gregorius Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Pozdravljeni. Kaj bi vi rekli, kdaj bi bil najboljši čas za nakup motorja? vedno je najboljsi cas, ostalo pa je odvisno od denarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mursi12 Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Živjo, ne bom odpirala nove teme saj se mi zdi, da bom vse izvedela tukaj, in sicer: odločila sem se, da bi spomladi delala izpit za motor. Nekje sem zasledila da je možno v AŠ opravljat vožnjo z lastnim motorjem (nižja cena ure, se navadiš na svoj motor??). Kaj vi menite o tem? Ali se mi res splača kupit motor sedaj, ko je že konec sezone, oz. čez kakšen mesec, saj naj bi cene takrat padle ker se ponudba pred zimo poveča? Kakšen motor mi priporočate? (moja višina je 174cm in teža 63kg, nikoli pa še nisem vozila motorja, temveč sem bila sopotnica pri fantu).Razmišljala sem o Yamahi FZ 600-mi ga je priporočila sodelavka (njen prvi motor, ki ga še vedno vozi-2leti od nakupa... Hvala za zeloooo dobrodošle informacije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OVEN Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Živjo, ne bom odpirala nove teme saj se mi zdi, da bom vse izvedela tukaj, in sicer: odločila sem se, da bi spomladi delala izpit za motor. Nekje sem zasledila da je možno v AŠ opravljat vožnjo z lastnim motorjem (nižja cena ure, se navadiš na svoj motor??). Kaj vi menite o tem? Ali se mi res splača kupit motor sedaj, ko je že konec sezone, oz. čez kakšen mesec, saj naj bi cene takrat padle ker se ponudba pred zimo poveča? Kakšen motor mi priporočate? (moja višina je 174cm in teža 63kg, nikoli pa še nisem vozila motorja, temveč sem bila sopotnica pri fantu).Razmišljala sem o Yamahi FZ 600-mi ga je priporočila sodelavka (njen prvi motor, ki ga še vedno vozi-2leti od nakupa... Hvala za zeloooo dobrodošle informacije Moje mnenje je da boljš da voziš z motorjem od avtošole,še sploh če si čista začetnica,ker je baje zdaj treba na poligonu kar nekaj pokazat,pa bolš da njihov motor vržeš na bok,kot pa da maš svojga že čist obdrsanga,še preden se znaš peljat. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Živjo, ne bom odpirala nove teme saj se mi zdi, da bom vse izvedela tukaj, in sicer: odločila sem se, da bi spomladi delala izpit za motor. Nekje sem zasledila da je možno v AŠ opravljat vožnjo z lastnim motorjem (nižja cena ure, se navadiš na svoj motor??). Kaj vi menite o tem? Ali se mi res splača kupit motor sedaj, ko je že konec sezone, oz. čez kakšen mesec, saj naj bi cene takrat padle ker se ponudba pred zimo poveča? Kakšen motor mi priporočate? (moja višina je 174cm in teža 63kg, nikoli pa še nisem vozila motorja, temveč sem bila sopotnica pri fantu).Razmišljala sem o Yamahi FZ 600-mi ga je priporočila sodelavka (njen prvi motor, ki ga še vedno vozi-2leti od nakupa... Hvala za zeloooo dobrodošle informacije Moj nasvet bi bil enak kot prejšnji, vozi raje z motorjem od avtošole in počakaj z nakupom.Namreč, ko je moja žena delala izpit je tudi vozila z motorjem od avtošole njen pa je stal v garaži.Namreč sploh ni veliko ceneje, ker te inštruktor mora spremljat z avtom.Motor pa si izberi spomladi in nikakor nehiti kajti v tej klasi med 500 in 750 ccm je ogromno motorjev.Še tole ti bom napisal naj nebo reklama zdaj vozi Kawasaki ER-650-N spomladi bo verjetno naprodaj, ker bi si rada kupila BMW-eja.motor ima 12K kil. in zelo veliko dodatne opreme:prednje steklo orig., orig.cresh-padi,prtljažnik,kofer zadaj,xenon luč,nove gume Metzeler,pokazovalec prestav,dodatni zadnji blatnik, servis 12K narejen,motor je kot nov "nikoli"natleh gar. Ps.če si ali boš interesent telefon je v avtarju. biker77, rumenicestak, Jure in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Se strinjam z ovnom in brumerjem, raje motor od avto šole.. Če ne znaš še vozit motorja je žal znatna šansa, da se ti kdaj lahko prevrne na poligonu. Brezveze, da imaš ti škodo, bolje plačat tiste par € več za uro, motorji od avto šole so pa itak zavarovani. Glede nakupa lastnega motorja je pa tale brumerjeva varianta pomoje zelo dobra. ER6 je odličen motor in zelo primeren za žensko. In verjamem, da je res lepo skrbel zanj, tako da odpade strah pri nakupu, da bi slučajno kupila kakšen krš mig72 in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mursi12 Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 "fantje" hvala za vaše odgovore in nasvete, ki jih bom definitivno upoštevala pri svojih motorističnih začetkih:)... L.p....začetnica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 ... (moja višina je 174cm in teža 63kg, ... Vem da ni olikano spraševati po letih, amak ta podatek fali v tem smislu, da je po novi zakonodaji kar precej omejitev kaj lahko in kaj ne smeš vozit kot začetni(k)-ca. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaWrE Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 čau, odločam se za nakup rabljenega motorja zzr600, ki se prodaja zeloooooo poceni. nisem še odšel na ogled, bom storil to v kratkem, sam me malo skrbi zaradi cene, ker je res smešno nizka. nič pa ne piše na oglasu da je kaj narobe z njim. je letnik 93 in ima 40K kilometrov. bi rabu kej informacij kaj gledat ko ga grem sprobat hvala vnaprej lp Mare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OVEN Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 čau, odločam se za nakup rabljenega motorja zzr600, ki se prodaja zeloooooo poceni. nisem še odšel na ogled, bom storil to v kratkem, sam me malo skrbi zaradi cene, ker je res smešno nizka. nič pa ne piše na oglasu da je kaj narobe z njim. je letnik 93 in ima 40K kilometrov. bi rabu kej informacij kaj gledat ko ga grem sprobat hvala vnaprej lp Mare kilometri skor zihr niso realni,mašino glej,da ni mastna,če seveda ni preveč spucan,glavno pr takem pa je da se prepričaš kolkrat,pa kako je bil razbit,kje je vse švasan,al samo po plastiki al tud po okivirju? Če ti pocen motor kmal crkne še ni taka panika,če pa ti bo kak var kje pr 150 popustu(čeprav na stopalki),pa zna bit sranje,pa ti pol cel živlenje žal da nis dal še kakšnga jurja zravn pa kej bul zihr kupu. poglej še kulk kadi,sicer pa je pr teh stvareh tko: mal dnarja=mal muzike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 čau, odločam se za nakup rabljenega motorja zzr600, ki se prodaja zeloooooo poceni. nisem še odšel na ogled, bom storil to v kratkem, sam me malo skrbi zaradi cene, ker je res smešno nizka. nič pa ne piše na oglasu da je kaj narobe z njim. je letnik 93 in ima 40K kilometrov. bi rabu kej informacij kaj gledat ko ga grem sprobat hvala vnaprej lp Mare če je to tisti za 830 evrov, ga čimprej kupi pa se razsuj, če že tolk soli nimaš v glavi da že po slikah vidiš da je zadeva navadna podrtija in bi blo treba enga mal po prstih udart ker je pustu da se zadeva registrira sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OVEN Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 če je to tisti za 830 evrov, ga čimprej kupi pa se razsuj, če že tolk soli nimaš v glavi da že po slikah vidiš da je zadeva navadna podrtija in bi blo treba enga mal po prstih udart ker je pustu da se zadeva registrira tko nekako sm mislu jaz povedat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaWrE Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 dejansko res gledam tega za 830€....namen ga imam čist razstavit in na novo vse nardit na ziher. bolj ali manj rabim samo mašina da dela dobr, ker mam namen vse razstavit in poštimat. mam mal veselja šraufat, sam ta bi bil moj prvi projekt na mal težjem motorju. mislte da se splača v tazga ulagat, glede na to da mislm vse sam nardit, vse vare na novo poštimat, seveda če bo preveč v slabem stanju vse skupaj ga ne mislim vzet. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 dejansko res gledam tega za 830€....namen ga imam čist razstavit in na novo vse nardit na ziher. bolj ali manj rabim samo mašina da dela dobr, ker mam namen vse razstavit in poštimat. mam mal veselja šraufat, sam ta bi bil moj prvi projekt na mal težjem motorju. mislte da se splača v tazga ulagat, glede na to da mislm vse sam nardit, vse vare na novo poštimat, seveda če bo preveč v slabem stanju vse skupaj ga ne mislim vzet. lp tole je že itak nekej na pol vse skupaj narejen.. če že, pol kup kak moped v okvari ali zbit pa šraufej in nabiraj rezervne dele.. ampak za tole podrtijo dajat tolk denarja??? Nagaya 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaWrE Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 kaj pa pravite na tega?? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3157166 zgleda dokaj v redu glede na letnik, tudi lastnik pravi da laufa tako kot je treba. ga grem še sprobat, glede na to kako hvalijo te motorje, da so super za vozit poceni vzdrževanje, itd. res pa da niso nekaj hitri, samo meni hitrost ni pomembna...važno da se udobno pelje! lp Mare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 mawre sm ti še blšga najdu, z zgolj 10.000km, pa 4x cenej je, za pogledat zihr link domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaWrE Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 suhi hvala za tale link....zgleda zloo zanimiv, pogledat ga bom šel sigurno, samo še vedno iščem kaj močnejšega, tam okrog 500tke ali več. sam je pa tale res vreden it malo pogledat tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Mawre čuvi se, da ne bo kaj hudga slišat, sam to ti še želim rečt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaWrE Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 suhi: hvala za skrb. mam že kar dosti kilometrov na težjih motorjih, nisem ravno začetnik. znam vozit, samo nisem neki poznavalec motorjev. do sedaj sem vozil od sestričninega fanta kawassakija zx6r in sem se odločil da si nekaj zase kupim. ni mi do hitrosti, niti ne dirkam, lahko bi se reklo da sem bolj upokojenec na motorju rad uživam v vožnji, zato tudi iščem trenutno nek poceni motor, da mi ga ne bo škoda razstavit malo pošraufat in se zraven tudi kaj naučit čez kako sezono ali pa 2 pa pade kak nov konjiček v garažo, nič rabljenega še enkrat hvala za skrb ) domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 (popravljeno) Upam, da sem zadel temo Zanima me ali se splača kupiti naslednji moped/motor: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3174007 Gre za Cagivo Mito Možakarja sem že klical in je rekel, da je naredil generalko (menjal glavo, bat, ketno... ) račune priloži. Na sliki vsaj kar jaz vidim je, da je možakar motor šparal (gume), ter, da ga ni kaj preveč rabil. Sedaj me pa zanima še vaše mnenje . Popravljeno Oktober 17, 2009. Popravil Jernej125ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 tu mač mani. Mogoče kakšno novejšo rs-ko ohranjeno. Ali pa kakšne 4t makine, vsaj dela ko rabiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Lepo pozdravljeni... no da še jst malo povprašam o določenih zadevah http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3210870 Imam namen it pogledat ta motor v petek če ga slučajno še ni prodal....možakarja sem klical pravi da je povpraševanje veliko, ga čisto razumem saj je ponudba res oh in oh...cena mala kilometri mali (vendar nisem prepričan če so realni). Je kakšna možnost da pogledaš oz. da zveš če so realni kilometri ali ne? Na kaj naj bom najbolj pozoren? V opisu piše da je vse poštimano, in meni se zdi kar vredu in upam da ni nič narobe s to mašinco ker me mika da bi jo kupil LP in hvala D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 letnik 2008 vendar pa je to model 2007, lahko da tudi 2006... potem pa ugotoviš da ni več tako noro ugoden.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 letnik prve registracije 2008 ja! itq se pa vse vid v papirjih če se ne motim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DINAMIK Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 letnik 2008 vendar pa je to model 2007, lahko da tudi 2006... potem pa ugotoviš da ni več tako noro ugoden.. Se čisto strinjam....in tudi v letnik močno dvomim,da je 2008....,naj ti original račun pokaže,sigurno je letnik 2007.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 ja letnik prve registracije je 08.....letnik motorja je pa 07 ja...se vidi po auspuhu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se