledna leta. Puste temo na mer ker nimo neobenmu nč hotl če je bla pa ta tema leglo offtopica pa vseh pizdarij k so se dogajale na forumu jo pa zaprite pa zbrište. Če ns pa mislte še naprej tkole jebat u glavo se bomo pa drugač pogovarjal...Peace :glare: :glare: @Casper sej to je v bistvu isto kar sm jst mislu...hehehe casper7, Kawc, straza in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 da nebo tebe Maš probleme? :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Januar 28, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2010 Maš probleme? :trance_33_sleep: usak dan wecje na tem forumu MoTo G_P, fruc, Sanda7 in 10 others 11 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 Aja da še jz tuki neki napišem, ker drugje očitno ne smem več...V taprvo temo Rakitna k je bla še v On and Off the Road sm prej napisu post...k je biu valda takoj zbrisan...Temo se najde na 8. al 9. strani, zadnji post je biu objavljen julija enkrat, se prav da je blo res ful pomembn nm narest novo v sekcije in skupine...ker je una tema tm preveč popisana in preveč nabita od drugih uporabnikov foruma :evilgrin: še bl pomembn je pa nam blo zdej narest ta tretjo, ker jim gre že una v nos.... Ok zdej pa še Trick question...Kok časa bo ta tema obstajala? :evilgrin: maus, Kawc, fruc in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 hehe...zgleda, da bojo moral v mariborski sekciji, primorski, ljubljanski, gorenjski sam pisat o njihovih naravnih znamenitostih...jah sej zgleda je vodstvo foruma nekatere moderatorje ml razspustil pa opozarjajo sam tiste k niso njihovi "kolegi" oz. prijatelji. Ah ja le kdo bo pol pisu na forum. Če je že vse objavljeno vse milijonkat prežvečeno če si more vsak začetnik brat celo temo. Pol pa najbolš da se vse zaklene sej je že vse tak napisan pol pa še mongoloidom dajat statuse. Jah recept za katastrofo. :worship: maus, sesir, thumper in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sesir Objavljeno Januar 28, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28, 2010 Maš probleme? :trance_33_sleep: Sicer ne vem čisto točno zakaj se gre...vendar imam osebno tudi občutek,da se vam je modelatorjem-določenim ekstremno dvignil ego!Kaj taj k...mislite,da ste?Če je tema Kr"neki ali nova tema na "vašo"pobudo kaj se pol vtikujete..Zgleda,da modelatorke kurca stradate in jebete uporabnike!Tolk le pazite,da se na koncu ne boste sami menli,če bo forum sploh še delal! Za to wanabe cufko pa sem res sam opazil,da od teh nekaj postov samo drek od dreka od nje!Kaj zdaj boste pustili tle,da lahko vsak serje vsakemu po glavi?!Modelator na moto forumu bi naj tudi kaj vedel o motorjih ne pa samo sral po glavi uporabnikom! Jebete brumerja(hvala bogu,da je tle),dukemb,jernej....lahko naštevam do onemoglosti...ala mashine pa ne-seveda...le tak naprej...na koncu boste tle same opice in @koci,ki je edini res ok!!Tisti,ki pa kaj vedo-vemo pa bomo drugje! Osebno sem prijavljen in sledim štirim moto forumom in še na nekaj drugih forumov!Na enem sem tudi modelator!Ampak stvari,ki se jih doživi(hvala bogu ne jz osebno)tle pa ni nikjer! Vi sam serite ljudem po glavi a ne se čudit rezultatu...tud gostinci so bli polni sami sebe,ko je gostilna obratovala ko nora...po nekem času in tako debilnem odnosu lastnika in po njegovih navodilih tudi personala pa je šlo vse skupi v k...potem pa spet vsi prijazni in vabit.... P.S Lahko je srati z polno ritjo...samo kolk časa je pa drugo.... Pa brez zamere!Tako je moje mnenje,ki pa mislim,da je realno! xyznanixyz, fruc, gandi in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 ma Sesir...Začel se je že v prejšni temo offroad & onroad, ko se je ns pač mal bl zbral skupi k smo se res poštekal ane in začel debaterat v temi. In pol nekatermu folku to lih ni blo všeč pa naše početje, ker se majo za pametnejše na tem svetu, samo zato ker znajo dobr drek mešat a od njih ene dobre stvari čeprov vsi igrajo svetnike. In so ns začel mal provocerat pa spuščat v ns k jim nismo nč hotl brigal mo se zase in to je to. Zdej k so pa vsi tej dobil še enga tacga k ma mal več prvic na tem forumu so pa lahka podrezal tm k prej niso mogl v temo Rakitna. To je več al mn okvirna zgodba. pač enim gre vn nos to, zakaj te kompleksi, pa noben ne ve. thumper, fruc in miha 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 Sicer ne vem čisto točno zakaj se gre...vendar imam osebno tudi občutek,da se vam je modelatorjem-določenim ekstremno dvignil ego!Kaj taj k...mislite,da ste?Če je tema Kr"neki ali nova tema na "vašo"pobudo kaj se pol vtikujete..Zgleda,da modelatorke kurca stradate in jebete uporabnike!Tolk le pazite,da se na koncu ne boste sami menli,če bo forum sploh še delal! Za to wanabe cufko pa sem res sam opazil,da od teh nekaj postov samo drek od dreka od nje!Kaj zdaj boste pustili tle,da lahko vsak serje vsakemu po glavi?!Modelator na moto forumu bi naj tudi kaj vedel o motorjih ne pa samo sral po glavi uporabnikom! Jebete brumerja(hvala bogu,da je tle),dukemb,jernej....lahko naštevam do onemoglosti...ala mashine pa ne-seveda...le tak naprej...na koncu boste tle same opice in @koci,ki je edini res ok!!Tisti,ki pa kaj vedo-vemo pa bomo drugje! Osebno sem prijavljen in sledim štirim moto forumom in še na nekaj drugih forumov!Na enem sem tudi modelator!Ampak stvari,ki se jih doživi(hvala bogu ne jz osebno)tle pa ni nikjer! Vi sam serite ljudem po glavi a ne se čudit rezultatu...tud gostinci so bli polni sami sebe,ko je gostilna obratovala ko nora...po nekem času in tako debilnem odnosu lastnika in po njegovih navodilih tudi personala pa je šlo vse skupi v k...potem pa spet vsi prijazni in vabit.... P.S Lahko je srati z polno ritjo...samo kolk časa je pa drugo.... Pa brez zamere!Tako je moje mnenje,ki pa mislim,da je realno! Realno gledano, lahko tudi izpišemo statistiko nepotrebnih objav, ki so se brisale in kdo jih ima največ. Nekateri, ki se vedno najbolj razburjate, da se moderatorji in ne vem kdo vse spravlja na vas bi se morda čudili. Lahko, celo naredimo temo "Smetnjak" kamor se stekajo vse te nepotrebne objave za javno, da bodo lahko vsi videli kdo je tisti, ki najbolj smeti po forumu in da si bodo lahko na lastne oči ogledali te tako pomembne objave brez katerih vam živeti več ni. Drugače pa, me resnično zanima, kje so tisti forumu, ki dovolijo takšno smetenje, ki ga zagovarjaš. Prosim za vsaj nekaj povezav iz katerih bo jasno razvidno, da je pri njih dovoljeno vse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 Pa brez zamere!Tako je moje mnenje,ki pa mislim,da je realno! Ti si vedno realn. Ne samo to - ti si hiperrealn Miha27, spid3r, gandi in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Januar 28, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2010 Realno gledano, lahko tudi izpišemo statistiko nepotrebnih objav, ki so se brisale in kdo jih ima največ. Nekateri, ki se vedno najbolj razburjate, da se moderatorji in ne vem kdo vse spravlja na vas bi se morda čudili. Lahko, celo naredimo temo "Smetnjak" kamor se stekajo vse te nepotrebne objave za javno, da bodo lahko vsi videli kdo je tisti, ki najbolj smeti po forumu in da si bodo lahko na lastne oči ogledali te tako pomembne objave brez katerih vam živeti več ni. Drugače pa, me resnično zanima, kje so tisti forumu, ki dovolijo takšno smetenje, ki ga zagovarjaš. Prosim za vsaj nekaj povezav iz katerih bo jasno razvidno, da je pri njih dovoljeno vse. čar tega foruma je bla večinoma druženje ane...sei maš resne teme tam k so bl informacije pa nasveti...mas pa teme k so ble namenjenu druženju oz nabijanju tako rečeno...in zarad tega ma ta forum največ uporabnikov ker ni zatežen (forum) tko k ostali kjer se morš striktno držat unih predpisov drugače letiš dol... in a ni škoda da to počas uvajate na tem forumu k bo sam mn ljudi gor pršl. ostane taki k ste bli učas pa puste malo več svobode k drugje ...tak je moj mnejnje nvm kdo se nebo strinju sam večina pa mislm da se bo thumper, MoTo G_P, miha in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sesir Objavljeno Januar 29, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 29, 2010 Realno gledano, lahko tudi izpišemo statistiko nepotrebnih objav, ki so se brisale in kdo jih ima največ. Nekateri, ki se vedno najbolj razburjate, da se moderatorji in ne vem kdo vse spravlja na vas bi se morda čudili. Lahko, celo naredimo temo "Smetnjak" kamor se stekajo vse te nepotrebne objave za javno, da bodo lahko vsi videli kdo je tisti, ki najbolj smeti po forumu in da si bodo lahko na lastne oči ogledali te tako pomembne objave brez katerih vam živeti več ni. Drugače pa, me resnično zanima, kje so tisti forumu, ki dovolijo takšno smetenje, ki ga zagovarjaš. Prosim za vsaj nekaj povezav iz katerih bo jasno razvidno, da je pri njih dovoljeno vse. Verjamem in to z lahkoto! Jz se nič ne razburjam,da se kdo spravlja name-če bi dobro prebral,kar sem napisal bi to lahko tudi prebral!Kar se mene osebno tiče me ne moti,da so se določene moje izjave brisale-edino pravilno! Nikakor pa mi ni in mi ne bo prav,da je iz MS izginila komplet tema o pokanju okvirja na suzuki K5-ni se zaklenila kr zginila je! Potem v temi VRAGECI človek lepo vpraša v kateri repnici so bili z vrageci in ko mu odgovoriš seveda to ves en pameten modelator izbriše-verjetno,ker je off topic.Tam je pa bil z kavbojci in ne vrageci!Plus tega pa me moti še dvoličnost,do dodajanja linkov!Nekateri si lahko dajejo cele reklame,slike in linke pa ni nič narobe.Jz pa ne morem nekomu niti preko zasebnega sporočila poslat mail naslova! Tle se ne gre za živeti ali ne!Pač pa zato,da imate novega modelatorja,ki se vsaja,briše,"grozi" in to po temah,kjer to ni potrebno! Osebno nikakor ne zagovarjam smetenja!Vendar morava ločiti teme med seboj! Če pač imate novega modelatorja,ki kao ve,kaj je "topic" in tako rad briše objave naj se le tega loti po temah o motociklih.Pa ne na aktualni strani!Pač pa naj gre skozi celo temo in briše "off topic"Bo imela celo leto kaj brisat-sam je pa res,da se ne bo šlo prepirat,ker stalni uporabniki tega ne bodo-bomo opazili.Bodo pa vsi novi veseli!Dejansko se teme kot je rakitna,itd...zelo,zelo redko,če sploh kdaj berejo od začetka!O motociklih pa se najde kdo!Temo o Rakitni včasih preberem,ker je pač v njej bolj kot ne enaka ekipa,ki se meni...moj je le en post,ko je neki mashina težil tam...kot povsod! V bistvu je na popolnoma vseh forumih v takšnih temah,kar neki smetenja... Še enkrat ne podpiram smetenja v temah o motociklih a na forumu naših sosedov je tudi tega ohoho.Poglej temo o bmw s1000rr-recimo...-teh nekaj strani boš pa že šel skozi-pazi tema je bmw in ne aprilija!Je pa pri njih tega res katastrofa veliko!Po želji pa si lahko jutri zvečer vzamem čas in "najdem"in dodam še linke do drugih forumov!Je le tega zelo veliko in verjetno sam veš,da je to povsod nemogoče popolnoma urediti!Je pa res,da se po večini trudijo,da so teme o motorjih relativno pregledne,kar pa za ostale teme težko trdim!Dejstvo je pa tudi,da na tujih forumih po večini berem le teme o motorjih!Sem pa pogledal tudi v druge in tam je...kot tu,kaj češ....tako,da dodati nekaj linkov ne bo problem,če si vzamem malo časa! Niso teme kr"neki v bistvu tudi namenjene splošnemu pogovarjanju in ne za dvigovanje ega modelatorke,ki ima očitno žalostno spolno življenje in svoje frustracije zdravi na takšen način!Do zdaj sem mislil,da se v teh temah brišejo le javno neprimerne objave! Najboljše,da pride še "težit"v temo 125 javite se...je pa res,da je tam dost res mladih z močnim libidom in bo ji mogoče kdo polepšal.... In kaj je tema o Rakitni tako pomembna,da bi sploh lahko bil off topic v njej Zima je-veš to?Razen @thumperja se po rakitni vozijo le avti!In kaj je pol on topic?Če je led na cesti čez rakitno Lep pozdrav! casper7, damjanus, gandi in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 In kaj je tema o Rakitni tako pomembna,da bi sploh lahko bil off topic v njej Zima je-veš to?Razen @thumperja se po rakitni vozijo le avti!In kaj je pol on topic?Če je led na cesti čez rakitno Lep pozdrav! sorry ... ni bila prav rakitna... (nono).. pa tam ko je bilo se vozi tudi čuda drugih.. (wallbash ) ... rdeči vragec, rumeni cestak, sanda7,osa rider,skofk, petarda46, irenčko,tonto....(ok)... samo bi pa rekel takole : ja , zima je , zato se nam nekaterim , ki mogoče nismo zaradi poškodb sposobni smučat (pljunek čez levo ramo-masten) ali se sankat , zelo toži po vožnji z motorjem . motoriranje pa vsebuje tudi pogovore o pijači , kurbariji, hrani ,vremenu in - ne boste verjeli "vsemogočni " - tudi celo o motorjih . in če se pač tega ne moremo pogovarjati na terenu, se pač pogovarjamo tukaj ... pa še nekaj bi pripomnil : pol zdravja je smeh...druga polovica pa zajebancija ! (sex ni vse - včasih je treba tud mukat)... ups sm se zatipkal...(whistle) no pa lepo se imejte še naprej pa pojdite se ob sončku kaj peljat z motorjem..vsem želim veliko zdravja pred ,med in po furci..po katerikoli temi. lp thumper ( ) Dadi, sesir, gandi in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Junij 11, 2012 Deli Objavljeno Junij 11, 2012 Ti si vedno realn. Ne samo to - ti si hiperrealn Evo za začetek predlagam za kanto smeti kar Đastinov profil!!! Sej tam se smeti že tko domače počutjo, de se bodo kar same stekale tja!! U biti gre za njihov rojstni kraj DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 11, 2012 Deli Objavljeno Junij 11, 2012 Evo za začetek predlagam za kanto smeti kar Đastinov profil!!! Sej tam se smeti že tko domače počutjo, de se bodo kar same stekale tja!! U biti gre za njihov rojstni kraj Jaz bi predlagala še koga drugega, sam pol bi verjetno spet vekali.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 12, 2013 Deli Objavljeno April 12, 2013 pogrešam kofetkanje na rakitn pa tud če je kava u kurcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno April 16, 2013 Deli Objavljeno April 16, 2013 pogrešam kofetkanje na rakitn pa tud če je kava u kurcu O to je pa lepo, da prideš tudi na naš konec, pazi na novem asfaltu pred Rakitno drsi kot hudir ! Ob dežju pa še posebej . Se vidimo, če se srečamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se