Skoči na vsebino

180ccm3 motor na orginal 50ccm3 okvir?

markob

Priporočene objave

Mislim da je tukaj samo par starih tem na to temo, kolkr vidm pase motor 125ccm3-180ccm3 na okvir od 50ccm3 piaggio skuterja in druge, zanima me samo če kdo ve ali je razlika med 50ccm3 in 180ccm3 okvirjema glede ojačitev in če je katere so to?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 mesecev pozneje...

Mislim da je tukaj samo par starih tem na to temo, kolkr vidm pase motor 125ccm3-180ccm3 na okvir od 50ccm3 piaggio skuterja in druge, zanima me samo če kdo ve ali je razlika med 50ccm3 in 180ccm3 okvirjema glede ojačitev in če je katere so to?

Brat ima na ZIPu 50 mašino od Runner/ZIP 180 :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če hočeš izvedeti, izvedi to menjavo okvirja, pelji se z najvišjo hitrostjo, po možnosti v nasprotno vozno smer na cesti. Ko bo treba na hitro zabremzat, boš videl vse. Le pazit moraš, da boš imel na sebi vsaj dve zaščitni obleki in res debelo čelado, da ne umreš vmes... :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!