Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Verjetno ne bi škodilo, če bi zadevo prestavili na zimski čas.

Sedaj ves čas beremo neprebrane replyje iz prihodnosti. :wink: :lol:

Objavljeno
to si sam nastavis v profilu ....

prestavis na zimski cas iz poletnega ;)

default ura je narobe. če sem neprijavljen kaže 1 uro nazaj...

Objavljeno
to si sam nastavis v profilu ....

prestavis na zimski cas iz poletnega ;)

default ura je narobe. če sem neprijavljen kaže 1 uro nazaj...

aja? hmmm tega pa ne vem... bo cody al pa nois odgovoru

Objavljeno
aja? hmmm tega pa ne vem... bo cody al pa nois odgovoru

Sistemska ura je ze OK, morda ima forum svojo nastavitev .... ampak sistemska ura je OK.

www:~ # date

Thu Oct 31 17:20:14 CET 2002

:D

Objavljeno

ponavadi je default ura foruma enaka sistemski, sam ta forum je itak sumljiv :twisted: :wink: :roll:

Objavljeno

Nastavi si uro v lastnem profilu :!: :!: :twisted:

Včasih pomaga :roll: :idea: :!:

Objavljeno
Nastavi si uro v lastnem profilu  :!:  :!:  :twisted:  

Včasih pomaga  :roll:  :idea:  :!:

a to men? preberi moj prvi post v tej temi...

Objavljeno

Nastavi si uro v svojem profilu, kot so ti ze prej povedali.

P.S.

In kateri brezplačni forumi po tvojem niso sumljivi?

Objavljeno

Zadnjič je pri meni bila prjatlca, ki je tudi motorist in je imela pripombo, ker ste moderatorji pri seznamu članov spremenili način iskanja objav. Baje je bilo prej po abecedi in je bilo lažje koga najdet oz. njegove objave. Jaz na forumu nisem tok časa in ne vem kako je bilo prej. Hvala za odgovor.

Objavljeno

Nastavi si uro v svojem profilu, kot so ti ze prej povedali.

P.S.

In kateri brezplačni forumi po tvojem niso sumljivi?

beri prvi post... :roll:

:arrow: prijavljen sem samo ko pišem sporočila in ne ko berem itd. (zato mi to ne pomaga kaj dosti :roll: )

ni zastonj in ni sumljiv - vb :wink:

Objavljeno
Zadnjič je pri meni bila prjatlca, ki je tudi motorist in je imela pripombo, ker ste moderatorji pri seznamu članov spremenili način iskanja objav. Baje je bilo prej po abecedi in je bilo lažje koga najdet oz. njegove objave. Jaz na forumu nisem tok časa in ne vem kako je bilo prej. Hvala za odgovor.

Prosim???

Objavljeno

In kako si naj potem z njim pomagamo ?!? :?: :?: :idea: :idea: :!: :!:

Razen, da plačamo $160 in nato vsako leto $30. Poleg tega VBulletin nima kaj tako pretresljivega, kar tale forum nima.

Objavljeno

Prosim???

verjetno je mislil tisto iskanje z okencem in si sam vpisal nick notr in ti ga je naslo... npr Hoces najdt Noise Data pa moras sarit po seznamu po unih straneh.... na prejsnjem si pa sam vpisal v tisto okence Noise Data in te je prec naslo :)

Objavljeno
verjetno je mislil tisto iskanje z okencem in si sam vpisal nick notr in ti ga je naslo... npr Hoces najdt Noise Data pa moras sarit po seznamu po unih straneh.... na prejsnjem si pa sam vpisal v tisto okence Noise Data in te je prec naslo :)

Kako, da ne gre iskati po Seznamu članov :?: :?: :!: :!: :idea: :idea: :lol: :lol:

Objavljeno

Kako, da ne gre iskati po Seznamu članov :?: :?: :!: :!: :idea: :idea: :lol: :lol:

sm se zarekla sm sla zdej pogleadt in se da iskat se opravicujem

Objavljeno

In kako si naj potem z njim pomagamo ?!? :?: :?: :idea: :idea: :!: :!:

Razen, da plačamo $160 in nato vsako leto $30. Poleg tega VBulletin nima kaj tako pretresljivega, kar tale forum nima.

to sploh ni ne vem kako drago če hočeš met dober forum z veliko funkcijami, dodatki in dobro podporo...

Objavljeno

Podpora je po moje pri phpBB celo boljša. In zakaj plačevati za nekaj, kar je - v malo drugačni obliki - zastonj? Denarja nimamo na odmet, ravno nasprotno.

Objavljeno

ne vem kakšna je podpora pri phpbb, ampak težko verjamem da je boljša kot pri vbulletinu, za katerega daš 35 oz. 20 jurjev. zakaj plačat? ker je najboljši. ni pa treba...

(če ga kdo hoče (probat) mu ga lahko pošljem)

Objavljeno
ne vem kakšna je podpora pri phpbb, ampak težko verjamem da je boljša kot pri vbulletinu, za katerega daš 35 oz. 20 jurjev. zakaj plačat? ker je najboljši. ni pa treba...  

(če ga kdo hoče (probat) mu ga lahko pošljem)

To, če je za nekaj treba plačati še ne pomeni, da je najboljše. In ne, ne rabim vBulletina, ker ga imam in sem ga pretestiral in ne vidim nobene prednosti, ki bi jo imel pred phpBB, razen tega, da je treba zanj plačati.

Denarja, ki ga zanj zahtevajo dejansko ni vreden. Zakaj? Preprosto zato, ker ima phpBB veliko večji support in zanj obstaja malo morje modifikacij.

Plačljive forume pa nabavljajo ljudje, ki se nočejo ukvarjati s kodo foruma, tega ne znajo ali pa se jim ne da in vse skupaj pač nekje naročijo, vključno z instalacijo. Njihova referenčna lista zame ni impresivna, še posebej, ker imajo na njej firme, ki ne vedo kam z denarjem.

Torej, če je tebi v veselje, uporabljaj vBulletin, v glavnem na motosvetu ga ne boš videl nikoli.

Objavljeno
na prejsnjem si pa sam vpisal v tisto okence Noise Data in te je prec naslo :)

Sej iskanje v Seznamu clanov deluje prav lepo ... imas okence, kjer dolocis ali naj isce po nicku, e-mailu itd., in pa okence kjer vpises iskani niz, vpises "noise" in vrne "Noise Data" .... saj dela :?: :wink:

Objavljeno
sm se zarekla sm sla zdej pogleadt in se da iskat se opravicujem

A ... jaz bom moral od zadaj naprej zacet brat teme :lol: :wink: 8)

Objavljeno

Tale forum je cisto cool, deluje kot je treba .... edino kar bi kdaj (pa se to ne vedno) prav prislo, so niti. Tako kot ima slashdotov (www.slashdot.org) forum; tema se ti razcepi, pises reply na tocno dolocen post. Se ti zgodi da imas v eni temi dve razlicni debati. Je pa seveda to dvorezen mec, to je lahko manj pregledno, vsaj pri velikem stevilu uporabnikov.

Tale forum dobro sluzi namenu :)

Objavljeno

nism reku da je najboljši ker je treba plačat, ampak ker ima največ funkcij in pomojem najboljšo podporo ter največ dodatkov oz. modifikacij...

sploh pa nism nikol reku da ga morte na motosvet dat :!:

Plačljive forume pa nabavljajo ljudje, ki se nočejo ukvarjati s kodo foruma, tega ne znajo ali pa se jim ne da in vse skupaj pač nekje naročijo, vključno z instalacijo.

seveda. :roll: pol so takšne strani brezveze - 1, 2, 3...

Objavljeno

BC, sploh ne vem, zakaj debatiramo o vB vs. phpBB. Imeli smo oba in se, seveda, odločili za phpBB. Boljša podpora + zastonj + modifikacije.

Super, če si tudi ti zadovoljen s svojim.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!