Skoči na vsebino

Pomoč pri nakupu motorja

softi

Priporočene objave

Nisem rekel, da so vsi motorji uvoženi iz tujine zanič, večina kateri se prodajajo preko preprodajalcev je pa taka, da se jih je bolje izgoniti na daleč.

V mojem primeru je bilo vseeno kateri letnik bi vzel, saj od 04 do 06 ni bilo nobene spremembe :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lepo bi prosu če mi nekdo razloži kako je s temi papirji če pripeljem motor iz italije,,,kaj vse rabiš za papirjev??jst glih ne obvladam italjansko a so možni kašni nategi??

a je mogoče kle na forumo kdo gor k se s tem ukvarja ker mam namen motor pripeljat z italije pa nebi glih sam šau iskat,,,,,,hvala za info....

lp..hambi,,,,

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj nezna noben odgovorit??? :unsure: :unsure: :unsure:

rabiš original račun ali kupoprodajno pogodbo, odjavljeno prometno in ACI..(ACI je najbolš da takoj urediš, ker se lahko zavleče-sm tut jest lani pizdil)

s tem in motorjem greš na LPP kjer urediš homologacijo (motor mora bit izpraven..se pravi druge smernike ni nujno da bojo zavrnil lahko pa jih), zavaruješ, prometna in gasa..

Popravljeno . Popravil biker77
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rabiš obe italijanski prometni!No eno aci drugo proprieta oba odjavljena za izvoz!anulatta per exportazione in original račun od trgovine na katerem mora bit tvoje ime in šampiljka trgovine!Te odjave v večini krajih ne gre naredit v enem dnevu ampak traja tri dni po nekod še več!Seveda te lahko okrog prenesejo in tega ni glih malo!Saj veš kaj govorijo za italija...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hvala za info,,,,,, :worship: :worship:

je kdo že šal sam iskat,,al pa da kdo obvlada italjansko??kr jst si glih ne upam sam it iskat da me neb nategnil za papirje,,,,,vse sorte se dogaja zato,,,,,,,,hvala,,,,,,,,

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rabiš obe italijanski prometni!No eno aci drugo proprieta oba odjavljena za izvoz!anulatta per exportazione in original račun od trgovine na katerem mora bit tvoje ime in šampiljka trgovine!Te odjave v večini krajih ne gre naredit v enem dnevu ampak traja tri dni po nekod še več!Seveda te lahko okrog prenesejo in tega ni glih malo!Saj veš kaj govorijo za italija...

Odkar je homologacija na LPP-ju v Ljubljani ne rabiš več ACI-ja. Rabiš le odjavljeno prometno dovoljenje (štempelj ANNUALTO) in overjeno kupoprodajno pogodbo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni, mene pa zanima, če slučajno kdo pozna tale motor, kakšno zgodovino kaj ima??

http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2217949://http://www.(Zbrisano! Za oglaš....asp?ID=2217949

Hvala za odgovore

LP

Hasky

PS: link je od avto neta

Moj prijatelj ti ga poceni proda,če si resen ga pokliči sam je 04!

Kak ne znaš? Sam daš avtoPIKAnet pa pol to kar je za oklepajem od motosveta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za 1000€ več dobiš pa novega, mogoče se v takem cajtu zmeniš še za kak popust. Ne vem, no res je da ma ta akrapota, ampak je nov motor le nekaj druzga. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za 1000€ več dobiš pa novega, mogoče se v takem cajtu zmeniš še za kak popust. Ne vem, no res je da ma ta akrapota, ampak je nov motor le nekaj druzga. :hmm:

Akrapo samo pove, da je velika verjetnost, da je bil gonjen. Kupi!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot že rečeno kupujem ss motor,trenutno sn segret za cbr 600rr,ja glede cene,kot nekateri omenjate,da je previsoka za 04 let. 5000e,ampak,če dobro pogledaš,imajo nekateri še cene precej višje!! tako,da....sicer pa sn reko probat je treba več motorjev,lažje ugotoviš kaj ti najbolj sede,..itak pa nisn za neka daljša potovanja( ne še),zato bo tudi izbira motorja primerna,..

glede moči 600 ccm motorjev pa menim,da jih imajo za bol frišne voznike,kot sem še sam,..celo preveč,...za naše ceste nerabiš več,oz če imaš kaj še bolj brutalnega težko izkoristiš vso njegovo moč na cesti,...pa ne govorim tukaj o potovalnih motorjih,ampak ss.tako da sam bom še ziher par let fural 600ccm,...pol kdaj pa mogoč kaj več...

še moja fazerka k ma 98 ps,je znala kdaj zelooo presenetit :worship:

Če si že "tolk previden", da se bojiš 'konjev', ne vem, zakaj kupuješ 'SS raketo' ... "Za naše ceste" totalno neprimern motor ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja? Zakaj že?

Ker se ga samo v visokih obratih sliši in kdor ga kupi, ga večinoma za to, da ga tera, ker v nizkih in srednjih obratih gre motor z akrapotom še slabše ...

I rest my case.

Next, please.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker se ga samo v visokih obratih sliši in kdor ga kupi, ga večinoma za to, da ga tera, ker v nizkih in srednjih obratih gre motor z akrapotom še slabše ...

Večina Akrapovičevih izdelkov se proda zaradi nalepke (beri - šminkiranja).

Kar se tiče nizkih in srednjih obratov - ne velja za 'slip-on' / 'bolt-on' različice - te 'popravijo' luknje navora v nizkih in srednjih obratih, pri max. moči pa se ne poznajo (vsaj ne omembe vredno).

Drugo so celotni izpušni sistemi, ki so 'tunani' na višje obrate - ampak jih verjetno ni prav dosti na ne-dirkalnih motorjih.

I rest my case.

Ditto.

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

I rest my case.

Next, please.

Pri Z-ju sta akrapota precej glasnejša že pri nizkih obratih, tako da ni potrebe po navijanju. Pa tudi nič salbše ne gre zaradi akrapotov.

Pri omenjenm modelu so original rori res pravo umetniško delo, "kičasto" vsaj meni. Mogoče jih je zamenjal samo zaradi izgleda, kar pa še ne pomeni da je bil motor zaradi tega teran.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mashina strela modre od dneva njegovega rojstva na forumu :headbang:

če pogledaš samo npr. zadnjo gumo se zlahka ugotovi, da ni bil preveč "gonjen", saj ima še ene 2mm do 3mm frišnega neponucanega mesa!!! Akrapoti pa so samo zato gor, kr so orginal grdi za bruhat!

ajd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pozdravljeni,

no, če pa vsi postavljajo vprašanja v tem stilu bom pa še sam.. in sicer če je kdo iz okolice Brežic in pozna tega prodajalca oz. "avtosalon"? http://www.avto,net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2358405 (popravi vejico). stvar je sledeča da sem si to yamaho hodil že ogledovat kake 3 tedne nazaj, torej motor je uvožen iz Italije (Milano), ima servisno knjigo, kao od prvega lastnika, pa naret naj bi bil pravkar servis. kar se tiče realnosti kilometrov možno da bi bilo tam - tam, diski so zrabljeni ravno toliko da se malenkost pozna "hrapavost" ko potegneš s prstom (če je to sploh merodajna ocena), gume so še kar ok, plastike ok, tudi na vijaki s katerimi so pritrjene ni videti da bi bilo kdaj menjano kaj.. glede na to da ima prodajalec še druge SS motorje v salonu s preko 30.000 km na števcu tudi sklepam da jih ne zbija kar povprek.. daje pa na to yamaho 3 mesečno garancijo, ki začne teči 15 marca naslednje leto, se pravi napiše garancijo do junija 2009. rekel je tudi da je pooblaščen serviser za hondo, torej verjetno ne pobira kar nekega krša po italiji pa tukaj prodava, sploh če daje garancijo na motocikle.. tako je vsaj moje mišljenje. zdaj z motorjem se nisem probal peljat ker je zabarikadiran bil v salonu, probal je samo zakurblat, no to je blo brez problema..pa tudi prodajalec zgleda drugače ok človek

motor ima pri nas opravljeno homologacijo, tako da glede tega štima.

ko sem hodil motor gledat je bla cena 4750, zdaj pa vidim da je spustil na 4600 pa me je začelo mikat (sploh garancija)

kaj menite?

sorry za "tečen dolg post"

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včasih je bil to Fendi in je bil uvoznik za aprilijo salon pa je imel v Brežicah!Osebno imam z njim slabe izkušnje.Pri njem sem kupil novo aprilijo,ko pa je zaribala so nastali problemi.No ne še tu ampak,ko sem prišu po motor.Zahteval je plačilo 1800mark,čeprav je bil motor v garanciji!Na koncu sem mu bil primoran plačat 1200mark,drugače bi moral it v tožbo!Sledilo pa je,da sem ga prijavil vsem možnim inšpekcijam in nato je tudi zgubil aprilijo za Slo!Tako da za rabljen motor pri njem odmisli garancijo,ker bo sigurno neki našu da tte bo zmuto.

Drugače pa motor lepo zgleda in ti ne kupuješ trgovca ampak motor!Motor dobro poglej in se z njim tudi pelji in če je ok je to to!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!