Gugo Objavljeno November 18, 2002 Deli Objavljeno November 18, 2002 No, dekleta, da se boste lažje odločile, kaj vam je bolj všeč: borderji ali smučarji...... :wink: Jaz navijam za borderje...... :D :D :D Alla Zaka pa ne odpre??? :cry: Teb tud ne?!?...NA POMOC!!!!! ADMINISTRACIJA!!! LP Gugo 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 18, 2002 Deli Objavljeno November 18, 2002 Pa že.... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 18, 2002 Deli Objavljeno November 18, 2002 OK.........tle mate link.......... http://www.geocities.com/laki_alla/fantici.html Alla a ste opazli kaki seksi AUtar ma alla? aja smuči vs. board - mi je vseeno na obeh sem seksi :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno December 9, 2002 Deli Objavljeno December 9, 2002 Da mal tole iz naftalina potegnem... Bil 04.12.-08.-08.12.02 v Hinterglemu(A), bordal na Kitzsteinhornu (>3000m) :D :D :D .... Bila je Intersportova otvoritev sezone snowboardanja s SB fun parki, Big Air contesti, Boarder Crossi....in Apres ski-ji :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 10, 2012 Deli Objavljeno Februar 10, 2012 bo jutrkdo na Voglu ? lahk kakega spijemo: 041 761 446 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno Februar 11, 2012 Deli Objavljeno Februar 11, 2012 Žal samo smučam. Pa bi rad poskusil bordat. Mora biti kr zabavno. Pa se ga ne morem začet učit, ker ne smem več riskirat kakšnega resnega padca. Itak že imam hrbtenico in ramo šraufano . Tak da pri smučanju še lahko tvegam kak zdrs, kaj drugega pa boljš da ne. Pa mogoče še nasvet pri gneči na smučišču. Najbolj bodite pozorni na borderja ki ti je obrnjen s hrbtom. Ker te zelo težko opazi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se