stuhec Objavljeno Marec 7, 2010 Deli Objavljeno Marec 7, 2010 kako je s tem, če ti delodajalec plača dohodnino al ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 7, 2010 Deli Objavljeno Marec 7, 2010 kako je s tem, če ti delodajalec plača dohodnino al ne če maš srečo, ti jo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2010 če maš srečo, ti jo. pa čakaj ni to njegva obveza ? al pa ti mora pri plači dodati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 12, 2010 Deli Objavljeno Marec 12, 2010 pa čakaj ni to njegva obveza ? al pa ti mora pri plači dodati v Sloveniji živiš tukaj delodajalcu še plačo ni obvezno dajat, kaj šele plačevat prispevke TOMTECH 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 27, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2010 pa kaj se zgodi delodajlcu če ni plačal vseh prispevkov oz. katere mora plačati ? obvezno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 27, 2010 Deli Objavljeno December 27, 2010 (popravljeno) pa kaj se zgodi delodajlcu če ni plačal vseh prispevkov oz. katere mora plačati ? obvezno plačat more: prispevke delodajalca (to nimaš v bruto plači) zdravstvo, pokojninsko in še par € ostalih prispevkov (to ti trgajo od bruto plače) če ne plačuje: če ima delodajalec veze se mu ne zgodi nič, delavcem tudi laufa zavarovanje čeprav ni plačano in sploh ne vejo. če je delodajalec en navaden smrtnik mu takoj zablokirajo zdravsvo za delavce in njega, pa njega kazensko ovadijo. meni so se oni zmotili (mam s.p.) in me dali med neplačnike pa sem imel takoj blokirano zdravstvo in sem moral sam dokazovat da sem plačal pa urejat odblokado, nekaterim pa se ne zgodi nič. to je SLO danes. aja če je delodajalec navaden smrtnik te zablokirajo v enem mescu ali še manj, tako da veš kake veze morejo imet nekateri da si lahko privoščijo neplačevanje več mesecev ali celo let. Popravljeno December 27, 2010. Popravil PERVY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 27, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2010 pri men piše da je plačano samo zdravsteno zavarovanje vse dugo piše nula plačanega tneska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 30, 2010 Deli Objavljeno December 30, 2010 pri men piše da je plačano samo zdravsteno zavarovanje vse dugo piše nula plačanega tneska ne razumem kje ti to piše, da je samo zdravstveno ostalo pa nula? na plačilnem listu ti piše bruto - ZZV (zdravstvo)- POZ (pokojninsko) - OP (ostalo) = neto lahko pa da plačuje delodajalec samo zdravstevno zato ker to najbolj kontrolirajo in da ni blokirano ker to hitro ugotoviš, ostalo pa ne kar pomeni da ti ne teče pokojninska doba. Sicer pa lahko vse preveriš na davkariji in zavodu za pokojninsko. če ti ne nakazuje vsega je to kršitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 10, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2011 pri davčni sem dal za izpis prispevkov dobil domov od davčne uprave je točno napisano PRISPEVKI V BREME DELODAJALCA - ZAVAROVANCA: pokojninsko in invalidsko zav., zdravstveno, starševsko, zaposlovanje PRISPEVKI V BREME DELODAJALCA : pokojninsko in invalidsko zav., zdravstveno, starševsko, zaposlovanje in potem obračunani in plačani znesek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se