Skoči na vsebino

Keeway matrix Ne Dela Elektro Vžig


Matrix50

Priporočene objave

zivijo!

torej kot sami vidite sem bolj več ali manj novinec v teh zadevah, po dolgih letih avta sem si kupil skuterja bolj za zabavo, tako da prosim res da mi pomagate po izkušnjah!

Imam skuterja keeway matrix 50, prej ni vžigal na kurbl, pa sem zamenjal akumulator ter svečko pa zdaj vžiga lepo, zamenjal sem neki "domači" izpuh z arrow izpuhom in je tudi lepši tišji zvok ter tudi lepše vžge, sva z prijatlom malo pobrusila da je raven ter gor dala tesnilo da lepo tesni, razlika je kot dan in noč!

Imam pa sledeče probleme, ne dela mi pa vžig na ročico, sliši se samo v zadnjem delu skuterja kot neko "stikalo" klik, drugo pa noče! tako da če kdo ve kako bi se še to dalo popravt da bi ga vžigal normalno in ne na pedal!

in pa, nekaj ropota ko je vžgan, ampak ropotanje se sliši nekje blizu vetrnice zračnega hlajenja, tako da lahko samo ugibam kje bi bilo, sem probal dat dol plastiko zaščitno in pognat brez prednje plastike, vetrnica se vrti ampak še zmerom nekaj "ropota" AMPAK samo v nižjih obratih, ko se pelješ več se ne sliši ali pa ne toliko, samo to vem da se v nizkih obratih zelo sliši! tudi ni kje kak vijak odpuščen sem preveril!

Evo, to je moja prva tema, upam da zadosti podatkov! hvala za odgovore

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!