cyc Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Z boljso polovicko nekje na toplem :) To o "boljsem" bi se dalo razpravljati ... :D Bom pa tudi jaz tam (no shit :lol:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMY Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Bohinj, 1 teden, drinking, iting, skiing, sanking, voking, sliping, love mejking, resting.... :) :D :lol: :wink: maš še kej placa???? :D :D A za tvojo punco? :lol: :wink:...Ma smo se samo malo hecali.... :) :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Ha, se ne vem kje bom dons pristala, kaj bi vedla kje bom cez 2 mesca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Nekam,kjer bom lahko na toplem DOL PADU!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Nekam,kjer bom lahko na toplem DOL PADU!!!!!!! Klimbra-saj veš kje stanujem...me casa e tua casa....(Pepe,upam da sem pravilno napisal...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Po vsej vrjetnosti bom dremucku v topli postelji v nivi hišici. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Kam, kam :?: Saj smo rekli, da se gremo opoldne z motorčki peljati, zvečer pa na novoletni ples :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Za tri dni v Izolo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Za tri dni v Izolo. ... samo za kopanje v morju bo pa malo premrzlo (ali pa tudi ne) ... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Oktober 31, 2002 Deli Objavljeno Oktober 31, 2002 Ja, kaj nobeden ne rabi delat 31.12 ali pa 01.01.??? :roll: mene pa čaka novoletni šiht.... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 31, 2002 Deli Objavljeno Oktober 31, 2002 Ja, kaj nobeden ne rabi delat 31.12 ali pa 01.01.??? :roll: mene pa čaka novoletni šiht.... :? ojoj revica a se ne da nikakor zment da ne bi delala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Oktober 31, 2002 Deli Objavljeno Oktober 31, 2002 Ja, kaj nobeden ne rabi delat 31.12 ali pa 01.01.??? :roll: mene pa čaka novoletni šiht.... :? ja kašno službo pa maš, da te bodo še za NL matral??? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Oktober 31, 2002 Deli Objavljeno Oktober 31, 2002 V gostinstvu je tak...ko drugi uživate, mi najbolj delamo...heheheh...pa ne da bi vam bila vouš :wink: :roll: Bo treba službo menjat.... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Oktober 31, 2002 Deli Objavljeno Oktober 31, 2002 Z 31 na 01 nočna izmena,yeah :D :shock: :idea: :drinking: :bday: :Fade-color :B-fly: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se