NejcM Objavljeno December 25, 2021 Opozori Objavljeno December 25, 2021 kolk pa naj bi bila velika spredja feltna lp
smasher Objavljeno December 25, 2021 Opozori Objavljeno December 25, 2021 ne gre se samo za obseg feltne, ampak kakšpen zobnik ima notri ki poganja zajlo, recimo na tej sliki je ob števcu tudi polž ki pride na pesto. To je tisto pomebno ali je tisti prenos iz osovine na zajlo z pravim razmerjem. Torej če je feltna iz drugega motorja, tudi če je enake velikosti lahko potem kaže narobe hitrost, če tisti prenos ni narejen za ta števec.
NejcM Objavljeno December 25, 2021 Opozori Objavljeno December 25, 2021 Aha samo moj moped nima stevca na zajlo ampak ima en senzor prikloplen na kabl ki vodi do stevca ki je digitalen Lp
smasher Objavljeno December 25, 2021 Opozori Objavljeno December 25, 2021 Potem pa najdi na ebayu al pa nekje podoben števec in preberi navodila, ker so to "univerzalni števci" ki delajo podobno kot tisti na kolesih in moraš nekako notri unest velikost kolesa.
Lenart93 Objavljeno Junij 15, 2022 Opozori Objavljeno Junij 15, 2022 Živjo, imam yamaho dt 50r 2008 pa mi digitalni števec ne dela. Ima gdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo? Občasno tudi luči poblinakjo, bi lahko bil akamulator?
NejcM Objavljeno Avgust 4, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2022 Živjo Jaz mam na yamahi original auspuh pame zanima k je našvasana ena cev ce to odrežem pa zašvasam lukno ce bo kaksen problem na tehnicnem Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se