Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni!

Imamo Opel astra diesl, l. 2001

Problem imam z vzigom.

Ali mi lahko kdo svetuje dobrega mehanika in dobro ceno?

Objavljeno

Živijo!

Ali lahko poveš od kod si, da ti bo lahko blizu tebe pomagal z nasvetom. Da ti ne bo treba vozit avta na drug konec Slovenije. Če si doma kje iz Ljubljane ali okolice, se lahko odpelješ v Domžale na avtoservis Vodnik. Tu imaš še podatke:

Avtoservis Vodnik,Vodnik Anže s.p.

Kersnikova ulica 12

1230 Domžale

Tel: 01/722 06 00

Fax: 01/721 03 61

avtoservis.vodnik@siol.net

LP Robert

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Mene pa zanima kako na opel astri stisneš zadni celinder notr da bi dal nove ploščice gor...poskusil sem že vse mogoče pa negre!!!...prosim za pomoč!!!

hvala

Objavljeno

zavrtiš ga, verjetno ima noter polža za ročno zavoro.

Objavljeno

ja se se mi skoz vrti ko ga z cvingo notr stiskam, sam prestavi se pa niti za milimeter ne!!!

Objavljeno

Mene pa zanima kako na opel astri stisneš zadni celinder notr da bi dal nove ploščice gor...poskusil sem že vse mogoče pa negre!!!...prosim za pomoč!!!

hvala

Za ta avto potrebuješ orodje,da se batke da v prvitvi položaj tako da lahko vstaviš nove ploščice.To pa zato ker ima notri takoimenovano samonastavitev za ročno bo pač treba v delavnico !!!!!LP

Objavljeno

Stisni cilinder z cvingo in pol ga vrtiš z papagajkami po polovico obrata, pol spet zategneš cvingo...mogu bi it

P.S: ni glih uradna slovenščina ampak upam da se razumemo :=)

Objavljeno

aaa..že vem se to se da naredim tud brez tistega oradja sm si ga že sam podobnega naredo...to moreš istočasno stiskat in sukat če se nemotim???..hvala za pomoč

Objavljeno

tako je...ti bo lažje če ti kšn pomagu držat klešče in cvingo :)

Objavljeno

najlepša hvala...sem zrihto bremze delujejo...in pomoje tud na večinih novejših avtov tako nared če imajo ročna na isti cilinder!!

hvala lp

Objavljeno

kukr js vem so vse na isti princip

Objavljeno

kukr js vem so vse na isti princip

Niso vse na ist princip! Vzemi ven zadnje zavorne ploščice pri novem Pasatu in boš moral avto naložit in peljat na uradni servis !!!!

Ps.če bi blo vse isto bi bila vsak dan NEDELJA !!! :headbang:

Objavljeno

sam ne se razburjt :P

očitno majo drgač :D

Objavljeno

sam ne se razburjt :P

očitno majo drgač :D

Po štiridesetih letih + v tej stroki bi se tudi ti razburjal na tako bedast odgovor !!! :whistle:

Objavljeno

te razumem :) js sm šele 3 :) kot vajenec, letos končam :D

Objavljeno

te razumem :) js sm šele 3 :) kot vajenec, letos končam :D

Jaz sem bil tretji letnik leta 1964 :whistle:

Objavljeno

Niso vse na ist princip! Vzemi ven zadnje zavorne ploščice pri novem Pasatu in boš moral avto naložit in peljat na uradni servis !!!!

Ps.če bi blo vse isto bi bila vsak dan NEDELJA !!! :headbang:

dej ne bit tak do mladih .. če pa se gremo malenkostno ... pa ravno princip je isti...samo izvedba je drugačna....

pa še nekaj ... ko si ravno omenil pasata ( sorry off topic ker je astra ) ... tuareg z zračnim vzmetenjem lahko direkt vzdigneš z dvigalom ???

Objavljeno

mislim da lahko uzdigneš

vprašal sem če ga lahkp direkt vzdigneš ... brez posledic ..ne moreš ...

Objavljeno

ti to misliš z avtodvigalom uzdignt?

za avto z zračnim vzmetenjem nism 100% sigurn ampak pomoje se da brez da bi blo kaj narobe

vem za sigurno če ima avto hidravlično vzmetenje se ga uzdigne brez problema

če sm te pa narobe razumeu pa oprosti :):whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!