jetman Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Ali so kje objavljeni rezultati? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 super organizacija- motoristi smo previdno in pametno jaka78 in Majesty 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 očitno tudi dirkališče ni več rešitev za zmanjšanje smrtnih nesreč na naših cestah, ampak je le izgovor! jaka78, musaschi64, Alla in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Nesreča na Grobniku Upam, da bo z možakarjem vse OK. Hudo je blo videt. Dej mi povej kaj je fora snemat reševalce na delu, kaj a smo res vsi taki lovci na senzacije al kako. Sam sem pri šestnajstih nemočen ležal, ko so se reševalci ukvarjali z mano in najbolj se spomnim kako bedno sem se počutil, ko me je ves folk buljil tam in sem jim bil senzacija dneva. V glavnem dragi Virko men se zdiš en idiot bladzo, jaka78, Majesty in 17 others 11 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Utrinek.... gsx750f, She in Zoki461 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Evo še par mojih slikc ImenitnaPriložnost, She, rot in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 očitno tudi dirkališče ni več rešitev za zmanjšanje smrtnih nesreč na naših cestah, ampak je le izgovor! Saj dirkališče nikoli ni bilo rešitev tega problema! grepavl, svobodnaptica01, Maja333 in 13 others 5 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kawl Objavljeno April 28, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2010 (popravljeno) Noben ampak čist noben se pa ne vpraša če je dirkališče grobnik sploh še varno. Če mene vprašaš se ta nesreča nebi zgodila če bi bilo na tistem ovinku pol metra peska po celem ovinku za šikano. In ja dobri ste fantje da se sploh upate vozit po tako zanikrnem dirkališču. Prav to me je najbolj odvračalo od tega da bi sploh probal peljat, ko sem še imel primeren motor. Tko da za vprašat se je če je s strani "lastnika dirkališča", vse OK. Moje mnenje je da je to daleč od OK. Popravljeno April 28, 2010. Popravil Kawl hilton, jaka78, Gorgh in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Noben ampak čist noben se pa ne vpraša če je dirkališče grobnik sploh še varno. Če mene vprašaš se ta nesreča nebi zgodila če bi bilo na tistem ovinku pol metra peska po celem ovinku za šikano. In ja dobri ste fantje da se sploh upate vozit po tako zanikrnem dirkališču. Prav to me je najbolj odvračalo od tega da bi sploh probal peljat, ko sem še imel primeren motor. Tko da za vprašat se je če je s strani "lastnika dirkališča", vse OK. Moje mnenje je da je to daleč od OK. veš se čisto strinjam z tvojim mnenjen glede infrastrukture da je v k....... tapametni so pač že zdavnaj na brno al pa panonijo prešaltali so pa pol druge stvarii oddaljenost finance itn........ upamo da se pač zadeve enkrat v XXX letih pri nas uredijo itn...... wedco, ImenitnaPriložnost, elbarto in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker125 Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Če primerjaš pannonijo z grobniko mislim da ni debate o tej primerjavi.Plus cene ko enkrat poznaš pannonijo lahko prideš ceneje skozi kot na grobniku.Montaža Gum 8eur.Hrana cene iste mogoče 1eur dražje.Pot samo 50km daljša.Vendar ko padeš mislim da je oskrba 200% bolša. Pa tudi možnosti da precej padeš 2xmanjše.Organizacija kot evropsko prevenstvo za vsakega amaterja,ne pa da se ti neumen hrvat dere ŠTA JE SLOVENAC JER SI PAO. Roky994, DXR16, hilton in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jaka78 Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Dobri ste nekateri,da se sploh upate dirkat.Sej se tuki lahko isto ubiješ,kot na cesti.Mene noben ne spravi sm gor al pa kamorkoli dirkat. :)Meni bi bila to muka bit stalno pod enim pritiskom in v enem strahu al se bo izšel ovinek ali ne al me bo vrgl sem al tja huh to ni zame,jst se lepo pelem po cesti in uživam Original-One, johnny21, hilton in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bela81 Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Dragi naš Spidy,vsi smo s tabo in vsi delamo neumnosti,ampak vse se oprošča.Tako,da okrevaj čim prej in upamo,da te spet vidimo kmalu na tvojem dirkališču,ki ti je tako všeč.Zmaži se,vsi smo s tabo.Srečno,dečko!!!! DXR16, ImenitnaPriložnost, v3sn4 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Hola, kot je že tekla debata tule, včeraj je bil zelo črn motodan, na pisti in cesti, sem bil kar zamorjen ko sem prišel domov, sploh nisem šel na forum... no danes sem se že malo skuliral (tudi vožnjica do Grobnika na Štajerski pokal je malo pomagala ) tko da evo nekaj slikc s še enega odlično organiziranega SloDneva, Gašper v3sn4, rumenicestak, P182 in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Hola, še malo slikc... v3sn4, SharpNinja, Zoki461 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Ali so kje objavljeni rezultati? KLIK Tamau in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno April 29, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2010 (popravljeno) Ekipa S2-INVEST RACING TEAM Popravljeno April 29, 2010. Popravil Zoki84 xyznanixyz, hilton in crusty 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 (popravljeno) Evo tuki, se vid kaj je blo, tm od 40s naprej. Kolega prav da nej bi mu olje v bremzah zavrelo, sam se ne spoznam. Upam, da se vsi pozdravjo! LP Popravljeno April 29, 2010. Popravil Codeine gandi, gsx750f in sjeng 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 hja, problem amaterskih dirk ... Majesty, dotem, grepavl in 12 others 3 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 (popravljeno) hja, problem amaterskih dirk ... Pa res... Sami amaterji: http://www.youtube.com/watch?v=XSQABXPtFIA http://www.youtube.com/watch?v=lCCsKYRRu5o ... D. Popravljeno April 29, 2010. Popravil danci1973 crusty, Alla, Foggy in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazmrva Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Rezultati treningov in dirk so na voljo na carman-motosport.si Do jutri zjutraj bo na tej povezavi tudi okoli 1600 fotografij iz dogodka. Zoki461, gsx750f in gandi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Pa res... Sami amaterji: V MotoGP so tako motorji kot vozniki "en malčk" bolje pripravljeni. malakai, hajamoto, Zigc in 8 others 2 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 V MotoGP so tako motorji kot vozniki "en malčk" bolje pripravljeni. ni res.. boljših od slovenskih rossijev ni bilo in ne bo nikoli.. hilton, Cufa, favorit in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 hja, problem amaterskih dirk ... Ne. To je problem enega človeka ki je precenil svoje sposobnosti. Tuki ni bil kriv motor. ni bil kriv grobnik. videl sem primer, ko je dirkaču na zaviranju na grobniku odpadla zavorna čeljust, pa je pristal popolnoma drugje. Ta dečko je v žaru borbe zmrznil. ALI PA POZABIL KAM GRE PRVI OVINEK. jasno je da na prvi ovinek, ki je po koncu cilne ravnine DESNI, ni bil pripravljen, ni ga imel namena odvozit. zakaj se je to zgodilo? najbrž zaradi pomanjkanja izkušenj. Tragedija. upam in si zelo želim, da posledice za vse vpletene ne bodo trajne, in da slovenski dan na grobniku ne postane tekma publike z alkoholom, v stilu Planice, kdo požre več. rumenicestak, favorit, Girl in 11 others 7 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Ne. To je problem enega človeka ki je precenil svoje sposobnosti. Tuki ni bil kriv motor. ni bil kriv grobnik. videl sem primer, ko je dirkaču na zaviranju na grobniku odpadla zavorna čeljust, pa je pristal popolnoma drugje. Ta dečko je v žaru borbe zmrznil. ALI PA POZABIL KAM GRE PRVI OVINEK. jasno je da na prvi ovinek, ki je po koncu cilne ravnine DESNI, ni bil pripravljen, ni ga imel namena odvozit. zakaj se je to zgodilo? najbrž zaradi pomanjkanja izkušenj. Tragedija. upam in si zelo želim, da posledice za vse vpletene ne bodo trajne, in da slovenski dan na grobniku ne postane tekma publike z alkoholom, v stilu Planice, kdo požre več. Na mashinin odgovor najprej napišeš "ne", nato pa sam v postu zapises, da je kriva neizkušenost (in potrdiš mashinin odgovor)...a ni neizkusenost = amaterstvo? Če bi bil izkusen bi bil profi. Drugace pa, upam da se ne boste mrhovinarji sedaj razpisali in zaceli pametovat, kaj je kdo kriv in kdo je kaj narobe naredu itd. Zgodilo se je, samo voznik zna zakaj. Bodite tolko fer pa ne ugibajte v tri dni in ga po nepotrebnem obtožujte, že tako ima dovolj skrbi v tem trenutku. Če bi radi izpadli carji na njegov račun, mu raje ponudite pomoč, mu bo bolj koristilo. Zna se, da se to lahko zgodi na taki prireditvi, in žal se je tokrat tako tragično razpletlo. dore, malakai, Alla in 11 others 10 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 ni res.. boljših od slovenskih rossijev ni bilo in ne bo nikoli.. Ti si vozu?? Nism te zasledil......pa saj je blo res morje šoferjev.... roko, ImenitnaPriložnost, domina in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se