SANJIN-MIXON Objavljeno November 7, 2010 Deli Objavljeno November 7, 2010 Popoldne sem se na poti mimo tudi jaz ustavil za nekaj minut, ampak so bili zal ravno karti na stezi, tako da sem se kar hitro odpeljal. Škoda ! Bi moral mal počakat pa bi se skupaj pognali v adrenalin ha ha! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 7, 2010 Deli Objavljeno November 7, 2010 (popravljeno) Jaz imam pa eno vprašanje glede gum.. Drug vikend imam v načrtu Marof, če bo vreme omogočalo in mi je kolega dal eno zadnjo Dunlop GP 7614. Kolikor sem gledal po tabelah je to soft zmes gume. Vem, da se soft za na Grobnik priporoča pri visokih temperaturah asfalta, nad 40°C, ampak kolikor vem, na Grobniku v kombinaciji z GPjkami nekako velja obratna logika kot sicer.. Drugače (druge piste in gume) kolikor sem bral, se fura ob vročem hard in ob mrzlem soft. Zanima me torej, ali to pravilo bolj vroče bolj mehka guma, oziroma bolj hladno bolj trda guma, velja na splošno za Dunlop GP gume, al to velja sam na Grobniku. Naslednji vikend namreč nameravam vozit tole GP 7614 na Marofu in me zanima kaj lahko pričakujem. Grip verjetno ne bi smel biti problem, če izbereš mal napačno zmes, se pa verjetno guma precej hitreje obrabi.. Al kako? Popravljeno November 7, 2010. Popravil Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 7, 2010 Deli Objavljeno November 7, 2010 (popravljeno) jest sm lani soft GP-jko znucal v treh sešnih do platna..tudi pri temeperaturi okoli 15 stopinj tko da se ti najbrž ne splača.. Popravljeno November 7, 2010. Popravil biker77 Agostini, Zoki461, suzuki in 8 others 5 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno November 11, 2010 Deli Objavljeno November 11, 2010 Helou, gre še kdo na marof v soboto? Imava še en prostor na prikolici. Štart je iz LJ. Naložilo se naj bi jutri v petek. Javite se junaki iz LJ. LP Matej SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 Evo pa imamo polno prikolico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 Evo pa imamo polno prikolico. Sam da nam nebote delal gužve po pisti SANJIN-MIXON in svobodnaptica01 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 Sam da nam nebote delal gužve po pisti grrrrrrrrrr, no bomo jutr vidl kdo bo komu..... SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 grrrrrrrrrr, no bomo jutr vidl kdo bo komu..... Ha Ha vidim da se boste imeli fajn ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 12, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2010 Ha Ha vidim da se boste imeli fajn ! Hola mojster, prideš pogledat kolk fajn se bomo imeli?? vreme bo tkole Milunka, Cupo, dotem in 7 others 7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 Moja dodatna pridobitev za na Marof, samo super moto kolesa pa bo žurka ha ha ha! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 Moja dodatna pridobitev za na Marof, samo super moto kolesa pa bo žurka ha ha ha! s tem se boš pa 1.13.xx peljal.. ta kratek krog..mogoče.. dotem, LRR, SANJIN-MIXON in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 Če jutri menjam motor in uredim zavarovanje se vidmo na testni vožnji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 s tem se boš pa 1.13.xx peljal.. ta kratek krog..mogoče.. Mogoče pa res, sam toliko da se ve, točno ta motor je bil moj prvi leta 2004, sedaj sem ga pa nazaj kupil ker mi je ostal pri srcu malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petroladdict Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 Slikice od včeraj so na tej povezavi: http://picasaweb.google.com/115399732510252994992/NoviMarof13112010?authkey=Gv1sRgCPaWsM-WprjlLA# Za potopis bom pa kar Suzukija prosil. LP Nejc Kor13, malakai, condor in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 Kot sem zasledil tukaj in verjetno še kdo opazil, me zanima če kdo ve zakaj se brišejo komentarji iz tega foruma, saj ni bilo nič takega napisanega, to osebno sprašujem modelatorja, hvala za odgovor !!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 a ni bla ena stran o tem kako je nekdo rc8 kupil in ni uspel poslikat? men se zdi da bi to v kako drugo temo pasal.. ne vem no sax46, dotem, flero in 8 others 3 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 Slikice od včeraj so na tej povezavi: http://picasaweb.goo...CPaWsM-WprjlLA# Za potopis bom pa kar Suzukija prosil. LP Nejc Lepe slike, ni kej! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 Slikice od včeraj so na tej povezavi: http://picasaweb.goo...CPaWsM-WprjlLA# Za potopis bom pa kar Suzukija prosil. LP Nejc Super fotke, super družba, super... Me2You 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 Je bilo danes kaj akcije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava suzuki Objavljeno November 14, 2010 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno November 14, 2010 Slikice od včeraj so na tej povezavi: http://picasaweb.google.com/115399732510252994992/NoviMarof13112010?authkey=Gv1sRgCPaWsM-WprjlLA# Za potopis bom pa kar Suzukija prosil. LP Nejc Hola mojster, hahaha, potopis praviš danes sem malce martinovsko utrujen, zato bo "potopis" bolj kratek, bom nadaljeval kar s Condorjevimi ugotovitvami Super fotke, super družba, super... ...super vreme, ki nam zadnjih pet, šesti vikendov postreže vsakič s stopinjo višjo temperaturo, včeraj se je na Marofu na enem kupu drenjalo kar 18 Celzijev v lepem, prijaznem, toplem sončku, odlični in zabavni družbi je bilo drajsanje en sam užitek Matej46 nam je spet pekel tople snedviče, medvedek je - poleg tega, da je bila moj chief mechanic - s Petroladdictovim fotičem poklikala cel kup sličic in, z nekaj škatlami domačih sladkih dobrot, poskrbela tudi za naše vedno sladkosnedne želodčke spoznali smo tudi Dant3ja (prepoznali smo ga seveda po njegovi Zebri!), ki se je na svojem vikend popotovanju za nekaj minutk ustavil tudi pri nas kar prekmalu se je sonćek odpravil spat, a ker smo bili še polni energije, smo se na poti domov ustavili še na dolenjskem martinovanju, kar nam je šlo tako zelo dobro od rok (no ja, u bistvu od ust in kozarcev ), da smo kar ostali čez noč in, malce "utrujeni", prišli domov šele danes popoldne :naughty: za nami je tako že peti ali šesti zaporedni (in vsakič stopinjo toplejši) obisk Marofa, vsak zase nepozaben in užitka poln kot najboljša čokoladna torta... morda je bil prav ta včeraj zadnji letos - morda pa tudi ne, saj je za naslednjo soboto napoved sonček in 13 stopinj!! (ne, Condorja ni treba vprašat kaj to pomeni, zna on dobro šta je ) Krejzi, gandi, Cupo in 14 others 14 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 napoved sonček in 13 stopinj!! (ne, Condorja ni treba vprašat kaj to pomeni, zna on dobro šta je ) najbolš da motor počaka kr na prikolici :naughty: , da nebom skos nalagou gandi, SANJIN-MIXON in Me2You 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 Suzuki a si ga tlele driftu al sam jst čudn vidm? Me2You, Kor13 in casper7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 Suzuki a si ga tlele driftu al sam jst čudn vidm? jaz mislim da je driftu, svaka čast !!! casper7 in Me2You 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 jaz mislim da je driftu, svaka čast !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petroladdict Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 jaz mislim da je driftu, svaka čast !!! Čist supermoto stil:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se