suzuki Objavljeno November 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2010 (popravljeno) Hola, ja včasih je šlo mičkenmal pošrek evo še nekaj mojih slikc: tkole so se eni vozili :naughty: Popravljeno November 14, 2010. Popravil suzuki blu, Cupo, SharpNinja in 7 others 7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 Suzuki a si ga tlele driftu al sam jst čudn vidm? to ga je Rok čist navdušu, pa je blo treba probat roko in Me2You 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno November 15, 2010 Deli Objavljeno November 15, 2010 suzuki tole prikolco sm pa vidu v soboto okol 8 zjutraj na avtocesti proti novem mestu. Rjava je bla pa 2 motorja gor , tko da sem skor 100% Jst sm mel šolo in smo mel en pohod, eni ste/so pa užival dobre slike drugač Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno November 15, 2010 Deli Objavljeno November 15, 2010 suzuki tole prikolco sm pa vidu v soboto okol 8 zjutraj na avtocesti proti novem mestu. Rjava je bla pa 2 motorja gor , tko da sem skor 100% Jst sm mel šolo in smo mel en pohod, eni ste/so pa užival dobre slike drugač Ja, to smo bli mi logarr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno November 18, 2010 Deli Objavljeno November 18, 2010 ta vikend gre kdo dol? Kak je sploh še vreme? Je še primerno? Mi smo zdaj po koncu sezone se odločili, da bi šli 1x probat. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 18, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 18, 2010 Hola mojster, sem jst namesto tebe kliknil na vremensko napoved kot vidiš precej slabo kaže za ta vikend Cupo, She, blu in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno November 18, 2010 Deli Objavljeno November 18, 2010 Hola mojster, sem jst namesto tebe kliknil na vremensko napoved kot vidiš precej slabo kaže za ta vikend nebo več vremena.... :surrender: SANJIN-MIXON in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda79 Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 lep pozdrav Marofci prodal sem mojga cbr 00, imam pa še 900 rr l. 97, spredaj 16 colna felna , kje se da dobit kaka dobra guma za na marof , tu ko vprašam imajo samo quolifera, ali pa metzeler m3 16 , navajen sem na battlax 002 003. hvala , Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 če nameravaš motor obdržati "do konca" se ti mogoče splača razmislit o nakupu kakšne rabljene felne 17" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 lep pozdrav Marofci prodal sem mojga cbr 00, imam pa še 900 rr l. 97, spredaj 16 colna felna , kje se da dobit kaka dobra guma za na marof , tu ko vprašam imajo samo quolifera, ali pa metzeler m3 16 , navajen sem na battlax 002 003. hvala , Če maš 16,5" felte vem za kr nekaj novih GP-jk po ugodni ceni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda79 Objavljeno December 27, 2010 Deli Objavljeno December 27, 2010 Če maš 16,5" felte vem za kr nekaj novih GP-jk po ugodni ceni na felni piše 16" tak da je to to ,vseeno hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 5, 2011 Deli Objavljeno Marec 5, 2011 Od danes najprej učitelj alpskega smučanja 1 casper7, roko, ZdenkoK in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 5, 2011 Deli Objavljeno Marec 5, 2011 Ups, se opravičujem za offtopic, hotel napisat v temo SMUČANJE 10/11, pa sem imel še to odprto in zamenjal.. Prosim moderatorja če pobriše hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Marec 6, 2011 Deli Objavljeno Marec 6, 2011 če nameravaš motor obdržati "do konca" se ti mogoče splača razmislit o nakupu kakšne rabljene felne 17" Paše od CBR 600 letnik tam okol od 94-98 če se še prav spomnem (jest sm zamenjal sprednjo 16 z 17 col na vseh mojih petih CBR 900 RR ). Do uključno 97.l imajo te spredaj 296 mm disk. Na CBR 900 RR 98 in 99 so diski 310 mm in paše sprednja feltna od CBR 1100 xx. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se