pohajač Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Končno sem po dolgem času spet ponosen da sem SLOVENEC!!! Bravo Petra :worship: :worship:
Dadi Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Zares prava športnica in ponosen sem, da jo imamo !! Marsikdo naj si jo vzame za vzgled, najbolj takrat, ko je težko in bi najraje stisnil rep med noge ! Ne, ona pa ne ! Bravo Petra Velika ! :trance_27_notworthy:
Jozee Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Točno tako kot je napisal aleksandergabriel... končno sem po dolgem času spet ponosen da sem SLOVENEC!!! Bravo Petra :worship: :worship:
LucifugeRofocale Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Točno tako kot je napisal aleksandergabriel... končno sem po dolgem času spet ponosen da sem SLOVENEC!!! Bravo Petra :worship: :worship: Ne vem, kaj mata vidva bit ponosna zarad tega? Runklni.:fredy: riderrgirl, Matori Hanzo, ImenitnaPriložnost in 6 others 7 2
Bojč Objavljeno Februar 19, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Nebi želel delat sranja tlele notr ampak... Včeraj sem se malo vrtel po forumih. Zanimiva je ena zadeva. Poleg pohval na Petrin račun, so seveda tudi vrli Zlovenci, ki so ta Petrin ne uspeh, ampak podvig popljuvali. Nekatere od teh pljuvačev poznam že iz tem v prejšnjih mesecih. In sedaj zanimivost, ki v bistvu to sploh ni: ti pljuvači v debatah o RKC striktno zagovarjajo farje, v političnih temah pa Janšo. Misli si pa lahko vsak kar si če...
Pervy Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Nebi želel delat sranja tlele notr ampak... Včeraj sem se malo vrtel po forumih. Zanimiva je ena zadeva. Poleg pohval na Petrin račun, so seveda tudi vrli Zlovenci, ki so ta Petrin ne uspeh, ampak podvig popljuvali. Nekatere od teh pljuvačev poznam že iz tem v prejšnjih mesecih. In sedaj zanimivost, ki v bistvu to sploh ni: ti pljuvači v debatah o RKC striktno zagovarjajo farje, v političnih temah pa Janšo. Misli si pa lahko vsak kar si če... prvo čestitke petri! potem pa replika na post zgoraj: Pa kaj te čudi, saj je splošno znano da je petra komunist :evilgrin: anja37 in DAN 1 1
vapotek Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 ti pljuvači v debatah o RKC striktno zagovarjajo farje, v političnih temah pa Janšo. So pač pedri, jebi ga... P.S. peder ni bilo mišljeno kot spolna orientiranost, ampak kot.....ma saj veste kaj sem mislil... suzuki, thumper, nejcgs in 1 other 2 2
suzuki Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 (popravljeno) ...ko priznajo tudi legende... Popravljeno Februar 19, 2010. Popravil suzuki SharpNinja, domina, She in 7 others 9 1
Cartman Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Kar je petra nardila je blo nehumano. dobesedno out of this world. popolno spoštovanje!!! Zdej lahko kdo polemizira da ni dobro in prav, tvegat zdravje in življenje, vendar epski boji po pravilu niso nikoli racionalni, in sovražnik je po pravilu videti nepremagljiv. petrina medalja je epski dosežek. zame je pederisanje tud tole kako hitro in brezkompromisno se nalimajo, prisesajo, na uspehe in garanje drugih. Gospod predsednik je pr meni s svojo brezsramnostjo padel precej nizko na lestvici politikov. nejcgs, dotem, gandi in 3 others 6
Rude Boy Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Pa kaj te čudi, saj je splošno znano da je petra komunist :evilgrin: zame je pederisanje tud tole kako hitro in brezkompromisno se nalimajo, prisesajo, na uspehe in garanje drugih. Gospod predsednik je pr meni s svojo brezsramnostjo padel precej nizko na lestvici politikov. itak ! to so zmožni samo tipice in tipi kova Sava Kovačevič ! ti pa si verjetno tudi zaslužijo kako dolikovanje in odlikovanje,pa če tudi je od predsednika ! lahko pa je tudi od ostalih komunistov !
halls Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Petra je carica!!!! :trance_27_notworthy: Al se samo meni zdi,da na teh OI ni najbolše poskrbljeno za varnost?
Rude Boy Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Vlogo tehničnega delegata na preizkušnjah v smučarskem teku na teh olimpijskih igrah opravlja Slovenec Uroš Ponikvar, ki pravi: Ovinek, v katerem je Petra padla, je širok devet metrov. Na uradnem treningu je bil sneg še zelo počasen. Čeprav smo imeli od 500 do 1000 spustov, nihče ni omenil, da bi bilo problematično. Se strinjate, da je bila proga preslabo zavarovana? Med tekmo je na tistem mestu padla le ena tekmovalka, vendar na koncu zavoja. Običajno te vrže nekaj metrov po njem. Majdičeva je v ovinek prismučala po nekoliko drugačni, ne idealni liniji. Če ostaneš na njej, se kotanja ne vidi. Stopiti je treba čisto na rob, da jo ugledaš. na tekaških smučah še nisem stal, a zgledajo kot neki okrogli zobotrebci ! vse skupaj splet nekih čudnih okoliščin in končnega razpleta !
Butnglavc Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Progo bi bilo treba zavarovati tako, da vanjo ne more pasti nihče!
thumper Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 če si je pa kdo RES zaslužil odlikovanje si ga je pa ona... :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: anja37 in sayo 1 1
billy Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Ma ne Kresalka si ga.... dotem in thumper 1 1
thumper Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Ma ne Kresalka si ga.... sem šel včeraj povsod vprašat.. pa pravijo , da se te tvoje izjave ne da v drobiž zmenjat ..
maus Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 js predlagam, da bi šla skakat namest Damjana... v počasnem posnetku se lepo vidi, da je skočila dalj ... edin telemark ji ni ratu rdeci_vragec, malakai in T-boy 3
rdeci_vragec Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 js predlagam, da bi šla skakat namest Damjana... v počasnem posnetku se lepo vidi, da je skočila dalj ... edin telemark ji ni ratu Pa še telemark bi ji verjetno ratal, če bi organizatorji uredili doskočišče...
KawasakiGirl Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 Zakon je res je pomojem vsak ob njenem nastopu in dosežku ostal brez besed, pa s kšno solzico v očeh... res si zasluži to medaljo, pa še veliko več...
Kramp Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 Zakon je res je pomojem vsak ob njenem nastopu in dosežku ostal brez besed, pa s kšno solzico v očeh... res si zasluži to medaljo, pa še veliko več... Majdička je tipičen primer nenormalnosti in nadpovprečnosti, s katero se povprečneži tako radi poistovetijo. Moderno gladiatorstvo. Alla, iom in Dadi 3
Dadi Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 Majdička je tipičen primer nenormalnosti in nadpovprečnosti, s katero se povprečneži tako radi poistovetijo. Moderno gladiatorstvo. Ja tole pa je prava beseda, bravo !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se