maus Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 Bizi.. a si svojga Ducatija vozu al rumeno Yamaho ... je vse v redu s teboj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 maus Objavljeno Danes, 01:29 PM Bizi.. a si svojga Ducatija vozu al rumeno Yamaho ... je vse v redu s teboj ? Vozil rumeno Yamaho R6. Vse v redu z mano, razen zloma ključnice, pa mal me leva stran prsnega koša boli. Najbolj me veseli, da smo vsi celi, saj glede na slikce, vidim da se je dečko z Kawasakijem tud pobral, in upam da vse ok z njim. didy53 in supermoto00 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazmrva Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 tule si lahko ogledate še nekaj novih slikic iz dogodka: http://www.carman-mo...a_in_izven.html in Roberta Kranjca: http://www.carman-mo...bi_kranjec.html sergini 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Maj 19, 2010 Deli Objavljeno Maj 19, 2010 A kdo ve kako je s fantom Spidy? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzo Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 tud men zanima kako je z Bizjakom po nesrečnem padcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava spidy Objavljeno Junij 30, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 30, 2010 tud men zanima kako je z Bizjakom po nesrečnem padcu Meni gre počasi na bolje. Trenutno sem na rehabilitaciji na Soči mislim, da kar dobro napredujem. Ne spomnim se padca in tudi ne dirke, tako da mi sploh ni jasno kaj sem počel in zakaj sem tako odreagiral, kljub temu,da sem vse posnetke pregledal že najmanj 100x. Hvala vsem, ki ste mislili name! LRR, hilton, olmek in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Stari fajn se pozdrav grdo je blo ja.... damjanus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 tule si lahko ogledate še nekaj novih slikic iz dogodka: http://www.carman-mo...a_in_izven.html in Roberta Kranjca: http://www.carman-mo...bi_kranjec.html ooo to je pa ena lajdra iz kamnika... Kor13, BenX, damjanus in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Januar 4, 2011 Deli Objavljeno Januar 4, 2011 Še mal pa gremo spet :evilgrin: damjanus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Januar 4, 2011 Deli Objavljeno Januar 4, 2011 Še mal pa gremo spet :evilgrin: mal je še, sam se bo še uleeeekl :surrender: damjanus, Bremzer in MiriGSX600 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Februar 4, 2011 Deli Objavljeno Februar 4, 2011 Nč še ni za prijavit se :glare: damjanus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 http://www.carman-motosport.si/motosport/grobnik_2010.html jupi damjanus, jupiter in DXR16 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 če prav razumem... v kolikor se želim malo naganjat po progi se morem prijavit na trening, kar znaša 130€, s tem se nato lahko uvrstim tudi na dirko, kar mi sicer ni pomembno. rekreativna vožnja za 20€ je bol turistična varianta. na treningu nabi rad nikogar oviral (+ cena je kar solidna), rekreativno pa ne vem... se da dat koleno na asfalt in na ravnini malo gas zategnit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 če prav razumem... v kolikor se želim malo naganjat po progi se morem prijavit na trening, kar znaša 130€, s tem se nato lahko uvrstim tudi na dirko, kar mi sicer ni pomembno. rekreativna vožnja za 20€ je bol turistična varianta. na treningu nabi rad nikogar oviral (+ cena je kar solidna), rekreativno pa ne vem... se da dat koleno na asfalt in na ravnini malo gas zategnit? Moja izkušnja je taka...tudi na rekreacijski vožnji sm s kolenom podrgniu po asfaltu, najbolje se je postaviti bolj na začelje skupine da si lahko puščaš malo prostora pred sabo in potem malo potegneš...za trening bi ti pa toplo priporočal da imaš motor obut v gume za stezo, ker se ti gume za na cesto že proti koncu rekreacijske vožnje malenkostno pregrejejo, pri treningu, ko pa imaš možnost motor priganjati kolikor si ga zmožen, se ti bodo gume pregrele že po parih krogih, kar pa je nevarno že za kakšen padec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 Moja izkušnja je taka...tudi na rekreacijski vožnji sm s kolenom podrgniu po asfaltu, najbolje se je postaviti bolj na začelje skupine da si lahko puščaš malo prostora pred sabo in potem malo potegneš...za trening bi ti pa toplo priporočal da imaš motor obut v gume za stezo, ker se ti gume za na cesto že proti koncu rekreacijske vožnje malenkostno pregrejejo, pri treningu, ko pa imaš možnost motor priganjati kolikor si ga zmožen, se ti bodo gume pregrele že po parih krogih, kar pa je nevarno že za kakšen padec. hvala! mislim, da bo za prvič rekeracijska vožnja kar vredu, maš prav. glede na znajne, izkušnje, gume,... drugače pa opravičilo, ker sem zagnjavil v napačni temi, sem prepozno opazil, da je ta za prejšnje leto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 hvala! mislim, da bo za prvič rekeracijska vožnja kar vredu, maš prav. glede na znajne, izkušnje, gume,... drugače pa opravičilo, ker sem zagnjavil v napačni temi, sem prepozno opazil, da je ta za prejšnje leto. Pol se pa še mogoče vidmo na rekreacijski...za trening mi mal € nagajajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se