Nata Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 ... meni bi bilo lepo ... ... če bi me ... ... ko me več ne bo ... ... pokopali ... ... pod dobro, sočno hruško ... ... niso mi všeč grobovi in pokopališča ... ... hočem oditi brez solza in sprevodnega blišča ... ... dajte me pod hruško ... ... da boste vedno ... ... ob zobanju njenih sadežev ... ... rekli ... mater ... Nata ... je pa letos spet ubitačno dobra ... O:-)
Pravokotar Objavljeno Oktober 25, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2003 Paul Verlaine: Chanson d'automne Les sanglots longs Des violons De l'automne Blessent mon coeur D'une langueur Monotone. Tout suffocant Et bleme, quand Sonne l'heure, Je me souviens Des jours anciens Et je pleure Et je m'en vais Au vent mauvais Qui m'emporte Deça, dela, Pareil a la Feuille morte.
Manu Objavljeno Oktober 25, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2003 (popravljeno) Tvojo ljubezen potrebujem kot preskusni kamen za svoj obstoj. Je kot sonce, ki mi vdahne življenje. Utonila bom v spanec v molitvi zate. Potreba, da te vidim srečnega, mi daje vero. Moje zadnje budne misli in vse moje sanje so posvečene tebi. Napisala Juliette Drouet Victorju Hugoju Popravljeno Oktober 25, 2003. Popravil Manuela
Manu Objavljeno Oktober 25, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2003 Mirna sem. Presenetljivo mirna. Nekaj ne bo vredu z mano.
Klo Objavljeno Oktober 26, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2003 vsak dela prost dan je dobrodošel :D
Max Objavljeno Oktober 26, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2003 vsak dela prost dan je dobrodošel :D ...in potem uzivas dvojno, kot v tem primeru.... enkrat za praznik in drugic za vikend :ph34r: .....
kekec III Objavljeno Oktober 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 29, 2003 Dan mrtvih je edini dan, ko hočejo živi na pokopališče.....
Alla Objavljeno Oktober 30, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2003 V soboto bom kupila rože.........zase........ Alla
Sanda7 Objavljeno Oktober 30, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2003 Kaže da bo prvi november po dveh letih lepega vremena,v kur... Sem prov vesela da ne bo mraza da se ne bojo dame po britofu sprehajale v krznenih montlih,kot na modni pisti.Poleg tega je pa brez veze da greš točno ta dan na grob prej pa ne.Pol se pa sam gleda in opravlja katiri grob je lepši in kateri ma več svečk.
Vale Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 James Van Praagh Bral bom o možu, ki je spregovoril na pogrebu prijateljice. Povedal je datum z nagrobnika – datum začetka in zadnjega dne. Da prvi je dan rojstva njenega, o naslednjem je govoril v solzah, najpomembnejši od vsega pa je pomišljaj, zapisan vmes. Je namreč namesto vsega njenega bivanja na obličju sveta in samo kdor jo je imel rad, ve, koliko velja tista črtica. Ne šteje, koliko imamo: avtomobile… hišo… denar. Pomembno je, kako živimo in ljubimo in kako preživimo pomišljaj. Zato premisli vse in temeljito … si želiš spremeniti kaj? … Časa ne veš, koliko je minilo, in ali je od pomišljaja morda ostal le še vezaj.
kekec III Objavljeno November 1, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2007 ...konec življenja,a ne ljubezni...
Lobo Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ...konec življenja,a ne ljubezni... Včasih je tudi obratno.
_Nejkooo_ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 danes sem ga tak žgal z motorjem pri dobravi, da so še mrtvi prišli poglejat kdo tak ruži :lol1:
sjeng Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 (popravljeno) danes sem ga tak žgal z motorjem pri dobravi, da so še mrtvi prišli poglejat kdo tak ruži :lol1: Kawi itak zmer neki ruži sam zalaufaš Popravljeno November 3, 2007. Popravil sjeng
Lobo Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Kawi itak zmer neki ruži sam zalaufaš Ne rabiš niti zalaufat, pa že klopoče kot star obodinov pralni stroj.
Manu Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 (popravljeno) ...konec življenja,a ne ljubezni... Ful dobro, stari.... :trance_33_sleep: Še dobro, da sem šele danes prebrala :krneki: p.s. Saj veš " Potreba, da te vidim srečnega, mi daje vero." Ti Keki ti..... :doze: :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 Najbolj pa :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: se mi dozdeva... Popravljeno November 3, 2007. Popravil Manu
vapotek Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Moji pokojni prijateljici Petri in mojemu pokojnemu prijatelju, staremu fotru Stanetu. Za ostale mi pa dol visi...... Furioso 1
kekec III Objavljeno Oktober 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 KAKOR GALEBI IN VALOVI SE SREČUJEMO, GALEBI ODLETE, VALOVI ODPLUJEJO, IN MI ODHAJAMO... (JONATHAN LIVINGSTON GALEB)
Zdrawc Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Tole ima pa okus, kot da bi mrliča jedu...............(Kolega)
riderrgirl Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 dejmo se spomnit tut kdaj čez leto....tistih ki so bili del našega življenja...in vsakdana... :trance_33_sleep: ne samo za 1.november js ravno takrat ne grem tja..kr grem čez leto velikokrat in redno pa še novga montla nimam :unsure:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 dejmo se spomnit tut kdaj čez leto....tistih ki so bili del našega življenja...in vsakdana... :trance_33_sleep: ne samo za 1.november js ravno takrat ne grem tja..kr grem čez leto velikokrat in redno pa še novga montla nimam :unsure: A to se mormo prav tko 'javno spomnit', na forumu? Al je dovolj, če se vsak intimno, pri sebi, pa če se morda kdaj 'pogovori' s preminulimi, denimo prijatelji, starši, ljubicami ... ? Furioso 1
impulz Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 tu se spet da svoj ego futrat. :yawn:
riderrgirl Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 A to se mormo prav tko 'javno spomnit', na forumu? Al je dovolj, če se vsak intimno, pri sebi, pa če se morda kdaj 'pogovori' s preminulimi, denimo prijatelji, starši, ljubicami ... ? vsak naj se spomni kot želi..nisem napisala s tem namenom..kako naj se kdo....al pa kdaj.. ti morš bit pa itak na vsakmu piskru pokrov ne...smo se že navadl... :wacko:
soncy Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 dejmo se spomnit tut kdaj čez leto....tistih ki so bili del našega življenja...in vsakdana... :trance_33_sleep: ne samo za 1.november js ravno takrat ne grem tja..kr grem čez leto velikokrat in redno pa še novga montla nimam :unsure: nevem, če obstaja kdo, ki bi se pokojnih spomnil samo za 1.november. :wacko: men osebno je ta praznik čist brezvezen, ker urejam grob celo leto in grem prižgat svečo, ko jo jaz želim prižgat. se mi zdi, da je enourno stanje ob grobu za 1.november bolj namenjeno obiranju ljudi, ki so ob grobovih, kot pa spoštovanju do pokojnih. :evilgrin: zato letos ne grem, enkrat je treba začet poslušat sebe in se ne ozirat na druge. O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se