pajkica Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 sam lepo prosim če naute pol teh trebušnjakov še tle šli primerjat... s kakimi fotkami
Andrejcer Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Uuuu... pajkica. :xx: Jaz sem bolj sramežljive narave , zato raje svoje trebušnjake skrivam, kot gospod na sliki. :naughty: I30 in Kmet2 2
Andrejcer Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 ne jem več piščanca :blink: Ne skrbi, pri mojih 182cm in 79kg ne morem preveč skrit 6-packa, je pa še vedno na razpolago samo za eno osebo. Za tisto, ki naredi piščanca najboljše in to je moja draga.
pajkica Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 se nič ne spomnim da bi jaz teb kašno pišče oblublala ti sam jej, jaz hodm na pšanca nekam k ga boljšga spečejo k jaz
StaraFeltna Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 (popravljeno) Efedrin -strup za srce :BUA:govoriš o vey proteinih ki so skoncentrirana sirotka kot o strupu pogrešaš pa kemijo v pravem pomenu besede! Brez zamere,sam do zdaj si povedal že nekaj kontradiktornih izjav,ostalih ne bom niti našteval! Kaj ti ni jasno? Čisto nič kontradikcij ni. Efedrin vem kaj je, kako deluje. Pravtako vem kaj je sirotka in če kdo bluzi boš to ti. Protein je "tehnično" ime za beljakovine ne za praške bolj ali manj iz sirotke predelana na ohoho načinov! Nikjer nisem govoril nič proti sirotki (prej nasprotno) ampak pravim, da brez dodatkov gre prav spodobno če maš 3 čiste v glavi! In ja tle mislim tudi na štetje makronutrientov. Da mi je bil E. všeč pa je moje osebno mnenje ki ga pa lahko podam mar ne? Napisal sem tudi zakaj so ga prepovedali. Lahko še, da ne bom izpadel kot promotor ilegalnih substanc (kar pa ni moj namen, E. nisem več niti iskal vsaj 6 let.. .). Osnovni cilj je bil podati nekaj koristnih informacij nekomu ki bi rad nekaj dosegel. Če te srečam kdaj na cesti bi se o čem drugem raje pogovarjal (tudi o bmflah nebi). Pa brez zamere ampak itak nisi mel kaj zamerit. Popravljeno Januar 7, 2014. Popravil Horny-et pajkica 1
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Jaz nisem zamerljiv :)skratka,možak si je omislu kaj bi treniral in koliko in če se ne vtikam v njegove zastavljene cilje bi brez prehranskih dopolnil scagal v enem mesecu...itd.... Če se pa srečava kje bova pa ja kako o bmfi rekla,sploh zdaj ko je nimam več Lepo treniraj naprej in se ne razburjaj,ker razburjanje sprošča hormon kortizol ki ni dober za napredek v mišičnem tonusu
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Pijem ko žouna, žrem ko prasec, ležim in lenarim ko medved, ma sexam pa še vedno kot zajec A je kaj narobe z mano, a moram kake vitamine jest? Kmet2, gsxf750 in pik1 3
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Mau več sexi,da ne boš tok hitr ko zajc pik1, umetnica51, Andrejcer in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Mau več sexi,da ne boš tok hitr ko zajc a ti si o hitrosti govoru, ma mene muči quantiteta Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Ja sej to ti govorim,upočasni za dve brzini pa bo bolj kvalitetno in manj qvantitetno Andrejcer 1
motozajebant Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 se nič ne spomnim da bi jaz teb kašno pišče oblublala ti sam jej, jaz hodm na pšanca nekam k ga boljšga spečejo k jaz A v Mengeš mogoče pajkica?
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Ja sej to ti govorim,upočasni za dve brzini pa bo bolj kvalitetno in manj qvantitetno ah ja, zdj mi pa povej kako naj pol unga "ta hitrega" nardiva?
pajkica Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 A v Mengeš mogoče pajkica? od kdaj je pa v mengš kaka oštarija pametna.... majo pa fitnes ja
motozajebant Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 od kdaj je pa v mengš kaka oštarija pametna.... majo pa fitnes ja V Mengšu je ena restavracija (ki se ne spomnim imena in če še deluje) ki je znana po pohanih pšancih...
pik1 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Pijem ko žouna, žrem ko prasec, ležim in lenarim ko medved, ma sexam pa še vedno kot zajec A je kaj narobe z mano, a moram kake vitamine jest? ... a če je kej narobe s tabo ???? :lol1: DAMI34 in umetnica51 2
Tomyboy Objavljeno Januar 22, 2014 Opozori Objavljeno Januar 22, 2014 No jaz že 14 dni približno švicam po zastavljenem planu. Od začetka samo hribi parkrat na teden (500m višinske razlike), potem začel s tekom, danes so pa že uteži ječale pod mojimi mišicami Zaenkrat vse OK, lepo napredujem, moram priznat, da sem se kar zanemaril čez zimo...sopihal sem ot stara lokomotiva :grrr Ampak počasi bo to že za mano edino poškodovano koleno me nekaj matra
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se