Skoči na vsebino

aprilia rs


timomimo

Priporočene objave

kupil bi aprilio sr . seveda vodno hlajeni motor ker mam doma zračno hlajenega in se mi je preggrel . torej aprilia sr 50ccm . svetujte mi o motorju npr končna, moč uporabnost. uglavnem povejte vse kar veste da nebi slučajno kupoval mačka u žaklju . že vnaprej se zahvaljujem za odgovore.aja pa oprostite za napako v naslovu (sr kupujem sr)

Popravljeno . Popravil timomimo
  • Ni mi všeč 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kupil bi aprilio sr . seveda vodno hlajeni motor ker mam doma zračno hlajenega in se mi je preggrel . torej aprilia sr 50ccm . svetujte mi o motorju npr končna, moč uporabnost. uglavnem povejte vse kar veste da nebi slučajno kupoval mačka u žaklju . že vnaprej se zahvaljujem za odgovore.aja pa oprostite za napako v naslovu (sr  kupujem sr)

Svetujem ti da kupiš navadnega (na frgazer) in ne tistega na "ajnšpric" (direktni vbrizg-factory). Navadnega boš lahko predelal tako kot vsak običajen skuter, medtem ko boš na factoryu mogel odšteti več denarja za predelavo, pa še manj možnosti, delov imaš na izbiro. Drgač pa se ti vodno hlajeni ne bo pregrel, že zračni se ne more kar tako  :whistle:. Končna bo pri obeh, brez blokad nekje 75km/h. Edino da ima factory manjšo porabo. Uporabnost pa kot vsak skutr....

In ja z nakupom aprilie neboš zgrešil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!