meta Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Pozdravljeni! Imamo Opel astra diesl, l. 2001 Problem imam z vzigom. Ali mi lahko kdo svetuje dobrega mehanika in dobro ceno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Živijo! Ali lahko poveš od kod si, da ti bo lahko blizu tebe pomagal z nasvetom. Da ti ne bo treba vozit avta na drug konec Slovenije. Če si doma kje iz Ljubljane ali okolice, se lahko odpelješ v Domžale na avtoservis Vodnik. Tu imaš še podatke: Avtoservis Vodnik,Vodnik Anže s.p. Kersnikova ulica 12 1230 Domžale Tel: 01/722 06 00 Fax: 01/721 03 61 avtoservis.vodnik@siol.net LP Robert susac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
susac Objavljeno April 13, 2010 Deli Objavljeno April 13, 2010 Mene pa zanima kako na opel astri stisneš zadni celinder notr da bi dal nove ploščice gor...poskusil sem že vse mogoče pa negre!!!...prosim za pomoč!!! hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 13, 2010 Deli Objavljeno April 13, 2010 zavrtiš ga, verjetno ima noter polža za ročno zavoro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
susac Objavljeno April 13, 2010 Deli Objavljeno April 13, 2010 ja se se mi skoz vrti ko ga z cvingo notr stiskam, sam prestavi se pa niti za milimeter ne!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maco47 Objavljeno April 13, 2010 Deli Objavljeno April 13, 2010 Mene pa zanima kako na opel astri stisneš zadni celinder notr da bi dal nove ploščice gor...poskusil sem že vse mogoče pa negre!!!...prosim za pomoč!!! hvala Za ta avto potrebuješ orodje,da se batke da v prvitvi položaj tako da lahko vstaviš nove ploščice.To pa zato ker ima notri takoimenovano samonastavitev za ročno bo pač treba v delavnico !!!!!LP dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno April 13, 2010 Deli Objavljeno April 13, 2010 Stisni cilinder z cvingo in pol ga vrtiš z papagajkami po polovico obrata, pol spet zategneš cvingo...mogu bi it P.S: ni glih uradna slovenščina ampak upam da se razumemo :=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
susac Objavljeno April 13, 2010 Deli Objavljeno April 13, 2010 aaa..že vem se to se da naredim tud brez tistega oradja sm si ga že sam podobnega naredo...to moreš istočasno stiskat in sukat če se nemotim???..hvala za pomoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno April 13, 2010 Deli Objavljeno April 13, 2010 tako je...ti bo lažje če ti kšn pomagu držat klešče in cvingo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
susac Objavljeno April 13, 2010 Deli Objavljeno April 13, 2010 najlepša hvala...sem zrihto bremze delujejo...in pomoje tud na večinih novejših avtov tako nared če imajo ročna na isti cilinder!! hvala lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno April 14, 2010 Deli Objavljeno April 14, 2010 kukr js vem so vse na isti princip Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maco47 Objavljeno April 14, 2010 Deli Objavljeno April 14, 2010 kukr js vem so vse na isti princip Niso vse na ist princip! Vzemi ven zadnje zavorne ploščice pri novem Pasatu in boš moral avto naložit in peljat na uradni servis !!!! Ps.če bi blo vse isto bi bila vsak dan NEDELJA !!! dotem in Fritz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 sam ne se razburjt očitno majo drgač Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maco47 Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 sam ne se razburjt očitno majo drgač Po štiridesetih letih + v tej stroki bi se tudi ti razburjal na tako bedast odgovor !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 te razumem js sm šele 3 kot vajenec, letos končam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maco47 Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 te razumem js sm šele 3 kot vajenec, letos končam Jaz sem bil tretji letnik leta 1964 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 Niso vse na ist princip! Vzemi ven zadnje zavorne ploščice pri novem Pasatu in boš moral avto naložit in peljat na uradni servis !!!! Ps.če bi blo vse isto bi bila vsak dan NEDELJA !!! dej ne bit tak do mladih .. če pa se gremo malenkostno ... pa ravno princip je isti...samo izvedba je drugačna.... pa še nekaj ... ko si ravno omenil pasata ( sorry off topic ker je astra ) ... tuareg z zračnim vzmetenjem lahko direkt vzdigneš z dvigalom ??? Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno April 16, 2010 Deli Objavljeno April 16, 2010 mislim da lahko uzdigneš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 17, 2010 Deli Objavljeno April 17, 2010 mislim da lahko uzdigneš vprašal sem če ga lahkp direkt vzdigneš ... brez posledic ..ne moreš ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno April 18, 2010 Deli Objavljeno April 18, 2010 ti to misliš z avtodvigalom uzdignt? za avto z zračnim vzmetenjem nism 100% sigurn ampak pomoje se da brez da bi blo kaj narobe vem za sigurno če ima avto hidravlično vzmetenje se ga uzdigne brez problema če sm te pa narobe razumeu pa oprosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se